dusje Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Witam ksiezniczke :lol: Jak sie miewasz Lorciu? Przed toba caly dzien, oby sloneczny; baw sie ladnie i badz grzeczna :cool3: Quote
monika55 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Popisała i gdzieś wcięło. Czy robic Lorci ogłoszenia? Miała ich duzo, nawet były telefony. Zwykle użalanie sie, ale już propozycji adopcji nie. Lub konczyło sie na obietnicach. Quote
*zaba* Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 mam nadzieje, ze Owieczka sie tu pojawi i powie, tzn napisze, czy ten domek, o ktorym pisala to taki na 100% ? Quote
Niebieska713 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Witaj Lorciu,cioteczka Niebieska wita sie z samego rana... Quote
mamamuminka Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 [quote name='Owieczka']Wiotajcie cioteczki :) Wczoraj miałam bardzo miły telefon i pewnie jeszcze parę razy się powtórzy ale żeby nie zapeszać, to nic nie napiszę !!! :eviltong: A co ! Tajemnica Państwowa !!! Czy domek jest zainteresowany w dalszym ciągu ? Owieczka jest bez serca ;),chociaż mały,maciupeńki rąbek tajemnicy Quote
Niebieska713 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Owieczko - czy Ty nadal masz to wolne miejsce w kojcu? Quote
dusje Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Niebieska713 napisał(a):Witaj Lorciu,cioteczka Niebieska wita sie z samego rana... Ze co? :crazyeye: Czy ja dobrze czytam? Z samego rana o 10.32? hehe :evil_lol::lol: Ja, ciotko, odwalilam juz kilka godzin ciezkiej harowy, ku chwale ojczyzny/ nie mojej, zreszta / i tera se do gory brzuchem leze, a co :eviltong: Pogoda piekna, jak na Majorce, a w Polsce? U Owieczki chyba calkiem slicznie, bo fotencje urocze i sloneczne :loveu: Lorcia pewnikiem w ogrodzie i kolami do gory na zielonej trawce :loveu: Sliczna wiewioreczka, coraz piekniejsza, choc ogon jak u szczura :evil_lol: Nawet se mysle, ze moze jej tak juz na stale zostawic, hehe, ludziska beda zachodzic w glowe - co to za rasa :evil_lol: A my na to - Owieczkowy sheltik znad Pilicy :cool3::multi::evil_lol: Jedyny taki w Polsce :multi: Quote
Niebieska713 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 dusje napisał(a):Ze co? :crazyeye: Czy ja dobrze czytam? Z samego rana o 10.32? hehe :evil_lol::lol: Ja, ciotko, odwalilam juz kilka godzin ciezkiej harowy, ku chwale ojczyzny/ nie mojej, zreszta / i tera se do gory brzuchem leze, a co :eviltong: Pogoda piekna, jak na Majorce, a w Polsce? U Owieczki chyba calkiem slicznie, bo fotencje urocze i sloneczne :loveu: Lorcia pewnikiem w ogrodzie i kolami do gory na zielonej trawce :loveu: Sliczna wiewioreczka, coraz piekniejsza, choc ogon jak u szczura :evil_lol: Nawet se mysle, ze moze jej tak juz na stale zostawic, hehe, ludziska beda zachodzic w glowe - co to za rasa :evil_lol: A my na to - Owieczkowy sheltik z nad Pilicy :cool3::multi::evil_lol: Jedyny taki w Polsce :multi: A co...! w koncu dzis swieto i mozna dluzej pospac...he,he,he... Quote
dusje Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Niebieska713 napisał(a):A co...! w koncu dzis swieto i mozna dluzej pospac...he,he,he... Ojej, zapomnialo mi sie..... Ostatnio w Pl tylko swieta i swieta, hehe :evil_lol: W Nl cienizna :mad: Pora ujednolicic te unijne przepisy, nieprawda? ;) Uff, ale byka strzelilam :oops::mad: alem se juz poprawila -znad, a nie -z nad :oops: Quote
*zaba* Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 Swieto w PL? ja to juz sie pogubilam, buuu No przeciez niedawno bylo swieto... Masz racje dusje. tk byc nie moze, ze jedni swietuja a drudzy haruja ;) no to jak dzien wolny to owieczki nie bedzie dzis chyba. A o 7:59 *zaba* napisał(a):no to ja bedze dzis pierwsza u Jasnie Pani :) Edit, juz wiem Boze Cialo, tak? Quote
dusje Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 *zaba* napisał(a):Swieto w PL? ja to juz sie pogubilam, buuu No przeciez niedawno bylo swieto... Masz racje dusje. tk byc nie moze, ze jedni swietuja a drudzy haruja ;) no to jak dzien wolny to owieczki nie bedzie dzis chyba. A o 7:59 Edit, juz wiem Boze Cialo, tak? Ano - Boze Cialo. No tak nam wypadlo, niestety. Jedni z pracy a drudzy - do pracy, nie pozostaje mi nic innego jak, zyczyc ciotce *zabie* milego pracowitego dnia :lol: ku chwale ojczyzny, rzecz jasna !;) Quote
dusje Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 [quote name='*zaba*']no to ja bedze dzis pierwsza u Jasnie Pani :) Umknelo mi, hehe Tak ciotko, z Ciebie ranna ptaszyna :loveu:, ja dodam jeszcze, ze : Kto rano wstaje, temu Dogomania sieroty rozdaje;):evil_lol::lol: Quote
