Jump to content
Dogomania

Boksery z piekła rodem czyli Imbir&Moira. Wiosenne przebudzenie:)

Recommended Posts

Posted

Tak to jest chyba moja słabość:loveu: Poprostu nawet białe boksery mi sie bardzo podobają, nie wspominając o takich maluszkach czy podhalanach czy bialych Onkach....

Male białe conieco

Kazda pora dobra na jedzenie...

Czy zabawe

• Replies 842
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Skończyłam czytać cały wątek!!!
:mad: :mad: :mad:
Idę do domu, do moich opuszczonych zwierzątek!!!
Kto skończy za mnie pracę, nie wiem!!!

Aha, jak byście nie wiedzieli o co chodzi, to
Ewa zwabiła mnie tu podstępnie przez PW, żebym zobaczyła
to małe białe, które, jak zrozumiałam, przybyło jej w schronisku.
(ja sobie pilnie pracowałam, tylko na chwilę włączyłam dogo :oops: )
I co?!!! Musiałam przeczytać cały wątek!
Człowiek jest słaby. :shake:
Szczególnie jak jest chory na bokserowirozę!
A moja praca??????
A moje biedne pieski i kotek?????????

ale foty rewelacyjne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

AA tam gadanie :evil_lol: Jak widzisz rolą Ewy od zarania dziejów było kuszenie i udalo się skusiłam cie na caly wątek a chcialam tylko białą pokazać, bo po podhalanie jakos ona zawojowala mną, i nie tylko mną... dzisiaj już byli chętni do opieki na weekend nad małą ( my będziemy szalec na weselu a mała juz ma opiekuna zaklepanego:evil_lol: )

Posted

I jeszce złośliwie wstawiła nowe fotki białej!!! :mad:
Wyłączam się!!!!!
Idę do domu, na prawdę!!!
Od razu wyłączę komputer, żeby mnie nie skusiło na czytanie!!!

Posted

A przeca to sama przyjemnosc takim maluszkiem sie zajmować !Ostatniego szczeniaka miłąem 15 lat temu!mam wakacje więc bede pan niania dla szczeniąt.POzatym kto inny jak nie ja jest niezastapionym pomocnikiem Ewy w schronisku:):P

Posted

Poniewaz w niedzielę tak grzało więc już o 9 stawilismy się z psami nad wodą... Nasze psy mają jobla na punkcie wody, Moira jak tylko zobaczy zbiornik (względnie kałuże) nie patrzy na nic.... cel wpaść do wody :evil_lol:

Posted

No tak nikt tak jak Oluś nie zajmuje sie maluszkami, a w jego sercu chyba nadal jest mala Zuzia.... No ale moja biala tez mu zapadla gdzieś.... Bo jak mozna jej nie pokochać>?:cool3:

Posted

olekg18 napisał(a):
CZemu brawo????Wasiu???? Już mnie ochrzciła<zły> obsikała mnie na balkonie u Ewy:D

nie ochrzciła "zły", tylko zaznaczyła, że swój! :diabloti:

Posted

Ja widz, że twoja ekipa kocha tak samo wodę, jak mój faflun:lol: Tylko Imbir ma rozpaczliwy styl pływania, a jak twoje z pływaniem, pływają czy tylko jak mój chlapią wodą na około?:lol:

Posted

Ewa Zuzia była wyjątkowa :( Można powiedzieć ,że uczyłem ją jeśc i chodzić :( Uczyłem chodzić na smyczy :( Moje kochane kilogramowe maleństwo:(

Posted

olekg18 napisał(a):
Ewa Zuzia była wyjątkowa :( Można powiedzieć ,że uczyłem ją jeśc i chodzić :( Uczyłem chodzić na smyczy :( Moje kochane kilogramowe maleństwo:(

O dzizis. Ja wiem Ty masz po prostu pewne odchylenia od normy :lol: :evil_lol:.

Posted

Olek.............:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Termity to będziesz miał ty zaraz!!

Imbir1- czy twój Imbir pływa tak żałosnym stylem jak moja Moira???:razz:

Posted

hehe, rozchlapuje wodę na wszystkie strony, ale posuwa się do przodu:lol: jak go wyciągnę na głębszą wodę to robi postępy i kawałek przepłynie normalnie:evil_lol:
Jeżeli masz ochotę to zajrzyj do nas i obejrzyj sobie rozpaczliwy styl Imbirka:lol:

Posted

Ewcia a ile Twoje bestje mogą siedzieć w wodzie ??? Bo moje właża do wody chetnie ale maksymalnie na 10 minut i wyłaża chwile pokrecą sie po trawie i zas 10 minut w wodzie :shake:

Posted

tak;p ,ale mam teraz tą białą w domu z początku sie darła ,ale dałem jej zreć zamknołem w transpoterze i spi! z przerwami na siku i kupe w wannie!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...