Atomowka Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Jejku nie wierzę, nie spodziewałam się takich wieści. To się dopiero nazywa szczęście, nawet jednego ogłoszenia nie ma o jej adopcji a ona już znalazł domek:loveu::loveu: Trzymam kciuki, żeby sunie się zapoznały i dogadały no i czekam na fotorelację. Quote
Odi Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Po długiej przerwie takie wspaniałe wiadomości :multi: Oby tylko psie Dziewczyny przypadły sobie do gustu. Serdecznie pozdrawiam Kanę, Majeczkę i oczywiście TZ Kany. Dagmar 86 - dopiero dziś logowałam się na dogo i przeczytałam pw od Ciebie. Quote
tripti Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 ale numer!!!! jeszcze trzymam kciuki, ale też już gratuluję!!! bardzo się cieszę:) Quote
Abrakadabra Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 To dodam jeszcze, że w nowym domku Majeczki jest kilka psiaków wyciągniętych z różnych opresji..przez Przyjaciółkę Kany, a nową Panią Mai. Ta starsza sunieczka nie jest jedynym czworonożnym członkiem rodziny :) Majka z pewnością podoła nowemu wyzwaniu i miejmy nadzieję, że spędzi u boku nowej Pani najlepsze chwile swojego życia! Kana - czekamy do piątku - musi się udać! Quote
tripti Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Marta prośba do Ciebie, abyś w rozliczeniu na początku wpisała w wydatkach minus 50 zł, za które Kana kupiła Majce karmę (Purina Pro Plan Adult Smal) A pozostałe wieści to: Majusia dostala piękny komplecik szczepień przedwczoraj od Cioci Vetki Izy ;) I jeszcze pozdrowienia dla wszystkich, żeby nie było, że tylko dla siebie zgarnęłam;) Quote
ania z poznania Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 I jak zapoznanie, będzie coś z tego??? Quote
Abrakadabra Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 No i co Wy na to, drogie Ciotki?!!! Kana dokonała cudu! Quote
Abrakadabra Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Sunia z mojej łazienki wyglądała zupełnie inaczej... Teraz rozkwitła, pcha sie do łóżka, na spacerkach trzyma się nogi i nie spuszcza oczu z Kany. I na smyczy, w szeleczkach też daje radę. Ps. Fororeportaż dotyczy Majki i psów Kany. W tej chwili trwa wizyta zapoznawcza w DS :) Czekamy na zdjęcia >>>> Quote
tripti Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 nadal kciuki zaciśnięte, zapoznanie musi się udać!!!:) a Majka obecnie - REWELACJA, dziękuje Kanie za to, że dała szansę Majce i włożyła w nią duuuużo serca i pracy, bo to widać nawet na zdjęciach:) Quote
Abrakadabra Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Maja z Kaną : Kasia, Lili i Maja : Kasia z Mają : Quote
Abrakadabra Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Niejeden człowiek nigdy w życiu nie miał tak profesjonalnej sesjii fotograficznej! No, ale niejeden człowiek nie ma takiej ślicznej i fotogenicznej mordeczki :evil_lol: Quote
Abrakadabra Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Trini Kany, nowa siostra Maji i sama Maja :smile: Kana i Maja :smile: Quote
Abrakadabra Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 I ostatnia na dzisiaj porcja fotek: Maja 6 Quote
Atomowka Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Majeczka jest cudowna, Spójrzcie tylko na ten uśmiechnięty pychol i wpatrzone oczy w Kanę. Ależ się cieszę, Kano dziękuje Ci za podarowanie nowego życia Majce Quote
Odi Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Kana :modla::klacz::Rose:- nie ma słów podziękowania dla Ciebie za przemianę Majeczki. Maja otworzyła się rewelacyjnie, aż zachodzi podejrzenie, że to nie ta sama Sunia, tylko jakaś siostra bliźniaczka;) Ta nowa siostra Mai nosi kaganiec. Ona jest niebezpieczna dla innych piesków ? Jest olbrzymia różnica w wielkości obu Suniek i to trochę mnie niepokoi. Można prosić o jakieś info n/t tej dużej Suni ? Quote
marra Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Witajcie ! urzekła mnie mała Maja :) nie mam czasu przestudiować całego wątku bo jestem w pracy,napiszcie mi tylko proszę czy malutka znalazła domek czy poprostu zostaje na stale w DT ? Śliczna mordeczka :) Quote
Atomowka Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Nasza kochana Maja znalazła domek stały u koleżanki Kany ( tam Maja przebywała na DT) Quote
marra Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Wspaniale ! Oby więcej takich szcześliwych zakończeń ! :) Całuski dla Majki :) Quote
tripti Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 a mnie jeszcze martwi ten brak opłaty fakturki za sterylkę:( ile to może trwać... Quote
Odi Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Strach prosić Koleżankę Kany o rejestrację na dogo:razz:, a miło by było zobaczyć fotki Majeczki w nowym domu:multi: Ciekawa jestem, jak odnosi się do Mai jej nowa Duża Siostra. Pozdrawiam Maję, Dużą Siostrę, Kanę, Koleżankę Kany oraz TZ Kany. Quote
Shhh Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Mówisz - masz. Czesc dziewczyny, tu kolezanka Kany, Kasia:) Maja na razie mieszka u Kany, bo mi sie szykuje jakos niedlugo wyjazd do niemiec i nie chcialabym tak meczyc psa przekladaniem z jednego domu do drugiego, wiec najpozniej w drugiej polowie sierpnia kradne mala do siebie;) nowszych zdjec na razie niestety nie ma... Odi, pytalas o Lile (tzw duza siostre:D ). Nie robi problemu roznica w wielkosci, a nawet ona lepiej toleruje mniejsze psy. Na spacerach z Maja na razie mijaja sie obojetnie. A kaganiec ma dla mojej pewnosci. Ona jest ze schroniska i wyszla stamtad z problemami do ludzi, teraz jest znacznie lepiej, ale wole dmuchac na zimne. Nie masz o co sie martwic:) Quote
Recommended Posts