Ewkaa Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 Oni śpią w takich pozycjach że czasem się zastanawiam na ile gibkie jest to ich ciało.. poprostu akrobaci, a jak się zwiną przy sobie to nie wiem gdzie jest czyja łapa, wygląda to jak jedna masa żółto-pręgowana:evil_lol:
dbsst Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 hahahah ciekawe czy drętwieją i czy naprawde im wygodnie :evil_lol:
dbsst Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 hmmmmmmmmmmmmmmmmm niesmiało powiem jedna :roll: chociaż widze dwie :roll:
Ewkaa Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 Bingo- wygrałas drugiego boksera- możesz go odebrać z każdego schroniska- transport gwarantowany:evil_lol: A oto jak drzemie paskuda....
dbsst Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 paskudnie to ma łapki związane :evil_lol: ;) hihihihihihihihi jak ja sie ciesze z wygranej :multi: :multi: :multi: :multi:
Ewkaa Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 A jak twój TZ się będzie cieszył że wygrał :evil_lol: Ja bym się cieszyła gdybym trzeciego miala ale 3 boksery i zakupy w drugiej ręce to trochę dużo.
dbsst Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Ewkaa napisał(a):A jak twój TZ się będzie cieszył że wygrał :evil_lol: Ja bym się cieszyła gdybym trzeciego miala ale 3 boksery i zakupy w drugiej ręce to trochę dużo. hahhaha chodzenie w stereo jest strasznie trudne szczególnie jak jeden pies to bokser a drugi bagietka bokser do przodu bo wszystko takie ciekawe i w ogole a bagietka gdzies z tylko bo tyle zapacjow hahahhahhahaa taaaaaaaaaaak mój TZ padł by z radosci normalnie ;)
malawaszka Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 [quote name='Ewkaa']A tu zagadka- zdjęcie jednej welonki czy 2? jedna żywa i jedna śnięta :evil_lol:
Ewkaa Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 A tutaj coś z dzisiejszego dnia... Uciekamy Gdzie jest Imbir? Bo mam patyczka... Schował się przed wredną Moirą Czy ktoś wspomniał CIASTECZKO? No daj ciasteczkooo Przybiegnę jak dasz to ciasteczkoooo
Koma Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 haha :lol: no niesamowite loty ale się uśmiałam :lol: boskie :loveu:
Koma Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 nie moge poprostunie moge, normalnie jakby tornado było :roflt:
Ewkaa Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 I nie pytajcie jak takie zdjęcie sie robi..... stałam z aparatem a w drugiej ręce trzymałam patyczka (na wysokości ponad 185 cm, więc widac jak Moira wysoko sie wybija). Imbir był na tyle cwany że odbił się łapami odemnie, prawie sie wywaliłam a on porwał patyka, i koniec zabawy.:evil_lol:
Alicja Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='Ewkaa']Potwór:evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:patyczaki ;)
dbsst Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 przyszlam se poweselic mecz mnie zdjal normalnie ale obciach :placz: :placz: :placz:
Ewkaa Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 :evil_lol: A ja widzialam że tak będzie ale kazali mi siedzieć cicho i nie krakać, no ale cóż...jak widać A NIE MÓWIŁAM dbsst a rozwesel sie patrząc na latającą Moirę ;)
dbsst Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Ewkaa napisał(a)::evil_lol: A ja widzialam że tak będzie ale kazali mi siedzieć cicho i nie krakać, no ale cóż...jak widać A NIE MÓWIŁAM dbsst a rozwesel sie patrząc na latającą Moirę ;) dajcie spokoj przeczkolaki dzis graly jakas fota dueciku na pocieszke :cool1:
Recommended Posts