Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

gusia0106 napisał(a):
Mysza,

a masz skan jej szczepienia ze schronu?
Właściciele się dopominają bo Larson jedzie na wakacje na kilka dni i chcieliby je mieć na "w razie jakby co"

Gdzieś chyba mam jej książeczkę ale tam tylko wścieklizna i wpis o czekoladowym psie, poszukam i jutro zeskanuję.

• Replies 643
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

gusia0106 napisał(a):
Czekamy aż zrobisz ;)

Matko, gdzie ja mam ta książeczkę. A drugi raz nie powinno się szczepić? Bo ja za bardzo nie wierzę w to, co oni tam napisali a Lara krótko w schronie była. Jeśli można, to ja bym powtórzyła i tak.

Posted

mysza 1 napisał(a):
Matko, gdzie ja mam ta książeczkę. A drugi raz nie powinno się szczepić? Bo ja za bardzo nie wierzę w to, co oni tam napisali a Lara krótko w schronie była. Jeśli można, to ja bym powtórzyła i tak.

Spoko, zaraz napisze do Edyty.

• 4 months later...
Posted

Uprzejmie donoszę, iż Larson zdał egzamin na psa idealnego :)
Pani Kasia - trenerka Larsona, była bardzo zadowolona bo Larson wykonał bezbłędnie wszystkie komendy i to za pierwszym podejściem.
Tym oto sposobem Larson stał się Wzorowym Psem Rodzinnym :)

Posted

gusia0106 napisał(a):
Uprzejmie donoszę, iż Larson zdał egzamin na psa idealnego :)
Pani Kasia - trenerka Larsona, była bardzo zadowolona bo Larson wykonał bezbłędnie wszystkie komendy i to za pierwszym podejściem.
Tym oto sposobem Larson stał się Wzorowym Psem Rodzinnym :)

A gadałaś, że niepojętna jest. Mówiłam, że się mylisz :eviltong: Poproś przy okazji o zdjęcia Pika, ciekawa jestem jak z Larcią się dogadali ;)

Posted

mysza 1 napisał(a):
A gadałaś, że niepojętna jest. Mówiłam, że się mylisz :eviltong: Poproś przy okazji o zdjęcia Pika, ciekawa jestem jak z Larcią się dogadali ;)

Pewnie, że się dogadali. Tylko szcza im w domu ;)

Posted

Dlatego zawsze wolałam suczki! :eviltong: Nawet gdy nasikają w domu, wystarczy wyprać powierzchnię płaską, a nie się gimnastykować w rogiem kanapy czy fotela! :shake: A już kompletna masakra jak są dwa psy i jeden po drugim "poprawia", jak to było w przypadku mojego Lesia i Krecika! Wtedy wypróbowałam olejek cytrynowy - POLECAM!!!!