Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ewa Marta napisał(a):
Jakiś łajdak ją bił:-(

Na pewno.
Ona też wysyła masę sygnałów, u dr Czerwieckiego od razu go całego wylizała, dr mówił, że ona chce mu powiedzieć- jestem dobra, nie rób mi krzywdy.
Kochana jest.
Mam nadzieję, że zapach jej trochę wywietrzał, bo 3 kąpiele trochę go zmyły, ale nie do końca ;)

• Replies 643
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

idusiek napisał(a):
kurde, te ostrowskie onki to zawsze ktoś bije :(
Taka prawda....kulą się , czołgają...

takie wiejskie psy do pilnowania :(

Nie, Bianka umie się sprzedać, podlizać. Kanapa ją czeka jak nic. ;)
Tylko żeby zdrowa była.

Posted

Nikt nie zagląda do suczynki :(

USG u dra Marcińskiego nie wykazało żadnych zmian ogniskowych, zapalnych, podejrzanych. Wszystko jest w porządku. Zeskanuję jak dopadnę skaner.

Sunia ma za to początek cieczki- dr Marciński potwierdził, że nie jest to ropomacicze, bo węzły chłonne niezmieniona a macica i jajniki typowe dla cieczki. Dostała zastrzyk i za 2 tygodnie sterylka.
Za tydzień powtórzymy badanie krwi.

Bianka (trochę spolszczyłam jej imię pisząc przez k ale jakoś tak mi pasuje ;) ) jest urocza, całuśna, bardzo kontaktowa, kochana.

Wydałam:
105 na usg
45 na zastrzyk
48 było niedopłaty na Kosiarzy (nierozliczone zabiegi..)
21,63 krople do oczu, bo maść na zapalenie trzeciej powieki się nie sprawdza
Razem: 219, 63
Nie jest dobrze biorąc pod uwagę poprzednie wydatki.

Posted

mysza 1 napisał(a):

USG u dra Marcińskiego nie wykazało żadnych zmian ogniskowych, zapalnych, podejrzanych. Wszystko jest w porządku. Zeskanuję jak dopadnę skaner.

Sunia ma za to początek cieczki- dr Marciński potwierdził, że nie jest to ropomacicze, bo węzły chłonne niezmieniona a macica i jajniki typowe dla cieczki. Dostała zastrzyk i za 2 tygodnie sterylka.
Za tydzień powtórzymy badanie krwi.

Bianka (trochę spolszczyłam jej imię pisząc przez k ale jakoś tak mi pasuje ;) ) jest urocza, całuśna, bardzo kontaktowa, kochana.

Wydałam:
105 na usg
45 na zastrzyk
48 było niedopłaty na Kosiarzy (nierozliczone zabiegi..)
21,63 krople do oczu, bo maść na zapalenie trzeciej powieki się nie sprawdza
Razem: 219, 63
Nie jest dobrze biorąc pod uwagę poprzednie wydatki.

moze trzeba zmienic jej banerek nim znow ktos bedzie miec cos do powiedzeni:roll:

Posted

IVV napisał(a):
moze trzeba zmienic jej banerek nim znow ktos bedzie miec cos do powiedzeni:roll:

Nie warto, kto chce i tak znajdzie. A ludzie dużo mówią a nic za tym nie idzie. Obiecanki cacanki...

Posted

idusiek napisał(a):
a teraz sie myszy podoba ?:)

Nie tak bardzo jak ten z rakiem ;)

Przemyślałam, ładny jest :eviltong:, żeby nie było, że niewdzięczna jestem:evil_lol:

Posted

mysza 1 napisał(a):

Zagląda, zagląda, tylko nie pisze, bo czeka na informacje. Uspokoiłaś mnie, bo nie jest źle. Gorzej z kasą..... Ech.... żeby tak wygrać w lotka choć z milion....

Posted

Ewa Marta napisał(a):
Zagląda, zagląda, tylko nie pisze, bo czeka na informacje. Uspokoiłaś mnie, bo nie jest źle. Gorzej z kasą..... Ech.... żeby tak wygrać w lotka choć z milion....

Jakoś to będzie ;) najważniejsze, że lepiej się czuje. Jak coś piszecie to się lepiej czuję, że nie jestem sama :loveu:

Posted

mysza 1 napisał(a):
Jakoś to będzie ;) najważniejsze, że lepiej się czuje. Jak coś piszecie to się lepiej czuję, że nie jestem sama :loveu:

Nie jesteś sama:-) Ja codziennie robię obchód Twoich wątków. Tyle, że czasami trudno coś napisać, ale mogę zacząć stawiać kropkę, która będzie zaznaczała obecność;-)

Posted

Ewa Marta napisał(a):
Nie jesteś sama:-) Ja codziennie robię obchód Twoich wątków. Tyle, że czasami trudno coś napisać, ale mogę zacząć stawiać kropkę, która będzie zaznaczała obecność;-)

