Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jejku nie wierzę, nie spodziewałam się takich wieści. To się dopiero nazywa szczęście, nawet jednego ogłoszenia nie ma o jej adopcji a ona już znalazł domek:loveu::loveu: Trzymam kciuki, żeby sunie się zapoznały i dogadały no i czekam na fotorelację.

• Replies 659
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Po długiej przerwie takie wspaniałe wiadomości :multi:
Oby tylko psie Dziewczyny przypadły sobie do gustu.

Serdecznie pozdrawiam Kanę, Majeczkę i oczywiście TZ Kany.

Dagmar 86 - dopiero dziś logowałam się na dogo i przeczytałam pw od Ciebie.

Posted

To dodam jeszcze, że w nowym domku Majeczki jest kilka psiaków wyciągniętych z różnych opresji..przez Przyjaciółkę Kany, a nową Panią Mai.
Ta starsza sunieczka nie jest jedynym czworonożnym członkiem rodziny :)
Majka z pewnością podoła nowemu wyzwaniu i miejmy nadzieję, że spędzi u boku nowej Pani najlepsze chwile swojego życia!

Kana - czekamy do piątku - musi się udać!

Posted

Marta prośba do Ciebie, abyś w rozliczeniu na początku wpisała w wydatkach minus 50 zł, za które Kana kupiła Majce karmę (Purina Pro Plan Adult Smal)

A pozostałe wieści to: Majusia dostala piękny komplecik szczepień przedwczoraj od Cioci Vetki Izy ;)

I jeszcze pozdrowienia dla wszystkich, żeby nie było, że tylko dla siebie zgarnęłam;)

Posted

Sunia z mojej łazienki wyglądała zupełnie inaczej...
Teraz rozkwitła, pcha sie do łóżka, na spacerkach trzyma się nogi i nie spuszcza oczu z Kany. I na smyczy, w szeleczkach też daje radę.
Ps. Fororeportaż dotyczy Majki i psów Kany.
W tej chwili trwa wizyta zapoznawcza w DS :)
Czekamy na zdjęcia >>>>

Posted

nadal kciuki zaciśnięte, zapoznanie musi się udać!!!:) a Majka obecnie - REWELACJA, dziękuje Kanie za to, że dała szansę Majce i włożyła w nią duuuużo serca i pracy, bo to widać nawet na zdjęciach:)

Posted

Majeczka jest cudowna, Spójrzcie tylko na ten uśmiechnięty pychol i wpatrzone oczy w Kanę. Ależ się cieszę, Kano dziękuje Ci za podarowanie nowego życia Majce

Posted

Kana :modla::klacz::Rose:- nie ma słów podziękowania dla Ciebie za przemianę Majeczki.
Maja otworzyła się rewelacyjnie, aż zachodzi podejrzenie, że to nie ta sama Sunia, tylko jakaś siostra bliźniaczka;)

Ta nowa siostra Mai nosi kaganiec.
Ona jest niebezpieczna dla innych piesków ?
Jest olbrzymia różnica w wielkości obu Suniek i to trochę mnie niepokoi.
Można prosić o jakieś info n/t tej dużej Suni ?

Posted

Witajcie !
urzekła mnie mała Maja :) nie mam czasu przestudiować całego wątku bo jestem w pracy,napiszcie mi tylko proszę czy malutka znalazła domek czy poprostu zostaje na stale w DT ? Śliczna mordeczka :)

Posted

Strach prosić Koleżankę Kany o rejestrację na dogo:razz:, a miło by było zobaczyć fotki Majeczki w nowym domu:multi:
Ciekawa jestem, jak odnosi się do Mai jej nowa Duża Siostra.

Pozdrawiam Maję, Dużą Siostrę, Kanę, Koleżankę Kany oraz TZ Kany.

Posted

Mówisz - masz. Czesc dziewczyny, tu kolezanka Kany, Kasia:)

Maja na razie mieszka u Kany, bo mi sie szykuje jakos niedlugo wyjazd do niemiec i nie chcialabym tak meczyc psa przekladaniem z jednego domu do drugiego, wiec najpozniej w drugiej polowie sierpnia kradne mala do siebie;) nowszych zdjec na razie niestety nie ma...

Odi, pytalas o Lile (tzw duza siostre:D ). Nie robi problemu roznica w wielkosci, a nawet ona lepiej toleruje mniejsze psy. Na spacerach z Maja na razie mijaja sie obojetnie. A kaganiec ma dla mojej pewnosci. Ona jest ze schroniska i wyszla stamtad z problemami do ludzi, teraz jest znacznie lepiej, ale wole dmuchac na zimne. Nie masz o co sie martwic:)