Jump to content
Dogomania

Boksery z piekła rodem czyli Imbir&Moira. Wiosenne przebudzenie:)

Recommended Posts

• Replies 842
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No wiesz jak możesz... poprostu z faflami pod wiatr:evil_lol: Ty się nabijaj a ja pojadę tam do DG i pogonie te twoje szczotki moimi super boorakami:diabloti: Już na sam ich widok zwieją:evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']hahaha Alu ależ masz piękności w sąsiedztwie :lol::evil_lol:zrobię kiedyś fotki i poślę na priv:evil_lol:

Posted

Imbir1 napisał(a):
Ewka zdjęcia są super, strasznie sie uśmiałam, "troszkę" upiornie wyglądają:evil_lol:

A podobno jaki Pan taki kram :evil_lol: :evil_lol:.

Posted

Zrzekłam się Imbira na rzecz Pawła :cool3: Tak więc on jest włascicielem dwoch psów i co....:mad: Zapytam go jak duże jest to ich podobieństwo:eviltong:

Posted

No nie wiem co powiedzieć, ale czasem jak mnie wqrza to się go zrzekam na rzecz mojego TZ:evil_lol: Niestety Imbir jak każdy pies schroniskowy ma jakis syndrom pilnowania swojego człówieka i uważa że jest moim cieniem a jego piosenką przewodnią jest "zawsze tam gdzie ty"... a czasem bywa to uciazliwe :evil_lol:

Posted

Mój Imbir jest ze mną i niby mnie kocha, ale jak widzi znajomych płci męskiej to zapomina, że ja jestem. Widać, że miał kiedyś swojego kochanego pana, kocha też samochody, ale ja sie go nie zrzekam na rzecz mężczyzn. Ostatnio nawet jest lepiej i jak mnie nie ma w zasięgu oka to zaczyna się z niepokojem rozglądać, do niedawna miał to w ....

Posted

I gdzie tu miejsce dla mnie?

Prosze nie budzić!

Nie rusze się stąd!

Hm.. no zmuś mnie żebym zszedł z łóżka...:mad:

Posted

no tak po co ja tu zajrzałam i znowu mam monokompleks :evil_lol:

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Posted

dbsst ja ci dam "po co ja tu zajrzałam":mad: patrz patrz bo kiedys to cie czeka, walka o łóżko z dwoma:evil_lol:

Posted

:evil_lol: :evil_lol:

Ewkaa napisał(a):
dbsst ja ci dam "po co ja tu zajrzałam":mad: patrz patrz bo kiedys to cie czeka, walka o łóżko z dwoma:evil_lol:

hahahahha jakby to powiedziec strasznie bym chciala tak cierpiec ;)

ostatnio mielismy bagietke u nas powiem tak Szpili sie podobalo towarzystwo na stale i konkurecja przy rzebraniu

nawet zrobiły uklad jedna piszczała a druga wchodziła na kolana i lizała :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Ewkaa napisał(a):
To co jest lepsze od 1 boksera to 2 boksery :evil_lol: Ja ci tego z całego serca życzę:cool3:

dziękuuuuuuuuuuuuuuuuuuje

jesteś moja bokpodpora ;) :cool3: :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...