Jump to content
Dogomania

Boksery z piekła rodem czyli Imbir&Moira. Wiosenne przebudzenie:)

Recommended Posts

Posted

dbsst napisał(a):
heheh eraczej nie ja nie jestem miły typ ;)

chociaz czasem mi wychodzi jak sie przebudzam i sa jeszcze zaropiałe i nie widac w nich mojej wredoty :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Ewa nas ukatrupi za to zagadywanie Jej galerii :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

nie zapominaj że kotecki mają pazurki :cool3:

Ewa zrozumie ;) a Imbir nas nie przegoni... :P wygląda na aniołka :evil_lol:

• Replies 842
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zaba14 napisał(a):
nie zapominaj że kotecki mają pazurki :cool3:

Ewa zrozumie ;) a Imbir nas nie przegoni... :P wygląda na aniołka :evil_lol:

tiaaaaaaaa aniołek ;)

ja się ciesze że tym kotećkiem nie jestem przy takim aniołku ;)

hehehhe pazurki powiadasz

potrzebuje pomocy jak sie pozbyc wredoty ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

żaba - dbsst no ładnie żeście pogadały... człowiek tylko spac pójdzie i widac efekty- i jeszcze mi Imbira obgadywać:mad:
Wredne babska:diabloti:

Posted

Ewkaa napisał(a):
żaba - dbsst no ładnie żeście pogadały... człowiek tylko spac pójdzie i widac efekty- i jeszcze mi Imbira obgadywać:mad:
Wredne babska:diabloti:

hehehehe ja wiedziałam że tak bedzie wiedziałam

ŻACIU Ewa sie chyba wścieka.........poczekamy aż pójdzie spać :knuje: :knuje: :knuje: :megagrin:

Posted

A nie.... specjalnie dla ciebie dbsst IDE FOTKI PSOM ROBIĆ---- pofrustruje cię:mad: za karę.... i dzisiaj wczesnie się nie położę:eviltong:

Posted

Ewkaa napisał(a):
A nie.... specjalnie dla ciebie dbsst IDE FOTKI PSOM ROBIĆ---- pofrustruje cię:mad: za karę.... i dzisiaj wczesnie się nie położę:eviltong:

:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:pewno fotki będą o północy;)

hehehhehe Ewa a tak mi dzis frustracja groziłaś :evil_lol:

lallalalallala zaczne śpiewać na Twojej galerii i znowu urwisować lalallallalala :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Pytanie za 10kg karmy dla naszego schroniska!!!!!
Gdzie schowała się Moira??(osoba która odpowie dobrze, proszona jest o wysłanie na adres schroniska:evil_lol: )

Dzisiaj po pracy oraz po zawiezieniu psa do nowego domu odczułam żal że moim psom nie poświęcam tyle czasu.....i po 19 wyciagnęłam je nad wodę:diabloti: Moira jak tylko zobaczyła że zbliżamy się do celu malo auta nie rozniosła.....

No prawie jak nad morzem:evil_lol:

Imbir jak zwykle z gracją porusza się po wodzie:evil_lol:

We dwójke jest juz zero gracji

W zachodzącym słońcu

Aporcik :evil_lol:

W tym czasie ekipa filmowa kręciła film SZCZĘKI i mielismy okazję zobaczyć główne ujęcie- rekin w akcji - tylko gdzie te zęby:evil_lol:

I słoneczko nam zaszło prawie

Posted

A my na Pławniowice jeździmy, rzut beretem wsumie :evil_lol:

Siad w wodzie:evil_lol:

Ale było ładnie

2 syrenki CD

Dawaj ciastko bo mi doopsko moknie:mad:

No daj daj.....

Jak nie dasz ochlapie cie

Posted

Ewkaa napisał(a):
Imbir za ciasteczko siądzie na ognisku nawet:evil_lol:

hehhehehehehehehehe a ja myślałam że on tak z miłości a to przekupnik jeden :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Tak z miłości do ciasteczka gotowy na wszystko.......... dbsst czy zaczęłaś już śpiewać :eviltong: zdąrzyłam przed północą z fotkami:mad:

Posted

Ewkaa napisał(a):
Tak z miłości do ciasteczka gotowy na wszystko.......... dbsst czy zaczęłaś już śpiewać :eviltong: zdąrzyłam przed północą z fotkami:mad:

hehehhehe narazie ni eśpiewam bo tu jestes i jeszcze mnie dopadniesz..........

ale pójdz tylko spac :knuje: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Postawię w stan gotowści mojego TZ:diabloti: tak łatwo ci nie pójdzie on chodzi spac nad ranem:evil_lol: Ha i co :eviltong: dzisiaj mi tu szaleć nie będziesz:cool3:

Posted

Ewkaa napisał(a):
Postawię w stan gotowści mojego TZ:diabloti: tak łatwo ci nie pójdzie on chodzi spac nad ranem:evil_lol: Ha i co :eviltong: dzisiaj mi tu szaleć nie będziesz:cool3:

hehehehhehehe wyczekam zaczaje sie jak rambo w krzakach i wyczykemam moment nieuwagi podczas zmiany warty i.......... i wtedy zawyje moim glosem syreny az wszyscy sie zleca na galerie Twoja i komentowac beda moja zasadzke ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

:evil_lol: :evil_lol: Spoko spoko czuwam:eviltong:
Ala jakby ci napisać.... hm nie wiem na ile znasz Gliwice ale to w kierunku jak na Kędzierzyn :cool1: jakies 15 km? Nawet nie wiem bo nie sprawdzałam.....

Dbsst jak ty zawyjesz jak syrena to ja napewno nie zasnę:diabloti:

Posted

Ewkaa napisał(a):
:evil_lol: :evil_lol: Spoko spoko czuwam:eviltong:
Ala jakby ci napisać.... hm nie wiem na ile znasz Gliwice ale to w kierunku jak na Kędzierzyn :cool1: jakies 15 km? Nawet nie wiem bo nie sprawdzałam.....

Dbsst jak ty zawyjesz jak syrena to ja napewno nie zasnę:diabloti:

:evil_lol: :evil_lol: a teraz Cie zaskocze IDĘ SPAĆ!!!!!!!!!!!!

BRANOC :p

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...