tripti Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 nie pamiętam 10 albo 20, ale zaraz poszukam i zaraz wyślę. Quote
tripti Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 już posprawdzałam i wpłaciłam 11 czerwca 20 zł dla Majki, ale rzeczywiście nie mam potwierdzenia od Kany. Natomiast konto, na które wpłacałam dostałam na pw od Kany i przesłałam w takiej samiej formie do Ciebie Atomowka, więc może narazie wstrzymaj się z wpłatą, bo jak moja nie doszła tzn, że jest błąd w numerze rachunku, a że mam taki sam bank jak Kana to powinno być u niej od razu. Quote
Abrakadabra Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Całuski dla Kany i Mai oraz Nuny. Acha.. Dla Zgreda chyba też? Ps.Odi - zadzwonię do Ciebie jutro. Czy Wy też nie możecie wysyłąć PW?! Quote
tripti Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 no właśnie nie możecie:( a jeszcze chwilę temu mogłam... Abra a jakbyś mogła już wysyłać to prześlij mi na pw swój numer stacjonarny:) Quote
Abrakadabra Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Najnowsze wieści z frontu: Wpłynęło 20zł od Tripti Kana wydała 30zł na chipa Odi i Tripi - Kana prosi o kontakt na GG lub telefon Quote
tripti Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Atomowka to jak ode mnie wpłynęło, to numer dane konta, które Ci przesłałam Kana podała prawidłowo:) gg mam, ale nie zainstalowane, ale numerek to 1736187 mam nadzieję, że istnieje jeszcze, postaram się pokonać barierę i je zainstalować:) ale gdzie jest sąsiadka Kany;) Quote
Atomowka Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Dobra to skoro Twoja wpłata dotarła, to i ja wpłacę do Majeczki cosik grosiwa. Może sąsiadka Kany da radę wrzucić jakieś nowe foty kochanej kluseczki? Quote
obraczus87 Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 tripti napisał(a): ale gdzie jest sąsiadka Kany;) Sąsiadka Kany została zbanowana...... :-?:-?:-? Quote
dagmara86 Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 obraczus87 napisał(a):Sąsiadka Kany została zbanowana...... :-?:-?:-? No chyba jakieś żarty :crazyeye: brak słów :angryy: za co?? Quote
obraczus87 Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 dagmara86 napisał(a):No chyba jakieś żarty :crazyeye: brak słów :angryy: za co?? Nie mam pojęcia. Quote
Niebieska713 Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 dagmara86 napisał(a):No chyba jakieś żarty :crazyeye: brak słów :angryy: za co?? Za taki sam nr IP... Quote
dagmara86 Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 AHA :oops: to teraz nie będzie żadnych info :roll: Quote
obraczus87 Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 dagmara86 napisał(a):AHA :oops: to teraz nie będzie żadnych info :roll: Spokojnie, Kana ma dostęp do internetu. Może wysyłac przeciez maila :) Każdy kto ma ochotę zapytać co u MAjki może skontaktować się z Kaną - w poście numer 2 jest podany nr tel oraz gg :) Quote
Atomowka Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Nie no to już przesada, faktycznie Ci modzi poszaleli. Brak słów. A Majeczka śliczna a jak rozkosznie wygląda na tym łóżeczku. Miodzio :) Quote
tripti Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Atomowka napisał(a):Nie no to już przesada, faktycznie Ci modzi poszaleli. Brak słów. A Majeczka śliczna a jak rozkosznie wygląda na tym łóżeczku. Miodzio :) słodka jest!!! przed chwilą leżała na łóżku i poddawała się pieszczotom, a niedługo pójdzie poleżeć na trwace z Kaną:) Quote
Abrakadabra Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 To se podniosę i przy okazji zapytam: kiedy ruszamy z ogłoszeniami? Quote
tripti Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Abrakadabra napisał(a):To se podniosę i przy okazji zapytam: kiedy ruszamy z ogłoszeniami? pewnie wkrótce, jak małej będzie można porobić fotki bez kombinezonu;) Quote
obraczus87 Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Cześć Majeczko :) :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Abrakadabra Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Atomowka napisał(a):Hej Majeczko jak zdrówko i samopoczucie? Nową współlokatorką Majeczki (i tymczasowiczką Kany) jest 7-mio miesięczna amstafka z rodowodem (przechodząca w ciągu swojego krótkiego życia :) z rąk do rąk) Chociaż początki były trudne - dwie dorosłe Panie kontra szczeniak :) - to teraz wszystko jest OK :) Acha - i Majeczka jest strasznie wpatrzona w Kanę. Naprawdę trafiła w dobre rączki :). Majeczka oczywiście. Chociaż Kana pewnie też - mam na mysli tajemniczego Zgreda :) Quote
Odi Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Skoro już jestem na dogo, to oczywiście z przyjemnością odwiedzam Majeczkę :loveu: Dużo, jak widzę, się zmieniło - Maja z Nuną mają nowa Koleżankę. Mam nadzieję, że wszystkie trzy Dziewczyny jakoś się dogadują i w zgodzie żyją. Mam prośbę do TŻ Kany, nazywanego przez Kanę "Zgredem": proszę zarejestrować się na forum Dogomanii i od czasu do czasu przekazywać nam relacje z życia Majeczki. Mój TŻ jest również zarejestrowany na dogo. Znam inne rodziny, gdzie kilkoro userów jest zarejestrowanych na dogo i wszyscy piszą - siłą rzeczy, z tego samego komputera. Quote
tripti Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 witajcie dziewczynki!!! czyli Kana ma znowu wesoło!!!:) Quote
Recommended Posts