IVV Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Beka masz same pieknosci na tej swojej dzialce!!! tylko pozazdroscic:) Quote
beka Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 A Bianeczka w swietnym humorku, przytula sie i wita. Suchego nie chciała, zjadła z apetytem gotowane miesko. Agis nie był wybredny zjadł sucha karmę. Quote
IVV Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 widac ze Bianka jest w dobrych rekach i zaczyna kwitnac:) dzieki Beka ze tak dobrze sie nia zajelas z Mysza i juz jej sie nic zlego nie stanie:) jesli pies jest u Ciebie to moze powinnam podeslac pieniadze na Twoj email? Quote
IVV Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 widzialyscie takiego ONKA http://www.dogomania.pl/threads/185522-Całowicie-łysy-pies-Falco!-Jest-szansa-na-domowy-DT!-Potrzebne-deklaracje!!!!! Quote
ewa36 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='IVV']widzialyscie takiego ONKA http://www.dogomania.pl/threads/185522-Całowicie-łysy-pies-Falco!-Jest-szansa-na-domowy-DT!-Potrzebne-deklaracje!!!!! Widziałam .... Takich zwierząt - psów i gospodarskich - jest bardzo dużo w okolicznych pipidówach .... Ale psy chyba faktycznie są traktowane najgorzej ..... Oby to się dobrze skończyło.... Czasem nie chce się już myśleć, nawet nie wiemy ile jeszcze takich stworzeń gdzieś tam wegetuje .... Bianeczko trzymam za ciebie kciuki ... do wtorku już niedaleko .... Quote
mysza 1 Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 Dzisiaj Bianka ma powtarzane wyniki krwi, będzie też oglądana przez kolejnego weterynarza. Jak będą wyniki, napiszę. Humor i apetyt jej nie opuszczają. Quote
mysza 1 Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 Wyniki krwi Bianki lepsze, leukocyty w normie, płytki wzrosły, nie mieszczą się jeszcze w normie ale nie spadają a rosną. We wtorek usg u dra Marcińskiego, które wykluczy lub potwierdzi problemy ze śledzioną lub macicą. Sunia w doskonałym humorze, rozdaje buziaki na lewo i prawo, ma apetyt i energię. Zamówiłam jej trochę puszek, bo nie przepada za suchym a nie chcę, zeby Beka jeszcze gotowała. Quote
Maupa4 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Witam; Wątek został zmoderowany. Usunęłam 66 postów. czarna anda i ewa36 chwilowo "odpoczywają" od dogo. Pozdrawiam. Quote
beka Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Bianka dostała jeszce maśc do oczu, Maxitro czy jakoś tak, bo na grudkowe zapalenie 3 powieki. W lecznicy czekałśmy 1,5 godziny i była bardzo grzeczna. Na obiad dziś była sucha karma zalewana rosołkiem i wkłądka miesna z kurczaka. Dziś nawet Agis nie miał szans. Wmóciła wszystko :) Quote
a.piurek Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='beka']Bianka dostała jeszce maśc do oczu, Maxitro czy jakoś tak, bo na grudkowe zapalenie 3 powieki. W lecznicy czekałśmy 1,5 godziny i była bardzo grzeczna. Na obiad dziś była sucha karma zalewana rosołkiem i wkłądka miesna z kurczaka. Dziś nawet Agis nie miał szans. Wmóciła wszystko :)[/QUOTE] Super wiadomości, Bianeczko wracaj do zdrowia:loveu::loveu::loveu: Quote
Ewa Marta Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Mysza, a funduszu powierzonego mi przez sąsiadkę, Panią Laurę, pozostała kwota, którą rozdzielam właśnie na Biankę i Trymera Gusi. Wysyłam Ci na konto 40 zł, które Bianka otrzymuje od pani Laury za moim pośrednictwem:-) Bardzo serdecznie dziękuję Pani Lauro:-) Quote
