IVV Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 pogadaj z ciotka Mysza ona pomoze:) odbierala juz kilka razy pieniazki ode mnie:) Quote
mysza 1 Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 Wczoraj zawiozłam Bianeczce puszki, jakaś nowa marka w telekarmie, kupiłam 12szt. Suchą karmę też je chętnie, ogólnie apetyt jej się poprawił ;) Quote
Tora&Faro Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Fajna jest Bianeczka:)...ma już jakieś ogłoszenia, czy jeszcze chwilę czekacie z szukaniem domku? Quote
mysza 1 Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 Tora&Faro napisał(a):Fajna jest Bianeczka:)...ma już jakieś ogłoszenia, czy jeszcze chwilę czekacie z szukaniem domku? Jeszcze czekamy, po sterylce. Quote
Cantadorra Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 mysza 1 napisał(a):Wszystko w porządku, jej kolega pojechał do domu, od jutra najprawdopodobniej będzie miała nowego ;) Który kolega pojechal do domu? Quote
Cantadorra Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Juz doczytalam, Agis. A jak Arona tyl? A ta sunka na zdjeciu, to ma swoj watek? Czemu ta druga jest nie do wyciągnięcia? Quote
mysza 1 Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 Cantadorra napisał(a):Juz doczytalam, Agis. A jak Arona tyl? A ta sunka na zdjeciu, to ma swoj watek? Czemu ta druga jest nie do wyciągnięcia? Tył ok, a w temacie suni to nie wiem- mas zna mysli tą z Zamościa? Nie znam jej wątku. Quote
beka Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Młoda ze zdjecia jest na ogólnym wątku zamojskim, jest w tej mordowni :( jest z tego watku http://www.dogomania.pl/threads/136450-Zamojskie-psiaki-szukają-domów-i-miłości?p=14781958&viewfull=1#post14781958 Druga z powodzi jest w zaawansowanej ciąży, ale nie wiem czemu nie można jej wyciągnac jest z tego watku http://www.dogomania.pl/threads/186165-SANDOMIERZ-przytulisko-po-POWODZI-pęka-w-szwach.-Potrzebna-pomoc-dogomaniaków!/page23 Quote
IVV Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Cantadorra napisał(a):Juz doczytalam, Agis. A jak Arona tyl? A ta sunka na zdjeciu, to ma swoj watek? Czemu ta druga jest nie do wyciągnięcia? cos mi sie dogo zawiesza i nie moge nigdzie nic wyslac:shake: Zerda z Zamoscia nie ma watkuwszelkie info na jej temat tylko na pwmusimy byc bardzo dyskretne bo jak sie schron zorientuje to pies zniknie! najlepiej pisac do Toli na PW.trzeba sunie wyciagnac i dopiero dzialac intensywnie z watkiem. ta druga sunia z Sandomierza -smutna sprawa ,proponowalam pomoc ,ale nie bylo zbyt odzewu ze strony dziewczyn tzn 0 zainteresowania i raczej wszystko ma byc tak jak one postanowily w danej chwili tzn nic nie robic:shake: dlatego wyszukalam Zerde i chcialabym ja wyciagnac z tej mordowni... tam psy nawet wody w miskach nie maja:-(- masakra:-(:-(:-(:-( Quote
beka Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Ja tez mam problemy z wysyłaniem pw i odpowiadaniem w wątku. Quote
morisowa Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 idusiek, przejrzałam zdjęcia od 10.04- żadnego w typie podhalana nie ma Quote
mysza 1 Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 Zapraszam na bazarek na nasze psiaki http://www.dogomania.pl/threads/186736-Mix-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-kosmetyki-co%C5%9B-dla-psiaka-bi%C5%BCuteria-buty-do-10.06-do-20-00?p=14790915#post14790915 Quote
IVV Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 [quote name='mysza 1']Zapraszam na bazarek na nasze psiaki http://www.dogomania.pl/threads/186736-Mix-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-kosmetyki-co%C5%9B-dla-psiaka-bi%C5%BCuteria-buty-do-10.06-do-20-00?p=14790915#post14790915 kurcze nie moge nic pisac na dogo:( to dopiero moj pierwszy raz dzisiaj ,ze moge robic jakas odpowiedz,ale tylko w formie z cytatem... Bianeczka na pierwsza!!!! Quote
mysza 1 Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 IVV napisał(a):kurcze nie moge nic pisac na dogo:( to dopiero moj pierwszy raz dzisiaj ,ze moge robic jakas odpowiedz,ale tylko w formie z cytatem... Bianeczka na pierwsza!!!! Spróbuj sie logować przez Interner Explorer. U mnie w Firefoxie też nie mogę pisac, w IE jakoś idzie. Quote
idusiek Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 a bianka gdzie ma sie logować, żeby dom znależć?:) Quote
mysza 1 Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 idusiek napisał(a):a bianka gdzie ma sie logować, żeby dom znależć?:) Bianka to już wygrała los na loterii, teraz ja się muszę logować ;) Oby jeszcze sterylka przebiegła sprawnie. Quote
Tora&Faro Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 mysza 1 napisał(a):Bianka to już wygrała los na loterii, teraz ja się muszę logować ;) Oby jeszcze sterylka przebiegła sprawnie. A Bianka ma już ustalony termin sterylki? Quote
mysza 1 Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 Tora&Faro napisał(a):Kiedy Bianka ma już ustalony termin sterylki? Jeszcze nie ma, szukam najlepszej opcji, bo trochę się boję o te niskie płytki. Poza tym musi być ze szpitalem, bo na działkę nie pójdzie od razu. A dodatkowo nie mam kasy teraz. :( Quote
Tora&Faro Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 mysza 1 napisał(a):Jeszcze nie ma, szukam najlepszej opcji, bo trochę się boję o te niskie płytki. Poza tym musi być ze szpitalem, bo na działkę nie pójdzie od razu. A dodatkowo nie mam kasy teraz. :( No tak....kurcze jakieś bazarki trzeba robić bo cienko jest:shake: Quote
mysza 1 Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 Tora&Faro napisał(a):No tak....kurcze jakieś bazarki trzeba robić bo cienko jest:shake: Kurde, nie ma już czym handlować ;) Ale będę szukać dzisiaj. Quote
IVV Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 mysza 1 napisał(a):Kurde, nie ma już czym handlować ;) Ale będę szukać dzisiaj. sorry ze z cytatem ,ale kazda forma wejscia dla mnie jest dobra:) znalazlam na dogo taka podpowiedz w zwiazku z problemem wpisywania - nie wiem od czego to zależy, ale wczoraj też nie mogłam wysłać ani pół wiadomości. pomogło wyczyszczenie temp'a w opcjach internetowych (historia przeglądania, pliki cookie,itp.). może to zbieg okoliczności, ale zaraz po tym wsazystko działało normalnie. spróbujcie - może podziała. tak zrobilam i moglam wejsc kilka razy!!!!! od 3 dni zyje we flustracji przez ten problem:shake: Quote
3 x Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 kurcze co nie wejde na watek to jest "problemy z pisaniem postów" itd tez nie wiem od czego to zależy ale u mnie smiga az miło wszystko uzywam Opery Quote
Recommended Posts