Ewkaa Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 No to taki drobny szczególik:diabloti: Jeszcze nam się ostał Imbir męski ale już nie długo:mad:
Ewkaa Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 Około <8 lat, ale ze względów zdrowotnych musi, poprzedni miał 11 lat i był cięty bo musial.
Imbirka Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 no to tak, lepiej teraz niż by się miało przerodzić w coś gorszego, będe za niego trzymać kciuki:lol:
Ewkaa Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 Zresztą ja jestem zwolennikiem sterylizacji i kastracji, a na pseudohodowle nigdy nie miałam aspiracji:evil_lol: Mimo, że ludzie zaczepiają nas i pytają czy będą szczeniaczki:evil_lol: :diabloti: Otóż nie będzie:cool3: Nie ma fizycznej możliwości a Imbir zachowuje się jak impotent i d.... mu nie w glowie na szczęście:evil_lol:
Imbirka Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 jak doprowadziłam w końcu mojego Imbirka do stanu, w którym już nie straszy, to też zaczęły się pytania o dopuszczenie:shake: jak był łysy i chudy to nikt nie robił na niego zakusów, oczywiście odpowiedz jest negatywna, a ostatnio usłyszał jeden pseudohodowca, że to kastrat '(imbir nie jest). Jak sobie przypomne mine tego pana to mam ubaw:lol:
Ewkaa Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 Mój Imbir też nie był 7 cudem świata jak go brałam, spędził jakieś 2 miesiące w schronisku aż albo tylko. No ale teraz już jest moim cudem:loveu: Zastanawia mnie tylko czemu ktoś pozbył się tak fantastycznego psa:mad:
Imbirka Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 mnie też zastanawia, a przeraza mnie to, że ten mój szczeniak (bo wtedy jeszcze nim był) błąkał się po lesie w tenajgorsze mrozy w styczniu. Schronisko zostało powiadomione, że od kilku dni błąka się piesek i przyjechali po niego. Był łysy a nie złapał nawet kataru. Strasznie silny organizm
Alicja Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='Ewkaa'] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:śpią jak na boxie przystało A to jest rewelacyjne:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
zalewscy Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Ewkaa zaniedbujesz nas:mad: , gdzie nowe fotki ???
Ewkaa Posted June 23, 2006 Author Posted June 23, 2006 A nie mialam ostatnio czasu robić zdjęcia moim psom a potem i tak się nabijacie z nich to może zrobię małą przerwę:eviltong: Cimi do artystki to mi daleko:evil_lol:
Behemot Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Rewelacja :lol::lol::lol: Jeszcze brakuje hurys, które by go wachlowały i wkładały obrane winogrona do pyszczka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Behemot Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 olekg18 napisał(a):To nie On tylko Ona moira! Imbir leży dalej :P A to przepraszam ;) W takim razie Moirze brakuje czarnych jak heban półnagich Somalijczyków :cool3:
Ewkaa Posted June 23, 2006 Author Posted June 23, 2006 :evil_lol: Już mam przed oczami ten obraz :evil_lol:
Ewkaa Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 Prosto z pudełka pod schroniskiem trafiła do mnie, najsłabsza z całej różnokolorowej czwórki szczeniąt. Będzie ze mną jeździła codziennie do pracy (musze ją mieć w schronisku w razie gdyby trafił sie jakiś fajny domek) Cóż ja mogę napisac o małej.. zawojowala nasze serca chyba. I o dziwo nasze psy pierwszy raz nie okazały się socjopatycznymi bokserami.:diabloti: mala szalała z Imbirem w pokoju. A oto fotorelacja - Mala zakamuflowala się w lazience zaraz po przyjeździe Czy te oczy mogą kłamać?:loveu: Spotkanie na szczycie Pierwsze spotkanie(Moira musiala być w klatce bo za bardzo okazywala zainteresowanie za to Imbir to Pan Niania) Mała sobie teraz śpi, moje psy śpią a ja czekam na dżume 20 wieku- Olka i Cimi:evil_lol:
Cimi Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 A ja ją poznałam :lol:. Oj Ewka :mad: :mad: :evil_lol:.
supergoga Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Mała jest cudna, ale chyba będzie raczej sporym psiakiem - czy tylko tak mi się wydaje?
zalewscy Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 O ile sie nie myle to chciałas coś białego :evil_lol: , co prawda to nie boksio ale .... :cool3: wygłaskaj całą 3 od nas :loveu:
Ewkaa Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 Cimi i Olkowi dziękuję za miłe :evil_lol: spotkanie. Ja wam powiem że cięzko będzie się rozstać z takim maleństwem, mała jest świetna. A Imbir tylko czeka na okazję żeby jej buzi dać;)
joaaa Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 cudeńko!!! :loveu: Ewa, faktycznie chyba lubisz białe!?
Recommended Posts