Jump to content
Dogomania

Boksery z piekła rodem czyli Imbir&Moira. Wiosenne przebudzenie:)

Recommended Posts

Posted

Dla dbsst fotka dueciku na pocieszkę:cool3:

Waszka a ty nigdy nie słyszałaś o latających bokserach??:razz:

• Replies 842
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:hmmmm: Dlaczego wszyscy się śmieją z naszych zdjęć:razz: Muszę jakieś poważne zdjęcia zacząć robić ale tej dwójce poprostu się nie da:mad:

Waszka a ty tylko o żabach , widze ten książe zamnieniony w żabsko nie daje ci spokoju, ale Mojego Imbi nie pocałujesz w nosek, zapomnij:p

Te moje psy faktycznie lepiej na zdjęciach wygladają niż na żywo:evil_lol:
I to nie jest cecha wspólna z właścicielami:evil_lol: Myśmy fotogeniczni byli do 3 roku życia:cool1:

Posted

[quote name='Ewkaa']Dla dbsst fotka dueciku na pocieszkę:cool3:

Waszka a ty nigdy nie słyszałaś o latających bokserach??:razz:

mmmmmmmmmmmmmmmmmm jakie krawaty wielkie odrazu mi lepiej :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

dziekuje :buzi:

Posted

Pfi.... wy chyba nie wiecie jak wygląda obśliniony pies:eviltong:
My zaraz wybywamy w teren więc postaram się o ciekawe zdjęcia 2 małośliniących się królików:eviltong:

Posted

A jak wracam do domu takie widoki na balkonie mnie czekają:evil_lol:
Tylko dwie łapki widać...

Idziesz do domu czy nie?

:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

ale fajnie:)))) Alfa by wylazla przez szczeble a Cekin by pewnie wyskoczyl jakby szedl jakis pies lub KTOŚ bo by domku pilnowal;p;p fajne te potwory:)))) napisz mi czy np przyszly weekend Ci pasuje albo dzisiaj na lotnisku o 17:))) mozemy sie spotkac i pieski by sie poznaly:)

Posted

Moje psy są aspołeczne, autystyczne w ukladach z innymi psami:cool3: Czuja się najlepiej w swoim towarzystwie, ich forma zabawy nie psauje jak dotąd żadnemu psu:cool1: No Imbirowi czasem kobietki w głowie:evil_lol:
O ile Moire moge puścić w grupie psów i wiem że nie podejdzie ani nie zaatakuje (oczywiście dopóki jest aporcik) to Imbir to wielka niewiadoma o 3 zębach a ja go bronic przed Onkami i rodezjanami nie będę:diabloti:

Posted

A co to za ostra zabawa z 3 zębami Imbira:eviltong: I 2 nie moge zabierać na żadne spotkania czy zloty, oni za bardzo pewni sie czują bo jedno drugiego broni i na zmiane podskakują psom (wiadomo w grupie raźniej) Dlatego mogę albo bezzębnego amanta brać albo latająca Moirę....
Albo welonki w słoiku :diabloti:

A to coś z wysokich lotów

aaaa gdzie ja to miałam skoczyć....

Patrz gdzie lecisz

Już zgoda OK?

Ah ta grawitacja

Posted

:evil_lol: Nigdy nie przypuszczałam że będę miala takie latajace psy, gdyby oni jeszcze za talerzem umieli skakać....... Chyba wezmę Cimi na lekcje poglądową. Kupię dwa talerze i heja.....

Posted

Dzisiaj mimo upału wybraliśmy się na krótki spacerek z psami....

Tratujemy wszystko co napotkamy po drodze

Co za skok:crazyeye:

Moira postanowiła pozować

Bieg na krótkim dystansie z wywalonym jęzorem

Zabawy geriatryka na słoneczku

Kiedy Moira szalała z Panem, Imbir spokojnie poszedł spać i nic go nie interesowało.....

Ja nie mam dość a ty??

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...