Jump to content
Dogomania

Boksery z piekła rodem czyli Imbir&Moira. Wiosenne przebudzenie:)

Recommended Posts

Posted

Fotograf z lini ognia uciekł w krzaki ( w ostatniej chwili)

Cimi ofermo :eviltong: a wiesz gdzie ja mieszkam, wiesz, no to za domami jest pole a potem mały lasek i to nasze bajorko w ktorym taplają się psy:cool1:

• Replies 842
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AAA mi zawsze coś wyskoczy jak jest spotkanko dogomaniaków i oglądam tylko zdjęcia ale nie wiem na ile moje psy umiałyby sie zachować w większym towarzystwie psim:evil_lol:

Posted

My biegamy na takie spotkania żeby się socjalizować, Imbir w końcu nauczył się bawić z psami a nie tylko na nie powarkiwać (niestety jeszcze mu się to zdaza i muszę mieć go na oku):lol:

Posted

EE ale dzisiaj ma padać, a gdzie to spotkanie(adres, mapa dojazu:evil_lol: ), znaczy o której? i ciekawe z którym psem miałabym sie wybrać z goopim bezzębnym Imbirem:loveu: czy z cierpiącą na ADHD Moirą:eviltong:

Posted

A co rozpoczynacie:eviltong: Ja z cukru nie jestem ale moje arystokratyczne psy nie przepadają za deszczem:cool3: Chyba musze dla psow pelerynki kupić:roll:

Posted

Gratuluje faflunków i galerji, niesamowita :loveu: . Chyba wreszcie założe własną :evil_lol: .
Wielkie dzieki i buziaki za Gabi :buzi: :buzi: :buzi:. Gabi poznała już Viki już śpią razem i spacerek już wspólny zaliczony , jeszcze tylko Roki i Sonia (strach sie bać ).

Posted

Spacerek po lesie

Nabrzmiałe fafle:evil_lol:

Na pragnienie najlepsza jest Kropla bez kitu:evil_lol:

Male grzybobranie

Maly postój- mamy zadyszkę

:eviltong:

W tej pozycji Imbir wracał autem ze spacerku:evil_lol:

Posted

Heheh taka już jej uroda :diabloti:

(ona taka już jest , nie wiem czy to jakas wada- bo ona cała wadliwa:evil_lol: czy może depiluje jak nie widzę:razz: )

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...