Kostek Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='beka']Bianka dostała jeszce maśc do oczu, Maxitro czy jakoś tak, bo na grudkowe zapalenie 3 powieki. [/QUOTE] maxitrol:) u nas psisko na grudki dostawało maxitrol i jeszcze jeden lek który robi dr Garncarz własnoręcznie 2 tyg i było po kłopocie Nie powiesz mi chyba ze Agis vel Szponder nie protestował jak Bianka wszystko zjadła? Quote
idusiek Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 ten drugi to cyclosporyna- mój Roman właśnie ją bierze, bo ma mucynowe zapalenie spojówek ( czy jakoś tak) -niestety nie do całkowitego wyleczenia :/ Quote
beka Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='Kostek']maxitrol:) Nie powiesz mi chyba ze Agis vel Szponder nie protestował jak Bianka wszystko zjadła?[/QUOTE] Nie protestował, bo był na smyczy :) Quote
mysza 1 Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 [quote name='Ewa Marta']Mysza, a funduszu powierzonego mi przez sąsiadkę, Panią Laurę, pozostała kwota, którą rozdzielam właśnie na Biankę i Trymera Gusi. Wysyłam Ci na konto 40 zł, które Bianka otrzymuje od pani Laury za moim pośrednictwem:-) Bardzo serdecznie dziękuję Pani Lauro:-) Bardzo serdecznie dziękuję :loveu: [quote name='Kostek']maxitrol:) u nas psisko na grudki dostawało maxitrol i jeszcze jeden lek który robi dr Garncarz własnoręcznie 2 tyg i było po kłopocie Nie powiesz mi chyba ze Agis vel Szponder nie protestował jak Bianka wszystko zjadła? Bianka to dama, je powolutku, Agis to naprawdę torpeda:evil_lol: [quote name='beka']Nie protestował, bo był na smyczy :) Nie ma wyjścia:eviltong: Beka dzwoniła, psiaki po śniadanku, Bianka zjadła suchą karmę z puszką. Jutro usg. Stresa mam;) Dostałyśmy następujące wpłaty: Ewanka- 35 zł Ewa Marta od Pani Laury- 40 zł Bardzo dziękuję :loveu: Quote
Cantadorra Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Bianka, wychodz na prostą jak najszybciej i zapros cioteczki na bazarek: http://www.dogomania.pl/threads/186113-Efektowna-bizuteria-NOWE-BROSZKI!-NIZSZE-CENY!!-Dla-Welsha.-Do-28.05-20-00 Quote
IVV Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Bianeczka hop na pierwsza! a czy moja wplata juz dotarla? Quote
IVV Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 sorry za off pilna pomoc potrzebna w Sandomierzu http://www.dogomania.pl/threads/186165-SANDOMIERZ-przytulisko-po-POWODZI-pęka-w-szwach.-Potrzebna-pomoc-dogomaniaków!/page9 tragedia co tam sie dzieje i na Podkarpaciu tez!!!! moze bedziecie miec szanse pozbierania kocy,misek ,karmy oni niczego tam nie maja....a zwierzat przybywa Quote
mysza 1 Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 [quote name='IVV']Bianeczka hop na pierwsza! a czy moja wplata juz dotarla?[/QUOTE] Tak, przyszedł mail ale jeszcze nie ściągnęłam więc nie znam kwoty w pln. Dziękuję. Quote
beka Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 No kolacja chyba smakowała, bo zjedli w tym samym czasie. Antybiotyk tez dany. Najgorzej z ta maścia do oczu. Wije się jak piskorz.. Dziś usiłowała zabrac patyka Agisowi , ale to nie jest gentelnem i ja zwarczał. Jak machnełam patykiem żeby rzucić, Bianeczka od razu przylgneła do ziemi :(. Quote
Ewa Marta Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 beka napisał(a):Jak machnełam patykiem żeby rzucić, Bianeczka od razu przylgneła do ziemi :(. Jakiś łajdak ją bił:-( Quote
Recommended Posts