zaba14 Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 dbsst napisał(a):heheh eraczej nie ja nie jestem miły typ ;) chociaz czasem mi wychodzi jak sie przebudzam i sa jeszcze zaropiałe i nie widac w nich mojej wredoty :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ewa nas ukatrupi za to zagadywanie Jej galerii :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nie zapominaj że kotecki mają pazurki :cool3: Ewa zrozumie ;) a Imbir nas nie przegoni... :P wygląda na aniołka :evil_lol:
dbsst Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 zaba14 napisał(a):nie zapominaj że kotecki mają pazurki :cool3: Ewa zrozumie ;) a Imbir nas nie przegoni... :P wygląda na aniołka :evil_lol: tiaaaaaaaa aniołek ;) ja się ciesze że tym kotećkiem nie jestem przy takim aniołku ;) hehehhe pazurki powiadasz potrzebuje pomocy jak sie pozbyc wredoty ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Ewkaa Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 żaba - dbsst no ładnie żeście pogadały... człowiek tylko spac pójdzie i widac efekty- i jeszcze mi Imbira obgadywać:mad: Wredne babska:diabloti:
dbsst Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Ewkaa napisał(a):żaba - dbsst no ładnie żeście pogadały... człowiek tylko spac pójdzie i widac efekty- i jeszcze mi Imbira obgadywać:mad: Wredne babska:diabloti: hehehehe ja wiedziałam że tak bedzie wiedziałam ŻACIU Ewa sie chyba wścieka.........poczekamy aż pójdzie spać :knuje: :knuje: :knuje: :megagrin:
Ewkaa Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 A nie.... specjalnie dla ciebie dbsst IDE FOTKI PSOM ROBIĆ---- pofrustruje cię:mad: za karę.... i dzisiaj wczesnie się nie położę:eviltong:
dbsst Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Ewkaa napisał(a):A nie.... specjalnie dla ciebie dbsst IDE FOTKI PSOM ROBIĆ---- pofrustruje cię:mad: za karę.... i dzisiaj wczesnie się nie położę:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:
dbsst Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:pewno fotki będą o północy;) hehehhehe Ewa a tak mi dzis frustracja groziłaś :evil_lol: lallalalallala zaczne śpiewać na Twojej galerii i znowu urwisować lalallallalala :evil_lol: :evil_lol:
Ewkaa Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 Pytanie za 10kg karmy dla naszego schroniska!!!!! Gdzie schowała się Moira??(osoba która odpowie dobrze, proszona jest o wysłanie na adres schroniska:evil_lol: ) Dzisiaj po pracy oraz po zawiezieniu psa do nowego domu odczułam żal że moim psom nie poświęcam tyle czasu.....i po 19 wyciagnęłam je nad wodę:diabloti: Moira jak tylko zobaczyła że zbliżamy się do celu malo auta nie rozniosła..... No prawie jak nad morzem:evil_lol: Imbir jak zwykle z gracją porusza się po wodzie:evil_lol: We dwójke jest juz zero gracji W zachodzącym słońcu Aporcik :evil_lol: W tym czasie ekipa filmowa kręciła film SZCZĘKI i mielismy okazję zobaczyć główne ujęcie- rekin w akcji - tylko gdzie te zęby:evil_lol: I słoneczko nam zaszło prawie
Ewkaa Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 I co sie nabijacie :mad: :diabloti: No która godzina?
Alicja Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 cudowne fotki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:2 syrenki Ewa gdzie wy macie takie fajne jeziorko:razz:
dbsst Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 dobra rozbudziłas we mnie pierwotne uczucia TAK ZAZDROSZCZE CI :diabloti:
Ewkaa Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 A my na Pławniowice jeździmy, rzut beretem wsumie :evil_lol: Siad w wodzie:evil_lol: Ale było ładnie 2 syrenki CD Dawaj ciastko bo mi doopsko moknie:mad: No daj daj..... Jak nie dasz ochlapie cie
Ewkaa Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 Imbir za ciasteczko siądzie na ognisku nawet:evil_lol:
dbsst Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Ewkaa napisał(a):Imbir za ciasteczko siądzie na ognisku nawet:evil_lol: hehhehehehehehehehe a ja myślałam że on tak z miłości a to przekupnik jeden :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Ewkaa Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 Tak z miłości do ciasteczka gotowy na wszystko.......... dbsst czy zaczęłaś już śpiewać :eviltong: zdąrzyłam przed północą z fotkami:mad:
dbsst Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Ewkaa napisał(a):Tak z miłości do ciasteczka gotowy na wszystko.......... dbsst czy zaczęłaś już śpiewać :eviltong: zdąrzyłam przed północą z fotkami:mad: hehehhehe narazie ni eśpiewam bo tu jestes i jeszcze mnie dopadniesz.......... ale pójdz tylko spac :knuje: :evil_lol: :evil_lol:
Ewkaa Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 Postawię w stan gotowści mojego TZ:diabloti: tak łatwo ci nie pójdzie on chodzi spac nad ranem:evil_lol: Ha i co :eviltong: dzisiaj mi tu szaleć nie będziesz:cool3:
dbsst Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Ewkaa napisał(a):Postawię w stan gotowści mojego TZ:diabloti: tak łatwo ci nie pójdzie on chodzi spac nad ranem:evil_lol: Ha i co :eviltong: dzisiaj mi tu szaleć nie będziesz:cool3: hehehehhehehe wyczekam zaczaje sie jak rambo w krzakach i wyczykemam moment nieuwagi podczas zmiany warty i.......... i wtedy zawyje moim glosem syreny az wszyscy sie zleca na galerie Twoja i komentowac beda moja zasadzke ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Alicja Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 o ranyśku ale słodki faflun ciasteczkowy:loveu::loveu::loveu: w którą stronę od Gliwic te Pławniowice;)
dbsst Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 czyżbyś już spała................................:cool3:
Ewkaa Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 :evil_lol: :evil_lol: Spoko spoko czuwam:eviltong: Ala jakby ci napisać.... hm nie wiem na ile znasz Gliwice ale to w kierunku jak na Kędzierzyn :cool1: jakies 15 km? Nawet nie wiem bo nie sprawdzałam..... Dbsst jak ty zawyjesz jak syrena to ja napewno nie zasnę:diabloti:
dbsst Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Ewkaa napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: Spoko spoko czuwam:eviltong: Ala jakby ci napisać.... hm nie wiem na ile znasz Gliwice ale to w kierunku jak na Kędzierzyn :cool1: jakies 15 km? Nawet nie wiem bo nie sprawdzałam..... Dbsst jak ty zawyjesz jak syrena to ja napewno nie zasnę:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: a teraz Cie zaskocze IDĘ SPAĆ!!!!!!!!!!!! BRANOC :p
Recommended Posts