Jump to content
Dogomania

Boksery z piekła rodem czyli Imbir&Moira. Wiosenne przebudzenie:)

Recommended Posts

Posted

Oni śpią w takich pozycjach że czasem się zastanawiam na ile gibkie jest to ich ciało.. poprostu akrobaci, a jak się zwiną przy sobie to nie wiem gdzie jest czyja łapa, wygląda to jak jedna masa żółto-pręgowana:evil_lol:

• Replies 842
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bingo- wygrałas drugiego boksera- możesz go odebrać z każdego schroniska- transport gwarantowany:evil_lol:

A oto jak drzemie paskuda....

Posted

paskudnie to ma łapki związane :evil_lol: ;)

hihihihihihihihi jak ja sie ciesze z wygranej :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

A jak twój TZ się będzie cieszył że wygrał :evil_lol:
Ja bym się cieszyła gdybym trzeciego miala ale 3 boksery i zakupy w drugiej ręce to trochę dużo.

Posted

Ewkaa napisał(a):
A jak twój TZ się będzie cieszył że wygrał :evil_lol:
Ja bym się cieszyła gdybym trzeciego miala ale 3 boksery i zakupy w drugiej ręce to trochę dużo.

hahhaha chodzenie w stereo jest strasznie trudne szczególnie jak jeden pies to bokser a drugi bagietka

bokser do przodu bo wszystko takie ciekawe i w ogole a bagietka gdzies z tylko bo tyle zapacjow hahahhahhahaa

taaaaaaaaaaak mój TZ padł by z radosci normalnie ;)

Posted

A tutaj coś z dzisiejszego dnia...

Uciekamy

Gdzie jest Imbir? Bo mam patyczka...

Schował się przed wredną Moirą

Czy ktoś wspomniał CIASTECZKO?

No daj ciasteczkooo

Przybiegnę jak dasz to ciasteczkoooo

Posted

I nie pytajcie jak takie zdjęcie sie robi..... stałam z aparatem a w drugiej ręce trzymałam patyczka (na wysokości ponad 185 cm, więc widac jak Moira wysoko sie wybija). Imbir był na tyle cwany że odbił się łapami odemnie, prawie sie wywaliłam a on porwał patyka, i koniec zabawy.:evil_lol:

Posted

:evil_lol: A ja widzialam że tak będzie ale kazali mi siedzieć cicho i nie krakać, no ale cóż...jak widać A NIE MÓWIŁAM

dbsst a rozwesel sie patrząc na latającą Moirę ;)

Posted

Ewkaa napisał(a):
:evil_lol: A ja widzialam że tak będzie ale kazali mi siedzieć cicho i nie krakać, no ale cóż...jak widać A NIE MÓWIŁAM

dbsst a rozwesel sie patrząc na latającą Moirę ;)

dajcie spokoj przeczkolaki dzis graly

jakas fota dueciku na pocieszke :cool1:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...