Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 659
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

już posprawdzałam i wpłaciłam 11 czerwca 20 zł dla Majki, ale rzeczywiście nie mam potwierdzenia od Kany. Natomiast konto, na które wpłacałam dostałam na pw od Kany i przesłałam w takiej samiej formie do Ciebie Atomowka, więc może narazie wstrzymaj się z wpłatą, bo jak moja nie doszła tzn, że jest błąd w numerze rachunku, a że mam taki sam bank jak Kana to powinno być u niej od razu.

Posted

Atomowka to jak ode mnie wpłynęło, to numer dane konta, które Ci przesłałam Kana podała prawidłowo:)

gg mam, ale nie zainstalowane, ale numerek to 1736187 mam nadzieję, że istnieje jeszcze, postaram się pokonać barierę i je zainstalować:)

ale gdzie jest sąsiadka Kany;)

Posted

Dobra to skoro Twoja wpłata dotarła, to i ja wpłacę do Majeczki cosik grosiwa. Może sąsiadka Kany da radę wrzucić jakieś nowe foty kochanej kluseczki?

Posted

dagmara86 napisał(a):
AHA :oops:
to teraz nie będzie żadnych info :roll:

Spokojnie, Kana ma dostęp do internetu. Może wysyłac przeciez maila :)

Każdy kto ma ochotę zapytać co u MAjki może skontaktować się z Kaną - w poście numer 2 jest podany nr tel oraz gg :)

Posted

Atomowka napisał(a):
Nie no to już przesada, faktycznie Ci modzi poszaleli. Brak słów. A Majeczka śliczna a jak rozkosznie wygląda na tym łóżeczku. Miodzio :)

słodka jest!!! przed chwilą leżała na łóżku i poddawała się pieszczotom, a niedługo pójdzie poleżeć na trwace z Kaną:)

Posted

Abrakadabra napisał(a):
To se podniosę i przy okazji zapytam: kiedy ruszamy z ogłoszeniami?

pewnie wkrótce, jak małej będzie można porobić fotki bez kombinezonu;)

Posted

Atomowka napisał(a):
Hej Majeczko jak zdrówko i samopoczucie?

Nową współlokatorką Majeczki (i tymczasowiczką Kany) jest 7-mio miesięczna amstafka z rodowodem (przechodząca w ciągu swojego krótkiego życia :) z rąk do rąk)
Chociaż początki były trudne - dwie dorosłe Panie kontra szczeniak :) - to teraz wszystko jest OK :)

Acha - i Majeczka jest strasznie wpatrzona w Kanę. Naprawdę trafiła w dobre rączki :). Majeczka oczywiście.
Chociaż Kana pewnie też - mam na mysli tajemniczego Zgreda :)

Posted

Skoro już jestem na dogo, to oczywiście z przyjemnością odwiedzam Majeczkę :loveu:
Dużo, jak widzę, się zmieniło - Maja z Nuną mają nowa Koleżankę.
Mam nadzieję, że wszystkie trzy Dziewczyny jakoś się dogadują i w zgodzie żyją.

Mam prośbę do TŻ Kany, nazywanego przez Kanę "Zgredem": proszę zarejestrować się na forum Dogomanii i od czasu do czasu przekazywać nam relacje z życia Majeczki.
Mój TŻ jest również zarejestrowany na dogo.
Znam inne rodziny, gdzie kilkoro userów jest zarejestrowanych na dogo i wszyscy piszą - siłą rzeczy, z tego samego komputera.