IVV Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 juz nie pusto ,bede podnosic :)!!!!!! Opera dziala dzieki:) Quote
idusiek Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 uuu ja sobie w pracy nie sciągnę żadnej opery;) A o Biankę nikt nie dzwoni? Wsadziłam ją na stronę schroniskową... Quote
Ewanka Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Straszne problemy z wpisywaniem ... ale skasowałam pliki cookie, jak wyżej sugerowała IVV i nareszcie mogę pisac komentarze, ufffff !!! Mizianko dla Bianeczki :) ... trzymam kciuki, bo niewiele więcej mogę zrobić. Quote
mysza 1 Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 idusiek napisał(a):uuu ja sobie w pracy nie sciągnę żadnej opery;) A o Biankę nikt nie dzwoni? Wsadziłam ją na stronę schroniskową... Był telefon od dziewczyny, która chce ją objąć wirtualną opieką. Nie miałam pojęcia skąd ta dziewczyna ma na mnie namiary, bo jej nie ogłaszam jeszcze, zakręciłam się. Ponieważ ja od Was i tak nie dostaję kasy za opiekę wirtualną, powiedziałam, żeby wpłacała jesli chce na konto Vivy ale nie umiałam jej udzielić informacji, skierowałam do Ciebie, Ida. Quote
idusiek Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 a kiedy to było?:) hehe, namiary na Ciebie ma ode mnie, ze strony schroniskowej ;) Ale konto podaj jej swoje ;) , przynajmniej coś pomoże. Quote
mysza 1 Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 idusiek napisał(a):a kiedy to było?:) hehe, namiary na Ciebie ma ode mnie, ze strony schroniskowej ;) Ale konto podaj jej swoje ;) , przynajmniej coś pomoże. Wiesz, chyba w weekend. Mówiła, że się zastanawia, że nie ma jeszcze stałej pracy i takie tam. Jakoś nie pomyślałam, zaskoczył mnie ten telefon. Quote
mysza 1 Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 Dostałam przelew od Irenki (irenaki) na 250 zł Bianka dostaje 50 zł z tego. Bardzo dziękuję za pomoc. Quote
Wisełka Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 :loveu:BAZAREK DLA BIANKI I INNYCH PIESKÓW, ZAPRASZAMY:loveu: http://www.dogomania.pl/threads/186888-Bazarek-ksi%C4%85%C5%BCkowy-dla-Kajka-Kokosza-Bianki-Misia-do-14-czerwca-godz.-22.00 Quote
idusiek Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 fajnie, ze Bianeczke nie będzie biedowała. dziękiuje Wam cioteczki i wujkowie ! Quote
beka Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 idusiek napisał(a): dziękiuje Wam cioteczki i wujkowie ! przyłączam sie do podziękowan. U psiaków bez zmian. No może jedna. Aronek nauczył Bianke wchodzenia do budy, co przy takiej pogodzie jest dobra wiadomoscią. Poza tym wyleguja sie w trawie i ganiaja slimaki :). Mysza kiedy Ty sie wybierasz w odwiedziny? Zabrałybyśmy oba na spacer, co myślisz? Idusiek a może i Ty sie zbierzesz ?? Quote
mysza 1 Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 beka napisał(a):przyłączam sie do podziękowan. U psiaków bez zmian. No może jedna. Aronek nauczył Bianke wchodzenia do budy, co przy takiej pogodzie jest dobra wiadomoscią. Poza tym wyleguja sie w trawie i ganiaja slimaki :). Mysza kiedy Ty sie wybierasz w odwiedziny? Zabrałybyśmy oba na spacer, co myślisz? Idusiek a może i Ty sie zbierzesz ?? Nie wiem kiedy dam radę :(, dzisiaj mam gości, od rana w kuchni, czekam na nich a jutro wyjeżdżam 200km od Warszawy. Ale przyjadę, pewnie w sobotę ok południa. Muszę Ci karmę dla Bianeczki dać. Wisełko, dziekuję Ci bardzo. Quote
mysza 1 Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 Takie burze okropne są i deszcze, biedne te nasze psiaki :( Quote
idusiek Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 jak cholera:/ mnieto tym razem o zalało na Ursynowie, z bloku wyjsc nie mogę:/ Quote
Wisełka Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 idusiek napisał(a):jak cholera:/ mnieto tym razem o zalało na Ursynowie, z bloku wyjsc nie mogę:/ Aż tak? Na Bielanach się zanosiło na giga ulewę ale przeszło bokiem! Czasem się błysnęło ale grzmotów nie było, teraz deszczyk mały pada... Quote
Ewa Marta Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 idusiek napisał(a):jak cholera:/ mnieto tym razem o zalało na Ursynowie, z bloku wyjsc nie mogę:/ Ursynów ucierpiał bardzo... Jak większość sąsiadów wyjechaliśmy z garażu samochodem na zewnątrz, bo w garażu woda po kostki i dalej wlatuje:-( Piwnica też podeszła, mój TZ właśnie walczy i przestawia wszystko co się da. A ja siedzę w domu, bo mój Semik strasznie jest zestresowany tą burza i błyskami:-( Quote
Wisełka Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Ewa Marta napisał(a):Ursynów ucierpiał bardzo... Jak większość sąsiadów wyjechaliśmy z garażu samochodem na zewnątrz, bo w garażu woda po kostki i dalej wlatuje:-( Piwnica też podeszła, mój TZ właśnie walczy i przestawia wszystko co się da. A ja siedzę w domu, bo mój Semik strasznie jest zestresowany tą burza i błyskami:-( :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: chyba idę włączę tvn24 - zobaczę co się dzieje... :roll: Quote
irenaka Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 mysza 1 napisał(a):Dostałam przelew od Irenki (irenaki) na 250 zł:multi::loveu: Bianka dostaje 50 zł z tego. Bardzo dziękuję za pomoc. Dobrze, że wskoczyłam na watek i przeczytałam co napisałaś:mad:. Iwonko, ja jestem tylko pośrednikiem. Te pieniądze są od Pani Ewy M:loveu:. Pani Ewa jak wiesz, jest jednym z darczyńców na wątku mojego Patoska i Krzyczek. Absolutnie nie przyznaję się do tej wpłaty:mad:. Pani Ewa linki do Twoich wątków ma, więc proszę tylko kwiaty;), czekoladki;) i dobrego szampana;) na przywitanie jak Pani Ewa będzie czytać wątek:evil_lol:. Pewnie się bardzo ucieszy, że tyle radości Ci sprawiła i mogła pomóc Twoim psom. Quote
Recommended Posts