Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 678
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Popisała i gdzieś wcięło.

Czy robic Lorci ogłoszenia? Miała ich duzo, nawet były telefony. Zwykle użalanie sie, ale już propozycji adopcji nie. Lub konczyło sie na obietnicach.

Posted

[quote name='Owieczka']Wiotajcie cioteczki :)
Wczoraj miałam bardzo miły telefon i pewnie jeszcze parę razy się powtórzy ale żeby nie zapeszać, to nic nie napiszę !!! :eviltong: A co !
Tajemnica Państwowa !!!

Czy domek jest zainteresowany w dalszym ciągu ?
Owieczka jest bez serca ;),chociaż mały,maciupeńki rąbek tajemnicy

Posted

Niebieska713 napisał(a):
Witaj Lorciu,cioteczka Niebieska wita sie z samego rana...

Ze co? :crazyeye: Czy ja dobrze czytam? Z samego rana o 10.32? hehe :evil_lol::lol:

Ja, ciotko, odwalilam juz kilka godzin ciezkiej harowy, ku chwale ojczyzny/ nie mojej, zreszta / i tera se do gory brzuchem leze, a co :eviltong:
Pogoda piekna, jak na Majorce, a w Polsce? U Owieczki chyba calkiem slicznie, bo fotencje urocze i sloneczne :loveu:
Lorcia pewnikiem w ogrodzie i kolami do gory na zielonej trawce :loveu: Sliczna wiewioreczka, coraz piekniejsza, choc ogon jak u szczura :evil_lol: Nawet se mysle, ze moze jej tak juz na stale zostawic, hehe, ludziska beda zachodzic w glowe - co to za rasa :evil_lol: A my na to - Owieczkowy sheltik znad Pilicy :cool3::multi::evil_lol: Jedyny taki w Polsce :multi:

Posted

dusje napisał(a):
Ze co? :crazyeye: Czy ja dobrze czytam? Z samego rana o 10.32? hehe :evil_lol::lol:

Ja, ciotko, odwalilam juz kilka godzin ciezkiej harowy, ku chwale ojczyzny/ nie mojej, zreszta / i tera se do gory brzuchem leze, a co :eviltong:
Pogoda piekna, jak na Majorce, a w Polsce? U Owieczki chyba calkiem slicznie, bo fotencje urocze i sloneczne :loveu:
Lorcia pewnikiem w ogrodzie i kolami do gory na zielonej trawce :loveu: Sliczna wiewioreczka, coraz piekniejsza, choc ogon jak u szczura :evil_lol: Nawet se mysle, ze moze jej tak juz na stale zostawic, hehe, ludziska beda zachodzic w glowe - co to za rasa :evil_lol: A my na to - Owieczkowy sheltik z nad Pilicy :cool3::multi::evil_lol: Jedyny taki w Polsce :multi:

A co...! w koncu dzis swieto i mozna dluzej pospac...he,he,he...

Posted

Niebieska713 napisał(a):
A co...! w koncu dzis swieto i mozna dluzej pospac...he,he,he...

Ojej, zapomnialo mi sie..... Ostatnio w Pl tylko swieta i swieta, hehe :evil_lol: W Nl cienizna :mad: Pora ujednolicic te unijne przepisy, nieprawda? ;)

Uff, ale byka strzelilam :oops::mad: alem se juz poprawila -znad, a nie -z nad :oops:

Posted

Swieto w PL?
ja to juz sie pogubilam, buuu
No przeciez niedawno bylo swieto...
Masz racje dusje. tk byc nie moze, ze jedni swietuja a drudzy haruja ;)

no to jak dzien wolny to owieczki nie bedzie dzis chyba.

A o 7:59

*zaba* napisał(a):
no to ja bedze dzis pierwsza u Jasnie Pani :)

Edit, juz wiem Boze Cialo, tak?

Posted

*zaba* napisał(a):
Swieto w PL?
ja to juz sie pogubilam, buuu
No przeciez niedawno bylo swieto...
Masz racje dusje. tk byc nie moze, ze jedni swietuja a drudzy haruja ;)

no to jak dzien wolny to owieczki nie bedzie dzis chyba.

A o 7:59

Edit, juz wiem Boze Cialo, tak?

Ano - Boze Cialo. No tak nam wypadlo, niestety. Jedni z pracy a drudzy - do pracy, nie pozostaje mi nic innego jak, zyczyc ciotce *zabie* milego pracowitego dnia :lol: ku chwale ojczyzny, rzecz jasna !;)

Posted

[quote name='*zaba*']no to ja bedze dzis pierwsza u Jasnie Pani :)

Umknelo mi, hehe

Tak ciotko, z Ciebie ranna ptaszyna :loveu:, ja dodam jeszcze, ze :

Kto rano wstaje, temu Dogomania sieroty rozdaje;):evil_lol::lol:

Posted

[quote name='Niebieska713']psie...sieroty...

