Ewkaa Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 Na weselu wybawilismy się i oczywiście nie omineły nas atrakcje -->czytaj- awaria samochodu w środku nocy na totalnym zadupiu:angryy: Małą zabieram jutro do domu, telefony mi sie w jej sprawie rozdzwoniły ale aż przykro komentować..... A dla rozluźnienia mały spacerek z psami i nowa zabawa goopiej Moiry:diabloti: Buszujący w trawie Chłodzę zadek.... OOOOOO piłeczkaaaaaaaaaa Kto pierwszy... ten ma pileczke Razem z Pawłem postanowilismy odpocząć od latających psów i piłeczka wisiała sobie na drzewie a w tym czasie to Moira wyrabiała Doleceeeeeeeeee Prawie mam!!! Replay- musi się udać Jak posiedzę i popatrze to może sama spadnie:cool3: Patrzenie nie przyniosło efektu... Raz łaskawie Imbir podniósł zadek ale po jednej próbie odpuścił- zderzenie z Moira nie nalezy do przyjemnosci:evil_lol: Ciąg dalszy zmagań, a Imbir postanowił zostac widzem akrobacji I ostania próba..... potem już w nagrodę dostała piłeczkę i wróciła z nia w pysku do domu, tak sie obawiała omijanych drzewa, że znowu gdzies powiesimy:razz:
Ewkaa Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 Nizituko bo się oferma z Moirą zderzył......:evil_lol: Sam na sam z piłeczką potrafi wyżej się wybić :diabloti: Ale jemu za często nie pozwalamy bo ma zadyszkę potem i śpi w trawie, on teraz w upały rekreacyjnie poskacze kilka razy i spada do cienia.
Cimi Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 A tak po za latającymi psami, o której jedziesz do schroniska :razz: ?
Alicja Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:super figury a małe białe :loveu::loveu::loveu:
Ewkaa Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 A małe białe sobie śpi:evil_lol: ale kilka fotek na osłode....:loveu:
supergoga Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Piękne białe cudeńko. Żeby tylko falaste potforki nie pożarły jej - bo im biały puszek w faflastych gardliskach utkwi i im zaszkodzi :evil_lol:
Ewkaa Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 Nie bojaj Imbir nie gryzie, on sie chce bawić z małą :cool3: A Moira obserwuje, wącha i nosi swoje zabawki w pysku jakby jej ktoś chciał zabrać:evil_lol:
zalewscy Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Ależ ona kosiana, pewnie mieciutka , puchowa tylko tulić tulić tulić , prawda ??
Ewkaa Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 A jaka grzeczna tfu tfu odpukać:loveu: Pojadła, zrobiła wieczorną toalete i poszła spać:diabloti: A ja mogę teraz poniańczyć moje fafluny.
Ewkaa Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 Dopiero teraz zauwazyłam pytanie marmara19:oops: A ja na Pławniowicach z nimi byłam, a małe bajorko do moczenia zadków mają niedaleko domu w lasku... A co do czasu przesiadywania w wodzie- Moire trzeba siła wyciagać z wody, a Imbir jak się pochalpie, popływa idzie na brzeg otrzepie się i wraca do wody dalej się bawić... Ale z Moira mamy 7 światów, wystarczy że zobaczy wode, moga być psy, ludzie ona na nic nie patrzy...... to jakiś miks niufka z bokserem chiba:evil_lol:
Lukarne Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Wpadłam z rewizytą :cool3: a tu proszę.... :loveu: Ewkaa napisał(a):A małe białe sobie śpi:evil_lol: ale kilka fotek na osłode....:loveu: Jejku :loveu: Ewoo skąd u Was się biorą tak ślicznotki :-o Piekny białasek - tylko mi nie mów, że nikt niechce takiego cuda :shake: Napewno szybko znajdzie domek :lol:
olekg89 Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Takie ślicznotki zostają podrzucone pod schronisko :/
marmara_19 Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Ewkaa napisał(a):Dopiero teraz zauwazyłam pytanie marmara19:oops: A ja na Pławniowicach z nimi byłam, a małe bajorko do moczenia zadków mają niedaleko domu w lasku... A co do czasu przesiadywania w wodzie- Moire trzeba siła wyciagać z wody, a Imbir jak się pochalpie, popływa idzie na brzeg otrzepie się i wraca do wody dalej się bawić... Ale z Moira mamy 7 światów, wystarczy że zobaczy wode, moga być psy, ludzie ona na nic nie patrzy...... to jakiś miks niufka z bokserem chiba:evil_lol: no myslalam , ze to plawki:D:D tez tam czasem ejzdzimy... Cekina tez trudno jest dociagnac od wody:D:D
Ewkaa Posted July 8, 2006 Author Posted July 8, 2006 Jako że nie jestem do końca normalna chyba i wstaję z kurami, dzisiaj była podbudka o 5.45:-o i o 6 już byliśmy w drodze nad wode z psami. Zajechalismy i goopi Imbir zwiał z auta i zaczął gonić małego kundla:angryy: ...łapanie psów zajęło Pawłowi jakieś 10 min... najpierw biegł mały kudłacz, za nim pędził Imbir a za Imbirem pędził Paweł wyrzucając z siebie potok niecenzuralnych słów skierowanych do mojego faflunka:mad: :diabloti: Pierwszy szał....... Mam, mam i nie dam... Potwory i spółka A ja płynę.... Rzuć tą cholerną piłeczkę! A ja też płynę... Dorwać małą....(oto dowód że boksery pływają pionowo:evil_lol: ) Nawet w wodzie latają....
olekg89 Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 5.45 o matko boska ty nie masz spania?? Ewkaa wklej foty swojego schroniskowego ulubieńca!
Ewkaa Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 I dzisiaj mój TZ nie dal się wyciągnąc z łóżka o 6:angryy: :mad: I biedne pieseczki nie popływały, chyba późnym wieczorem pojedziemy jak tabuny ludzi wróca do domu.
zalewscy Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Ewkaa napisał(a):I nie pojedziemy bo jest burza:stormy-sad: Wiesz jak ciepła jest woda po burzy ??? Gdzie foteczki białaska ???
mar....ka Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 U nas pogrzmiało i przeszło, teraz świeci słoneczko:lol: Woda po burzy faktycznie jest bardzo ciepła. Super te Twoje boksery, a "genetyczna porażka" wyjątkowo słodziutka. Imbirek natomiast wyjątkowo masywny:evil_lol: , lubie takie wielkie psiska - czym Ty go karmisz??? Alkohol kaloryczny, ale bez przesady:)Jakie on ma łapska grube, miło popatrzec na taki kawał psiska.
Ewkaa Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 Imbir kawał psiaka :-o :crazyeye: Toż to jak komplement:razz: Widać że zdjęcia pogrubiają:evil_lol: On jest całkiem drobny jak na cos bokseropodobnego, ba nawet niższy niż jakieś normy nakazują.A czym ja go karmię mmmmmmmmmm A karmą :cool3: i NIGDY alkoholem:evil_lol: A tu cd zdjęć z wczorajszego porannego wypadu... Mam piłeczkę:loveu: Trochę wody dla ochłody Dorwę cię :mad: Brodzący w wodzie Mam dość- czas na odpoczynek! Uwaga "jeden ząbek" płynie (wprawne oko dostrzeze wystającego zęba) Aporcik:evil_lol: Ups aporcik został- pies wrócił
olekg89 Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Hahahah oba psy Ewy sa zwariowane. Moira drze sie jak świniak przy korycie . szarpia sie gumowym rongo jka powalone warczą wtedy jka walczace pitbule. a no i jedza na wyscigi<lol>
Recommended Posts