Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jak pięknie, taki mały kanapowiec z niej, ale sierść ładnie wyczesana, Kana tak czesała intensywnie, że aż myślałam, że sunia będzie miała łyse placki;) Kana pisz odwołanie koniecznie, czekamy na Ciebie!!!

• Replies 659
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a`propos grosików, to Kana prosiła, aby przekazać, że doszło 50 zł od Odi dla Majeczki i Majeczka bardzo dziękuje :) (nie umiem ładniejszej emotikonki wkleić:()

Posted

Majeczko:loveu: i Kano:loveu: serdecznie Was pozdrawiam.

Tripti - dziękuję za info n/t darowizny.

Witam Nirvana007 na dogo.

Najbardziej cieszy ten coraz to śmielej merdający ogonek Majeczki, o którym wspomniała Abrakadabra.

Przepraszam, ale czy możecie się zapoznać z sytuacją tej Suni: http://www.dogomania.pl/threads/187234-stara-sunia-mieszka-na-parkingu-okolice-Wo%C5%82omina!-%28podobno-jest-tam-te%C5%BC-drugi-pies!%29
Mój TZ próbował już zainteresować nią ludzi, którzy chcieli pinczerkę, ale znaleźli jakieś ogłoszenie ze szczeniętami. Szkoda gadać.

Posted

mamy relacje z każdej strony:) Odi zaraz poczytam wątek, ale widziałam w tytule wołomin, stamtąd jest Kinia1984, Laura1108, anouk92, lecę poczytać.

Posted

dagmara86 napisał(a):
Co u Majeczki??

Możemy tak pytać przez 6 miesięcy...
Mam nadzieję, że wkrótce sprawiedliwości stanie się zadość i osoby, które naprawdę pomagają psom wrócą na to forum.
A inni nauczą się czytać ze zrozumieniem....

Posted

NAJNOWSZE INFORMACJE!!!

"U Majeczki są postępy.
Dzisiaj chodziłyśmy bez smyczy :) Poginala za mną krok w krok.
Wyglądało to jak wierny piesek który pogina za starą babą :P
Dzisiaj dostala ostatnią dawke antybiotyku.
Rana ladnie się goi a Majeczka po zrzuceniu ciężaru nabiera sil i humoru.
Piszczy już za nami jak wychodzimy a jak wracamy to jest dzikie szaleństwo i obie skaczą i piszczą jak glupie ;)
Dzisiaj sterylke miala Nuna wiec mam szpitalik w domu i wychodze na 2 tury, bo dwóch na ręce na raz nie wezmę :)
Napisz proszę że doszlo 20 zl od Abrakadabry :)"

Nasza Kochana Majeczka :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

No i jestem, trochę mnie nie było bo na wyjeździe się było a tu takie cudne wieści. Świetnie, że Majeczka robi taki postępy, mówiłam od początku, że to kochany psiak będzie. Super, że już po sterylce bo ja słusznie zauważyłyście takiego porodu najzwyczajniej w świecie Majka mogłaby nie przeżyć:shake: to taka kruszynka a te szczenior były takie duże. Kana jeszcze raz powtarzam jestem wdzięczna za uratowanie jej życia. :p Kana walcz o sprawiedliwość, 6 msc bana to bardzo niewspółmierna kara do popełnionego czynu. Czekamy tu wszystkie na Ciebie i liczymy, że jakoś da się to naprostować. Dobrze, że chociaż masz tak samo "szjbnietą" sąsiadkę na punkcie psów to przynajmniej mamy z Toba jako taki kontakt.
Chciałam przelać jakieś pieniążki na Majeczkę ale skoro Kany nie ma to może któraś z Was mogłaby mi podać dane do przelewu na PW?

Posted

ja mogę przesłać konto Majeczki, myślę, że Kana nie obrazi się, Kana kiwnij główką;)

Marta jak chcesz mogę Ci narazie oddać post 6, bo jest mój.

Posted

Super, że Majeczka:loveu: w dobrej formie.
Dla Nuny:loveu: życzenia szybkiej rekonwalescencji.
Teraz obie Psie Dziewczyny mają pewnie jednakowe kreacje i na pewno obie wyglądają równie wystrzałowo.

Posted

TRIPTI, już mi Moderator oddał post numer 2. Tam na razie będa wpłaty, aby wszystko było cacy i nikt nic nie mówił :) :)

Tripti, to Ty rozsyłaj numer konta Kany jak ktoś będzie chciał :) :loveu: Trzeba sobie rade dawać :)