Kochane psie sierotki, biduliny :-( Tyle ich tutaj na dogo i tak ich szkoda....kiedy to sie wreszcie skonczy ? Te ludziska/ dla jasnosci - ex wlasciciele/ nie maja serca, ale pewnie wiekszosc z nich podazyla dzisiaj do kosciolka i goraco sie modlila.........szkoda slow........ Moze kiedys zmieni sie mentalnosc i ludziska przestana wyrzadzac krzywde biednym zwierzaczkom..
W czasie powodzi bylo wiele wspanialych osob ratujacych swoje zwierzeta, ale byli tacy ktorym ich los zwisal totalnie.....krowki, swinki, kurczaczki - Tak, ale psy, kocurki - Nie :mad:

Edit: dopisalam w 1 wersecie - " tutaj....... na dogo", jako ze po przeczytaniu wlasnego wpisu doszlam do wniosku, ze moze on wywolac niepotrzebne skojarzenia. Mowa jest o sytuacji psow/kotow w rejonach powodziowych i o decyzjach ich wlascicieli.

Posted

mamamuminka napisał(a):
Stęskniłam się za naszą księżniczką ...........

Witaj mamomuminka :lol:

To jest nas juz kilka teskniacych za sliczna panienka :loveu:
Czy ona wie o tym? Gania beztrosko i pewnie nie ma zamiaru wyprowadzac sie od Owieczki :evil_lol:

Posted

dusje napisał(a):

To jest nas juz kilka teskniacych za sliczna panienka :loveu:
Czy ona wie o tym? Gania beztrosko

Przecież należy się naszej księżniczce trochę odpoczynku od natrętnych ciotek :evil_lol:

Posted

mamamuminka napisał(a):
Przecież należy się naszej księżniczce trochę odpoczynku od natrętnych ciotek :evil_lol:

Wyobrazacie sobie, drogie ciotki,........ nasz wspolny najazd na Owieczkowa chalupe ?, tfu...przepraszam - na RAJ przez WIELKIE R :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

A za chwile.........Lorciu, wiewioreczko, ksiezniczko, panienko, slicznosci nasze ....pokaz brzuszek, ciotki chca glaskac slicznosci, bla, bla...pokaz jezorek...ojejej, jaki sliczny jezyczek....pokaz Lorciu oczeta......ojejej, jakie sliczne slepka.....Lorciu , daj buzi.......ojejej, jak slicznie Lorcia odgryzla ciotce nos, ojejejej...........:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

dusje napisał(a):
Wyobrazacie sobie, drogie ciotki,........ nasz wspolny najazd na Owieczkowa chalupe ? :evil_lol:;)

A za chwile.........Lorciu, wiewioreczko, ksiezniczko, panienko, slicznosci nasze ....pokaz brzuszek, ciotki chca glaskac slicznosci, bla, bla...pokaz jezorek...ojejej, jaki sliczny jezyczek....pokaz Lorciu oczeta......ojejej, jakie sliczne slepka.....Lorciu , daj buzi.......ojejej, jak slicznie Lorcia odgryzla ciotce nos, ojejejej...........:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ha,ha,ha...A to by sie Owieczka zdziwila...,zlot czarownic..???:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Ja sem post jeszcze poprawila, ale juz za pozno bo ciotka Niebieska wlizla i przez to emotkonow sem nie mogla dobrze postawic :evil_lol:

Edytuj ciotka, bo tam mowa o Raju i nie przejdzie do historyi, no dalejze, hopla :multi::multi::multi::lol:

Posted

dusje napisał(a):
Ja sem post jeszcze poprawila, ale juz za pozno bo ciotka Niebieska wlizla i przez to emotkonow sem nie mogla dobrze postawic :evil_lol:

Edytuj ciotka, bo tam mowa o Raju i nie przejdzie do historyi, no dalejze, hopla :multi::multi::multi::lol:

A czy Cioteczka Dusje nie wie,ze to idzie na zywo :evil_lol: i nie ma poprawek..?.:eviltong::evil_lol:

Posted

Niebieska713 napisał(a):
A czy Cioteczka Dusje nie wie,ze to idzie na zywo :evil_lol: i nie ma poprawek..?.:eviltong::evil_lol:

Wie i takoz wlasna miernote dojrzala i wstydem zaplonela :oops: a te R trza wpasowac, coby zmeczona ciotka nie zaczela wrzeszczec - Ja gore, ja gore :evil_lol:

Jutro...znow panszczyzna do odrobienia....ekonom :evil_lol: mnie wzywa..... do kitu to zycie :mad: