Ewkaa Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 Tak to jest chyba moja słabość:loveu: Poprostu nawet białe boksery mi sie bardzo podobają, nie wspominając o takich maluszkach czy podhalanach czy bialych Onkach.... Male białe conieco Kazda pora dobra na jedzenie... Czy zabawe
joaaa Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Skończyłam czytać cały wątek!!! :mad: :mad: :mad: Idę do domu, do moich opuszczonych zwierzątek!!! Kto skończy za mnie pracę, nie wiem!!! Aha, jak byście nie wiedzieli o co chodzi, to Ewa zwabiła mnie tu podstępnie przez PW, żebym zobaczyła to małe białe, które, jak zrozumiałam, przybyło jej w schronisku. (ja sobie pilnie pracowałam, tylko na chwilę włączyłam dogo :oops: ) I co?!!! Musiałam przeczytać cały wątek! Człowiek jest słaby. :shake: Szczególnie jak jest chory na bokserowirozę! A moja praca?????? A moje biedne pieski i kotek????????? ale foty rewelacyjne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
malawaszka Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 hihihih joaaa a to podstępna Ewkaa Cię dopadła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a małe białe cuuuudneeeee :loveu:
Ewkaa Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 AA tam gadanie :evil_lol: Jak widzisz rolą Ewy od zarania dziejów było kuszenie i udalo się skusiłam cie na caly wątek a chcialam tylko białą pokazać, bo po podhalanie jakos ona zawojowala mną, i nie tylko mną... dzisiaj już byli chętni do opieki na weekend nad małą ( my będziemy szalec na weselu a mała juz ma opiekuna zaklepanego:evil_lol: )
joaaa Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 I jeszce złośliwie wstawiła nowe fotki białej!!! :mad: Wyłączam się!!!!! Idę do domu, na prawdę!!! Od razu wyłączę komputer, żeby mnie nie skusiło na czytanie!!!
olekg89 Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 CZemu brawo????Wasiu???? Już mnie ochrzciła<zły> obsikała mnie na balkonie u Ewy:D
malawaszka Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 no brawo, że zajmiesz się malucgem - będzie bezpieczny :loveu: a Ewka spokojnie będzie się mogła bawić :razz:
olekg89 Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 A przeca to sama przyjemnosc takim maluszkiem sie zajmować !Ostatniego szczeniaka miłąem 15 lat temu!mam wakacje więc bede pan niania dla szczeniąt.POzatym kto inny jak nie ja jest niezastapionym pomocnikiem Ewy w schronisku:):P
Ewkaa Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 Poniewaz w niedzielę tak grzało więc już o 9 stawilismy się z psami nad wodą... Nasze psy mają jobla na punkcie wody, Moira jak tylko zobaczy zbiornik (względnie kałuże) nie patrzy na nic.... cel wpaść do wody :evil_lol:
Ewkaa Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 No tak nikt tak jak Oluś nie zajmuje sie maluszkami, a w jego sercu chyba nadal jest mala Zuzia.... No ale moja biala tez mu zapadla gdzieś.... Bo jak mozna jej nie pokochać>?:cool3:
joaaa Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 olekg18 napisał(a):CZemu brawo????Wasiu???? Już mnie ochrzciła<zły> obsikała mnie na balkonie u Ewy:D nie ochrzciła "zły", tylko zaznaczyła, że swój! :diabloti:
Imbirka Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Ja widz, że twoja ekipa kocha tak samo wodę, jak mój faflun:lol: Tylko Imbir ma rozpaczliwy styl pływania, a jak twoje z pływaniem, pływają czy tylko jak mój chlapią wodą na około?:lol:
olekg89 Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Ewa Zuzia była wyjątkowa :( Można powiedzieć ,że uczyłem ją jeśc i chodzić :( Uczyłem chodzić na smyczy :( Moje kochane kilogramowe maleństwo:(
Cimi Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 olekg18 napisał(a):Ewa Zuzia była wyjątkowa :( Można powiedzieć ,że uczyłem ją jeśc i chodzić :( Uczyłem chodzić na smyczy :( Moje kochane kilogramowe maleństwo:( O dzizis. Ja wiem Ty masz po prostu pewne odchylenia od normy :lol: :evil_lol:.
olekg89 Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Nie Twoja była żaba walnięta suka która sakała po boksie jakby miała termity w dupie!
Ewkaa Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 Olek.............:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Termity to będziesz miał ty zaraz!! Imbir1- czy twój Imbir pływa tak żałosnym stylem jak moja Moira???:razz:
Imbirka Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 hehe, rozchlapuje wodę na wszystkie strony, ale posuwa się do przodu:lol: jak go wyciągnę na głębszą wodę to robi postępy i kawałek przepłynie normalnie:evil_lol: Jeżeli masz ochotę to zajrzyj do nas i obejrzyj sobie rozpaczliwy styl Imbirka:lol:
zalewscy Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Ewcia a ile Twoje bestje mogą siedzieć w wodzie ??? Bo moje właża do wody chetnie ale maksymalnie na 10 minut i wyłaża chwile pokrecą sie po trawie i zas 10 minut w wodzie :shake:
marmara_19 Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Ewka a gdzie taka fajna wodę znalazlas dla piesow??:>
malawaszka Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 olekg18 napisał(a):Nie Twoja była żaba walnięta suka która sakała po boksie jakby miała termity w dupie! buuuahahahha Olek się zdenerwował? :evil_lol:
olekg89 Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 tak;p ,ale mam teraz tą białą w domu z początku sie darła ,ale dałem jej zreć zamknołem w transpoterze i spi! z przerwami na siku i kupe w wannie!
Recommended Posts