Musi być 10 kropek :evil_lol:

Posted

Ja też zaglądam do Bianeczki...tylko do pewnego czasu bałam się odzywać;)

Myślę o jakimś bazarku dla Maluchów i Bianki, jeśli ktoś ma coś co by się nadało to bardzo chętnie wystawię:)

Posted

Ja mam sporo rzeczy, niewiele się sprzedało na ostatnim bazarku :(
Biżuteria, kosmetyczki, buty, mix taki. Tylko nie wiem, może ja wystawię, mniej pracy będzie, bo mam już w sumie gotowy, wystarczy skopiować tamten.
Dobra, miałam iść do wanny i dojść nie mogę ;)

Posted

Tora&Faro napisał(a):
Myślę o jakimś bazarku dla Maluchów i Bianki, jeśli ktoś ma coś co by się nadało to bardzo chętnie wystawię:)

Mogę oddać kremy, z kórych miałam robić bazarek dla Idola i Rufusa. Ponieważ chłopaki nie są w tak tragicznej sytuacji i coś tam mają odłożone na czarną godzinę, mogę przekazać Ci kremy na bazarek. Wszyskie są nowiutkie, nieodpakowane. Dostałam je w prezencie kilka dni temu:-)

Mam i mogę oddać:

2 kremy La Roche Posay z filtrem 50+ po 50 ml każdy. Może ktoś wybiera się co ciepłych krajówe i chciałby na początek zastosować większą ochronę przed promieniami słonecznymi? Cena w internecie ok. 50 zł. Można zacząć licytacje od połowy nawet...

Krem Lirene sensitive z filtrem 20 - 150 ml - to już na nasze słonko:-) Cena tego kremu w internecie 17 zł. Tutaj może być oczywiście niższa.

Krem pod oczy Anew Reversalist - fajny, złożony z dwóch różnych kremików w jednym opakowaniu, jeden w słoiczku, drugi w otwieranej sprtynie pokrywce. Niestety to krem dla pań po 35 roku życia. Dla mnie troszkę za słaby, używam Anew ultimate i bardzo sobie chwalę:-) Nie wiem jaka jest jego cena, ale to pewnie można sprawdzić.

Ewentualny dochód z bazarku przeznaczony byłby na Biankę i szczeniaczki po połowie:-)

Posted

Myszko, odwiedzamy tłumnie Biankę, nigdy nie myśl , że jesteś sama ... czekaliśmy na wieści od weta ...

ufff, na szczęście są dobre, teraz sterylka, też oczywiście przyniesie trochę stresów, ale będzie dobrze ...

a potem juz tylko, miękka kanapa w nowym domku :) :D

Posted

Ewa Marta napisał(a):
Mogę oddać kremy, z kórych miałam robić bazarek dla Idola i Rufusa. Ponieważ chłopaki nie są w tak tragicznej sytuacji i coś tam mają odłożone na czarną godzinę, mogę przekazać Ci kremy na bazarek. Wszyskie są nowiutkie, nieodpakowane. Dostałam je w prezencie kilka dni temu:-)

Mam i mogę oddać:

2 kremy La Roche Posay z filtrem 50+ po 50 ml każdy. Może ktoś wybiera się co ciepłych krajówe i chciałby na początek zastosować większą ochronę przed promieniami słonecznymi? Cena w internecie ok. 50 zł. Można zacząć licytacje od połowy nawet...

Krem Lirene sensitive z filtrem 20 - 150 ml - to już na nasze słonko:-) Cena tego kremu w internecie 17 zł. Tutaj może być oczywiście niższa.

Krem pod oczy Anew Reversalist - fajny, złożony z dwóch różnych kremików w jednym opakowaniu, jeden w słoiczku, drugi w otwieranej sprtynie pokrywce. Niestety to krem dla pań po 35 roku życia. Dla mnie troszkę za słaby, używam Anew ultimate i bardzo sobie chwalę:-) Nie wiem jaka jest jego cena, ale to pewnie można sprawdzić.

Ewentualny dochód z bazarku przeznaczony byłby na Biankę i szczeniaczki po połowie:-)

Ewa to super:):):) bardzo chętnie zrobię bazarek....mogłabyś podrzucić kremy jakoś do Gusi, ewentualnie podesłać fotki?:)

Posted

Ewanka napisał(a):
Myszko, odwiedzamy tłumnie Biankę, nigdy nie myśl , że jesteś sama ... czekaliśmy na wieści od weta ...

ufff, na szczęście są dobre, teraz sterylka, też oczywiście przyniesie trochę stresów, ale będzie dobrze ...

a potem juz tylko, miękka kanapa w nowym domku :) :D

Sama to nie, bo Beka wykonuje masę pracy :loveu:, miałam na myśli wsparcie wątkowe ale widzę, ze i to jest:loveu: