mysza 1 Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 Ewcia, bardzo dziękuję za karmę dla Bianki :loveu: Quote
Tora&Faro Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Bazarek Bianki i szczeniaczków ze strzelnicy: http://www.dogomania.pl/threads/186528-Biżuteria-i-kosmetyki-bazarek-dla-szczeniaków-i-Bianki-do-7-czerwca-do-godz.-00-0/page2 Serdecznie zapraszamy :) Quote
Ewa Marta Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 mysza 1 napisał(a):Ewcia, bardzo dziękuję za karmę dla Bianki :loveu: Bardzo proszę:-) To znowu Bogusia i Ellig pomogły:-) Quote
mysza 1 Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 [quote name='Tora&Faro']Bazarek Bianki i szczeniaczków ze strzelnicy: http://www.dogomania.pl/threads/186528-Biżuteria-i-kosmetyki-bazarek-dla-szczeniaków-i-Bianki-do-7-czerwca-do-godz.-00-0/page2 Serdecznie zapraszamy :) Dzięki Gosia [quote name='Ewa Marta']Bardzo proszę:-) To znowu Bogusia i Ellig pomogły:-) Wielkie dzięki dla Nich:loveu: Quote
mysza 1 Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 IVV napisał(a):a jak tam Bianka dzis? Wszystko w porządku, jej kolega pojechał do domu, od jutra najprawdopodobniej będzie miała nowego ;) Quote
IVV Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Bianca na pierwsza! poprosimy o zdjecia dziewczyny:) Quote
beka Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Bianka troche samotna, Agisek juz nad Bałtykim :) Do Bianeczki przeprowadzi sie Aronek. Quote
mysza 1 Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 Dzisiaj byłam na dłuższym spacerku z Bianką, kurczę, jak ją widzę to wołam Saba, nie mogę się na Biankę przestawić. Na początku ciągnie, ale bardzo szybko złapała chodzenie przy nodze, nie miałam smakołyków, ale smycz i zatrzymywanie kiedy ciągnie, wystarczyło. Co prawda jeszcze czasem ją ponosi ale to wtedy, gdy coś ją rozprasza. Dzisiaj też zapoznała się z Aronem, który z nią zamieszkał, przypadli sobie do gustu. Zaraz wstawię fotki.er Tutaj jeszcze sama, sierotka: Na spacerku- tak się nauczyła chodzić przy nodze, że ciężko bylo zdjęcie zrobić jak byłysmy same: Quote
mysza 1 Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 Nie ma to jak woda z kałuży: Z Aronkiem: Quote
morisowa Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 U Beki to zawsze śliczności na działce :loveu: Quote
IVV Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 no sama miod malina !!!!! jak tu sie nie zakochac:) oczu nie mozna oderwac:evil_lol: Quote
IVV Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Beka zobacz to cudo zgadnij gdzie te chudzina przebywa:( Quote
beka Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 [quote name='IVV']Beka zobacz to cudo zgadnij gdzie te chudzina przebywa:( Juz ją widziałam :( mam ten watek w subskrybcjach. I o ile się nie myle to ta sunia miął przyjechac do mnie (a nie ta co uciekła i dzięki temu znalazła dom). Nie dam rady jej teraz zabrać :( serce mi pęknie, młoda i piekna i niesterylizowana....) Quote
IVV Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 no wlasnie ,a Tola mi przyslala relacje ze swojej ostatniej wizyty -dziewczyna jest fizycznie po niej chora mowila ,ze ciagle ma to wycie spragnionych psow w uszach-te psy nawet wody w miskach nie maja... Zamosc to ja nawet nie wiem jak to okreslic... rece opadaja ja nie znam zbyt wiele osob na dogo ,ale moze Ty bedziesz miala jakis pomysl... ta druga Onka z Sandomierza jest nie do wyciagniecia:( Quote
mysza 1 Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 Kurczę, osoby z Zamościa czy Sandomierza powinny się bardziej zorganizować, bez tego ani rusz. Quote
idusiek Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 mysza 1 napisał(a):Kurczę, osoby z Zamościa czy Sandomierza powinny się bardziej zorganizować, bez tego ani rusz. a jednak zmieniłaś bannerek ciotko myszo ?;):P Quote
IVV Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Idusiek ,a TY jeszcze pieniedzy nie sciagnelas ktore wyslalam:mad:;) Quote
morisowa Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 idusiek napisał(a):a czy jest szansa, ze sprawdzisz czy jakis podhalan pies nie trafil do schronu przez ostatni miesiąc? Bo dodzwonic się tam trudno :/ o ile nie wypadnie mi to z głowy, to jutro sprawdzę Quote
idusiek Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 IVV napisał(a):Idusiek ,a TY jeszcze pieniedzy nie sciagnelas ktore wyslalam:mad:;) bo za chiny nie wiem jak ! mozesz mi napisac na pw jak sie to robi:) Quote
Recommended Posts