Ewkaa Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 Dla dbsst fotka dueciku na pocieszkę:cool3: Waszka a ty nigdy nie słyszałaś o latających bokserach??:razz:
malawaszka Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 hahahaha no ja nie mogę Imbir to wybitna żaba szerokousta :lol: :lol: :lol:
Imbirka Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Ewa zdjęcia jak zwykle super, znowu się uśmiałam. :evil_lol: Masz bardzo fotogenicznu duecik:evil_lol:
Ewkaa Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 :hmmmm: Dlaczego wszyscy się śmieją z naszych zdjęć:razz: Muszę jakieś poważne zdjęcia zacząć robić ale tej dwójce poprostu się nie da:mad: Waszka a ty tylko o żabach , widze ten książe zamnieniony w żabsko nie daje ci spokoju, ale Mojego Imbi nie pocałujesz w nosek, zapomnij:p Te moje psy faktycznie lepiej na zdjęciach wygladają niż na żywo:evil_lol: I to nie jest cecha wspólna z właścicielami:evil_lol: Myśmy fotogeniczni byli do 3 roku życia:cool1:
dbsst Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [quote name='Ewkaa']Dla dbsst fotka dueciku na pocieszkę:cool3: Waszka a ty nigdy nie słyszałaś o latających bokserach??:razz: mmmmmmmmmmmmmmmmmm jakie krawaty wielkie odrazu mi lepiej :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: dziekuje :buzi:
Cimi Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='asiunia']Hej!! Szczesliwy pies to zmeczony pies:loveu: I obśliniony pies :lol: :lol:.
Alicja Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='Cimi']I obśliniony pies :lol: :lol:.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:właśnie miałam napisać ,ze spluty na Maxa;)
Ewkaa Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 Pfi.... wy chyba nie wiecie jak wygląda obśliniony pies:eviltong: My zaraz wybywamy w teren więc postaram się o ciekawe zdjęcia 2 małośliniących się królików:eviltong:
Ewkaa Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 A jak wracam do domu takie widoki na balkonie mnie czekają:evil_lol: Tylko dwie łapki widać... Idziesz do domu czy nie? :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:
marmara_19 Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 ale fajnie:)))) Alfa by wylazla przez szczeble a Cekin by pewnie wyskoczyl jakby szedl jakis pies lub KTOŚ bo by domku pilnowal;p;p fajne te potwory:)))) napisz mi czy np przyszly weekend Ci pasuje albo dzisiaj na lotnisku o 17:))) mozemy sie spotkac i pieski by sie poznaly:)
Cimi Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 No co Ty Bogna.. jak to Ewka mówiła, że jej psy z innymi psami się nie bawią :eviltong:.
Ewkaa Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 Moje psy są aspołeczne, autystyczne w ukladach z innymi psami:cool3: Czuja się najlepiej w swoim towarzystwie, ich forma zabawy nie psauje jak dotąd żadnemu psu:cool1: No Imbirowi czasem kobietki w głowie:evil_lol: O ile Moire moge puścić w grupie psów i wiem że nie podejdzie ani nie zaatakuje (oczywiście dopóki jest aporcik) to Imbir to wielka niewiadoma o 3 zębach a ja go bronic przed Onkami i rodezjanami nie będę:diabloti:
marmara_19 Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 hehe uwierz mi , ze Cekin uwielbia "ostre" zabawy bo zadaje sie z astami i pitbullami;p
Ewkaa Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 A co to za ostra zabawa z 3 zębami Imbira:eviltong: I 2 nie moge zabierać na żadne spotkania czy zloty, oni za bardzo pewni sie czują bo jedno drugiego broni i na zmiane podskakują psom (wiadomo w grupie raźniej) Dlatego mogę albo bezzębnego amanta brać albo latająca Moirę.... Albo welonki w słoiku :diabloti: A to coś z wysokich lotów aaaa gdzie ja to miałam skoczyć.... Patrz gdzie lecisz Już zgoda OK? Ah ta grawitacja
Imbirka Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Ewa zmień tytuł na latające psy:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ekstra latająca eskadra:lol: mój tak nie chce
Ewkaa Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 :evil_lol: Nigdy nie przypuszczałam że będę miala takie latajace psy, gdyby oni jeszcze za talerzem umieli skakać....... Chyba wezmę Cimi na lekcje poglądową. Kupię dwa talerze i heja.....
Alicja Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 co ty im dajesz do jedzenia że one takie odrzutowe :evil_lol:
Ewkaa Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 One są na podtlenek azotu, to nie zasluga karmy :eviltong:
dbsst Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 :crazyeye: :crazyeye: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin:
Ewkaa Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 dbsst nie rozumiem twojej reakcji:evil_lol: Pierwszy raz boksia w locie widzisz?:eviltong:
Ewkaa Posted June 15, 2006 Author Posted June 15, 2006 Dzisiaj mimo upału wybraliśmy się na krótki spacerek z psami.... Tratujemy wszystko co napotkamy po drodze Co za skok:crazyeye: Moira postanowiła pozować Bieg na krótkim dystansie z wywalonym jęzorem Zabawy geriatryka na słoneczku Kiedy Moira szalała z Panem, Imbir spokojnie poszedł spać i nic go nie interesowało..... Ja nie mam dość a ty??
Recommended Posts