mysza 1 Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 gusia0106 napisał(a):Mysza, a masz skan jej szczepienia ze schronu? Właściciele się dopominają bo Larson jedzie na wakacje na kilka dni i chcieliby je mieć na "w razie jakby co" Gdzieś chyba mam jej książeczkę ale tam tylko wścieklizna i wpis o czekoladowym psie, poszukam i jutro zeskanuję. Quote
mysza 1 Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 Boże, zapomniałam o tym szczepieniu na śmierc:shake: Teraz weszłam offa zrobić i zobaczyłam:oops: Przepraszam. chciałam Wam łysolka pokazać z prośba o pomoc http://www.dogomania.pl/threads/190459-%C5%81YSY-ONek-z-wyrokiem-%C5%9Bmierci.-Cena-%C5%BCycia-200-z%C5%82.-Prosimy-o-deklaracje!!! Quote
gusia0106 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Larson - podróżnik - pozdrawia! :) Patrzcie jaka wzorowa adresówka! Quote
mysza 1 Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 Cudnie :loveu: a co z tą wścieklizną? Bo ja tego nie zrobiłam znowu :( :oops: Quote
Nutusia Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 idusiek napisał(a):no dumna i blada :) I ani trochę nie wściekła! :) Quote
gusia0106 Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 mysza 1 napisał(a):Cudnie :loveu: a co z tą wścieklizną? Bo ja tego nie zrobiłam znowu :( :oops: Czekamy aż zrobisz ;) Quote
mysza 1 Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 gusia0106 napisał(a):Czekamy aż zrobisz ;) Matko, gdzie ja mam ta książeczkę. A drugi raz nie powinno się szczepić? Bo ja za bardzo nie wierzę w to, co oni tam napisali a Lara krótko w schronie była. Jeśli można, to ja bym powtórzyła i tak. Quote
gusia0106 Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 mysza 1 napisał(a):Matko, gdzie ja mam ta książeczkę. A drugi raz nie powinno się szczepić? Bo ja za bardzo nie wierzę w to, co oni tam napisali a Lara krótko w schronie była. Jeśli można, to ja bym powtórzyła i tak. Spoko, zaraz napisze do Edyty. Quote
gusia0106 Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Uprzejmie donoszę, iż Larson zdał egzamin na psa idealnego :) Pani Kasia - trenerka Larsona, była bardzo zadowolona bo Larson wykonał bezbłędnie wszystkie komendy i to za pierwszym podejściem. Tym oto sposobem Larson stał się Wzorowym Psem Rodzinnym :) Quote
Nutusia Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 No proszę jaki prezent gwiazdkowy Larson sprawił Pani Kasi! Brawo, sunieczko! :) Quote
mysza 1 Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 gusia0106 napisał(a):Uprzejmie donoszę, iż Larson zdał egzamin na psa idealnego :) Pani Kasia - trenerka Larsona, była bardzo zadowolona bo Larson wykonał bezbłędnie wszystkie komendy i to za pierwszym podejściem. Tym oto sposobem Larson stał się Wzorowym Psem Rodzinnym :) A gadałaś, że niepojętna jest. Mówiłam, że się mylisz :eviltong: Poproś przy okazji o zdjęcia Pika, ciekawa jestem jak z Larcią się dogadali ;) Quote
gusia0106 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 mysza 1 napisał(a):A gadałaś, że niepojętna jest. Mówiłam, że się mylisz :eviltong: Poproś przy okazji o zdjęcia Pika, ciekawa jestem jak z Larcią się dogadali ;) Pewnie, że się dogadali. Tylko szcza im w domu ;) Quote
beka Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 A on juz odjajczony czy nie. moze ma zapalenie pecherza>? Quote
gusia0106 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 beka napisał(a):A on juz odjajczony czy nie. moze ma zapalenie pecherza>? Jeszcze nie, chcą go trochę przystosować. BYli u weta, wszystko gra. Znaczy klasycznie ;) Quote
Nutusia Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Dlatego zawsze wolałam suczki! :eviltong: Nawet gdy nasikają w domu, wystarczy wyprać powierzchnię płaską, a nie się gimnastykować w rogiem kanapy czy fotela! :shake: A już kompletna masakra jak są dwa psy i jeden po drugim "poprawia", jak to było w przypadku mojego Lesia i Krecika! Wtedy wypróbowałam olejek cytrynowy - POLECAM!!!! Quote
Recommended Posts