Niebieska713 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 [quote name='dusje']umknelo mi, hehe tak ciotko, z ciebie ranna ptaszyna :loveu:, ja dodam jeszcze, ze : kto rano wstaje, temu dogomania sieroty rozdaje;):evil_lol::lol: psie...sieroty... Quote
dusje Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 [quote name='Niebieska713']psie...sieroty... Kochane psie sierotki, biduliny :-( Tyle ich tutaj na dogo i tak ich szkoda....kiedy to sie wreszcie skonczy ? Te ludziska/ dla jasnosci - ex wlasciciele/ nie maja serca, ale pewnie wiekszosc z nich podazyla dzisiaj do kosciolka i goraco sie modlila.........szkoda slow........ Moze kiedys zmieni sie mentalnosc i ludziska przestana wyrzadzac krzywde biednym zwierzaczkom.. W czasie powodzi bylo wiele wspanialych osob ratujacych swoje zwierzeta, ale byli tacy ktorym ich los zwisal totalnie.....krowki, swinki, kurczaczki - Tak, ale psy, kocurki - Nie :mad: Edit: dopisalam w 1 wersecie - " tutaj....... na dogo", jako ze po przeczytaniu wlasnego wpisu doszlam do wniosku, ze moze on wywolac niepotrzebne skojarzenia. Mowa jest o sytuacji psow/kotow w rejonach powodziowych i o decyzjach ich wlascicieli. Quote
mamamuminka Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Stęskniłam się za naszą księżniczką ........... Quote
dusje Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 mamamuminka napisał(a):Stęskniłam się za naszą księżniczką ........... Witaj mamomuminka :lol: To jest nas juz kilka teskniacych za sliczna panienka :loveu: Czy ona wie o tym? Gania beztrosko i pewnie nie ma zamiaru wyprowadzac sie od Owieczki :evil_lol: Quote
mamamuminka Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 dusje napisał(a): To jest nas juz kilka teskniacych za sliczna panienka :loveu: Czy ona wie o tym? Gania beztrosko Przecież należy się naszej księżniczce trochę odpoczynku od natrętnych ciotek :evil_lol: Quote
Niebieska713 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 mamamuminka napisał(a):Przecież należy się naszej księżniczce trochę odpoczynku od natrętnych ciotek :evil_lol: Tak,tak...bo Cioteczki nie daja Lorci nawet odetchnac... Quote
dusje Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 mamamuminka napisał(a):Przecież należy się naszej księżniczce trochę odpoczynku od natrętnych ciotek :evil_lol: Wyobrazacie sobie, drogie ciotki,........ nasz wspolny najazd na Owieczkowa chalupe ?, tfu...przepraszam - na RAJ przez WIELKIE R :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: A za chwile.........Lorciu, wiewioreczko, ksiezniczko, panienko, slicznosci nasze ....pokaz brzuszek, ciotki chca glaskac slicznosci, bla, bla...pokaz jezorek...ojejej, jaki sliczny jezyczek....pokaz Lorciu oczeta......ojejej, jakie sliczne slepka.....Lorciu , daj buzi.......ojejej, jak slicznie Lorcia odgryzla ciotce nos, ojejejej...........:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Niebieska713 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 dusje napisał(a):Wyobrazacie sobie, drogie ciotki,........ nasz wspolny najazd na Owieczkowa chalupe ? :evil_lol:;) A za chwile.........Lorciu, wiewioreczko, ksiezniczko, panienko, slicznosci nasze ....pokaz brzuszek, ciotki chca glaskac slicznosci, bla, bla...pokaz jezorek...ojejej, jaki sliczny jezyczek....pokaz Lorciu oczeta......ojejej, jakie sliczne slepka.....Lorciu , daj buzi.......ojejej, jak slicznie Lorcia odgryzla ciotce nos, ojejejej...........:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ha,ha,ha...A to by sie Owieczka zdziwila...,zlot czarownic..???:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dusje Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Ja sem post jeszcze poprawila, ale juz za pozno bo ciotka Niebieska wlizla i przez to emotkonow sem nie mogla dobrze postawic :evil_lol: Edytuj ciotka, bo tam mowa o Raju i nie przejdzie do historyi, no dalejze, hopla :multi::multi::multi::lol: Quote
Niebieska713 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 dusje napisał(a):Ja sem post jeszcze poprawila, ale juz za pozno bo ciotka Niebieska wlizla i przez to emotkonow sem nie mogla dobrze postawic :evil_lol: Edytuj ciotka, bo tam mowa o Raju i nie przejdzie do historyi, no dalejze, hopla :multi::multi::multi::lol: A czy Cioteczka Dusje nie wie,ze to idzie na zywo :evil_lol: i nie ma poprawek..?.:eviltong::evil_lol: Quote
dusje Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Niebieska713 napisał(a):A czy Cioteczka Dusje nie wie,ze to idzie na zywo :evil_lol: i nie ma poprawek..?.:eviltong::evil_lol: Wie i takoz wlasna miernote dojrzala i wstydem zaplonela :oops: a te R trza wpasowac, coby zmeczona ciotka nie zaczela wrzeszczec - Ja gore, ja gore :evil_lol: Jutro...znow panszczyzna do odrobienia....ekonom :evil_lol: mnie wzywa..... do kitu to zycie :mad: Quote
Recommended Posts