Ewkaa Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 Dziękujemy ;) A Imbir mądry no to wiadomo po kim, w końcu to mój pies:loveu:
olekg89 Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 O Imbir jedzie w samochodzie na moim miejscu :D A potem mam na spodniach pełno psich kudłów :D
Ewkaa Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 Olek:mad: :mad: A imbir ma uczulenie na ciebie:eviltong:
beria Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote name='Ewkaa'] Gracja w wodzie czyli Imbir Zero gracji w wodzie- Moira Dobre :lol: :lol: :lol:
Imbirka Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote name='Ewkaa']Polowanie na żaby? Jakbym widziała swojego Imbirka. On tak potrafi przez 4godz.:evil_lol: :lol:
Ewkaa Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 Niestety moje psy na widok wody dostają jobla, nawet jeśli ta woda to wielka kałuża bądż bajoro z błotem.........:angryy:
Imbirka Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 skąd ja to znam:lol: :evil_lol: , poprzedni mój boksio (też Imbir) w najmniejszej kałuży potrafił się dokładnie wykąpać:evil_lol: :diabloti:
Ewkaa Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 Moje dwa poprzednie boksery to była arystokracja, nawet kałuże omijały.... a te cóż.......... szkoda słów, im więcej się ubabrają tym lepiej:mad:
Imbirka Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Mój kocha jeszcze zaliczyć tarzanko, im bardziej śmierdzi tym lepsze:mad: :evil_lol: :lol:
Ewkaa Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 Oto nasze dzisiejsze szaleństwo --->zabralismy Moire i geriatryka Imbira:evil_lol: na małe bieganko..... W akcji.... Szybszy od patyczka!:evil_lol: Chwila relaksu.....:lol:
olekg89 Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Moira Żaba i Imbir Ropuch :) A nie dostał imbirek tym patyczkiem w łeb????
Ewkaa Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 Kondziu (olekg) oświadczam iż Imbirek nie zarobił patyczkiem :evil_lol:
Ewkaa Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 To miały być boksery :cry: Czuje się oszukana..... Mam dwa wyrośnięte króliki:cool3: :hmmmm:
Alicja Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 [quote name='Ewkaa']To miały być boksery :cry: Czuje się oszukana..... Mam dwa wyrośnięte króliki:cool3: :hmmmm::razz::razz::razz:tylko nikomu nie mów może nie zajarzą :cool3:;)
Ewkaa Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 Alicjo...wydało się niestety......:wallbash: :flaming: Dobrze że moje welonki to napewno welonki a nie cos innego. Cóż Imbir i Moira przejda na karmę dla gryzoni od dzisiaj. :evil_lol:
Alicja Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 [quote name='Ewkaa']Alicjo...wydało się niestety......:wallbash: :flaming: Dobrze że moje welonki to napewno welonki a nie cos innego. Cóż Imbir i Moira przejda na karmę dla gryzoni od dzisiaj. :evil_lol::crazyeye:no wiesz , szkoda im mieszać na stare lata :razz:niech już dotrwają w nieświadomości ;)i oby jak najdłużej :multi::multi::multi: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:nowa odmiana boxio-królik;) Jak miałam boxia to w domku był też królik i Harley zawsze czekał az Max wyskoczy z klatki a potem mu podkradał takie patyczki do chrupania z karmy Chrumiś :p
Ewkaa Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 Boxerus królikus pospolitus. :cool3: Qrcze ale karma dla gryzoni jest tańsza, może jednak warto przemysleć:evil_lol:
Alicja Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 [quote name='Ewkaa']Boxerus królikus pospolitus. :cool3: Qrcze ale karma dla gryzoni jest tańsza, może jednak warto przemysleć:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:mam jeszcze w domu trociny :razz:moge ci podesłać ;)
Ewkaa Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 A ja mam dużą klatkę więc wszystko gra:cool3: Ktoby pomyslał że dopiero dogomaniacy mi uświadomią że mam nowa odmianę króilka:evil_lol:
Ewkaa Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 Lecę do ciebie po ciasteczkooo A gdzie się podziala ta woda? :eviltong: Bokso-skoczek Uwaga zachodzi przy skręcie Bosz.... fotogeniczne te psy jak diabli:diabloti: :evil_lol: Piesek preriowy Nielegalne walki psów? Nie, tylko czołówka w locie:evil_lol:
malawaszka Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 hahahahha Ewkaaa znowu przed spaniem takie foty??? :evil_lol: będę miała koszmary :diabloti:
Ewkaa Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 Widzisz waszka ja wiem jak ci popsuć wieczór, ale poczekaj znajdę zdjęcie jak miałam 4 miesiące, nie zaśniesz przez najbliższe 3 noce:eviltong: Wiem że moje psy wyglądają strasznie zwłaszcza na wieczór:evil_lol: także - waszka kolorowych snów:diabloti:
Recommended Posts