Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 643
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj byłam na dłuższym spacerku z Bianką, kurczę, jak ją widzę to wołam Saba, nie mogę się na Biankę przestawić. Na początku ciągnie, ale bardzo szybko złapała chodzenie przy nodze, nie miałam smakołyków, ale smycz i zatrzymywanie kiedy ciągnie, wystarczyło. Co prawda jeszcze czasem ją ponosi ale to wtedy, gdy coś ją rozprasza.

Dzisiaj też zapoznała się z Aronem, który z nią zamieszkał, przypadli sobie do gustu. Zaraz wstawię fotki.er
Tutaj jeszcze sama, sierotka:

Na spacerku- tak się nauczyła chodzić przy nodze, że ciężko bylo zdjęcie zrobić jak byłysmy same:

Posted

[quote name='IVV']Beka zobacz to cudo
zgadnij gdzie te chudzina przebywa:(

Juz ją widziałam :(
mam ten watek w subskrybcjach. I o ile się nie myle to ta sunia miął przyjechac do mnie (a nie ta co uciekła i dzięki temu znalazła dom).
Nie dam rady jej teraz zabrać :( serce mi pęknie, młoda i piekna i niesterylizowana....)

Posted

no wlasnie ,a Tola mi przyslala relacje ze swojej ostatniej wizyty -dziewczyna jest fizycznie po niej chora mowila ,ze ciagle ma to wycie spragnionych psow w uszach-te psy nawet wody w miskach nie maja...
Zamosc to ja nawet nie wiem jak to okreslic... rece opadaja
ja nie znam zbyt wiele osob na dogo ,ale moze Ty bedziesz miala jakis pomysl...
ta druga Onka z Sandomierza jest nie do wyciagniecia:(

Posted

mysza 1 napisał(a):
Kurczę, osoby z Zamościa czy Sandomierza powinny się bardziej zorganizować, bez tego ani rusz.

a jednak zmieniłaś bannerek ciotko myszo ?;):P

Posted

idusiek napisał(a):
a czy jest szansa, ze sprawdzisz czy jakis podhalan pies nie trafil do schronu przez ostatni miesiąc? Bo dodzwonic się tam trudno :/

o ile nie wypadnie mi to z głowy, to jutro sprawdzę