Jump to content
Dogomania

Boksery z piekła rodem czyli Imbir&Moira. Wiosenne przebudzenie:)

Recommended Posts

• Replies 842
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety moje psy na widok wody dostają jobla, nawet jeśli ta woda to wielka kałuża bądż bajoro z błotem.........:angryy:

Posted

skąd ja to znam:lol: :evil_lol: , poprzedni mój boksio (też Imbir) w najmniejszej kałuży potrafił się dokładnie wykąpać:evil_lol: :diabloti:

Posted

Moje dwa poprzednie boksery to była arystokracja, nawet kałuże omijały.... a te cóż.......... szkoda słów, im więcej się ubabrają tym lepiej:mad:

Posted

Oto nasze dzisiejsze szaleństwo --->zabralismy Moire i geriatryka Imbira:evil_lol: na małe bieganko.....

W akcji....

Szybszy od patyczka!:evil_lol:

Chwila relaksu.....:lol:

Posted

[quote name='Ewkaa']To miały być boksery :cry: Czuje się oszukana..... Mam dwa wyrośnięte króliki:cool3: :hmmmm::razz::razz::razz:tylko nikomu nie mów może nie zajarzą :cool3:;)

Posted

Alicjo...wydało się niestety......:wallbash: :flaming: Dobrze że moje welonki to napewno welonki a nie cos innego. Cóż Imbir i Moira przejda na karmę dla gryzoni od dzisiaj. :evil_lol:

Posted

[quote name='Ewkaa']Alicjo...wydało się niestety......:wallbash: :flaming: Dobrze że moje welonki to napewno welonki a nie cos innego. Cóż Imbir i Moira przejda na karmę dla gryzoni od dzisiaj. :evil_lol::crazyeye:no wiesz , szkoda im mieszać na stare lata :razz:niech już dotrwają w nieświadomości ;)i oby jak najdłużej :multi::multi::multi:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nowa odmiana boxio-królik;)
Jak miałam boxia to w domku był też królik i Harley zawsze czekał az Max wyskoczy z klatki a potem mu podkradał takie patyczki do chrupania z karmy Chrumiś :p

Posted

Boxerus królikus pospolitus. :cool3:
Qrcze ale karma dla gryzoni jest tańsza, może jednak warto przemysleć:evil_lol:

Posted

[quote name='Ewkaa']Boxerus królikus pospolitus. :cool3:
Qrcze ale karma dla gryzoni jest tańsza, może jednak warto przemysleć:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:mam jeszcze w domu trociny :razz:moge ci podesłać ;)

Posted

A ja mam dużą klatkę więc wszystko gra:cool3: Ktoby pomyslał że dopiero dogomaniacy mi uświadomią że mam nowa odmianę króilka:evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

Lecę do ciebie po ciasteczkooo

A gdzie się podziala ta woda? :eviltong:

Bokso-skoczek

Uwaga zachodzi przy skręcie

Bosz.... fotogeniczne te psy jak diabli:diabloti:

:evil_lol:

Piesek preriowy

Nielegalne walki psów? Nie, tylko czołówka w locie:evil_lol:

Posted

Widzisz waszka ja wiem jak ci popsuć wieczór, ale poczekaj znajdę zdjęcie jak miałam 4 miesiące, nie zaśniesz przez najbliższe 3 noce:eviltong:

Wiem że moje psy wyglądają strasznie zwłaszcza na wieczór:evil_lol: także - waszka kolorowych snów:diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...