Odi Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 No, to ja jeszcze dodam - choć nie pytana, że Majeczka ma pięknie lśniące włosy:smile: Quote
tripti Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 może ktoś miałby ochotę odwiedzić ten wątek: zapraszam na wątek szczeniaków ze schroniska w korabiewicach: http://www.dogomania.pl/threads/206214-NIE-dla-dzieciństwa-w-schronisku.-Małe-szczeniaki-szukają-dt-ds. proszę o pomoc w znalezieniu im domów, w ogłoszeniach i wsparciu dwóch ok 6 miesięcznych suń w dt u Fiery (koszty 120 zł za każdą plus karma). Sprawa ze szczeniakami kudłatymi jest o tyle pilna, że matka zaraz znowu będzie miała cieczkę, a chcielibyśmy ją wysterylizować co jest niemożliwe dopóki są tam jeszcze dwa małe szczeniaki, które niestety z dnia na dzień dziczeją. Quote
Shhh Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Dopiero odgrzebalam watek..;) Odi, to po weganskiej karmie:) Quote
Odi Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='Shhh']Dopiero odgrzebalam watek..;) Odi, to po weganskiej karmie:)[/QUOTE] Czy to oznacza, że Ty Shhh oraz Twoje Psie Dziewczyny - wszystkie trzy jesteście wegankami ? Quote
Abrakadabra Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 [quote name='Odi']Abrakadabra, a mogę jeszcze poprosić o to zdjęcie z demonstracji ? Znalazłam!!!! Niezła jest, prawda? Agitowała równie aktywnie jak my :) Quote
Kana Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 Tak potwierdzam! To moje cudeńko :loveu: Ej ej a są takie większych rozmiarów?? :) Quote
Odi Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 [quote name='Abrakadabra']Znalazłam!!!! Niezła jest, prawda? Agitowała równie aktywnie jak my :) Abrakadabra - dziękuję :-) Majeczka jest rewelacyjna :cool2: uniform podkreśla jej profesjonalizm. Quote
Odi Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Majeczce:loveu: i wszystkim jej Wielbicielom radosnych świąt Bożego Narodzenia oraz wszystkiego najlepszego w Nowym 2012 Roku :tree1: Quote
Abrakadabra Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Odi napisał(a):Majeczce:loveu: i wszystkim jej Wielbicielom radosnych świąt Bożego Narodzenia oraz wszystkiego najlepszego w Nowym 2012 Roku :tree1: Odi - serdecznie dziękujemy za życzenia! Tobie i Twoim czworonogom życzymy tego samego. A od siebie dodam świątecznie - ŻEBYŚ NIGDY NIE USTAWAŁA W USTALANIU PRAWDY .. Quote
Odi Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Abrakadabra napisał(a):Odi - serdecznie dziękujemy za życzenia! Tobie i Twoim czworonogom życzymy tego samego. A od siebie dodam świątecznie - ŻEBYŚ NIGDY NIE USTAWAŁA W USTALANIU PRAWDY .. Abrakadabra - dzięki serdeczne, zwłaszcza za te dodatkowe życzenia dające energię do działania :smile: Quote
Recommended Posts