idusiek Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 bu a naszego Aronka to juz ciotki nie odwiedzają :P Quote
mysza 1 Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 idusiek napisał(a):bu a naszego Aronka to juz ciotki nie odwiedzają :P A odwiedzamy, tylko cicho siedzimy. Wątków mamy do obskoczenia niemało, czasem słow brakuje. Quote
Ewa Marta Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Tora&Faro napisał(a):Ewa to super:):):) bardzo chętnie zrobię bazarek....mogłabyś podrzucić kremy jakoś do Gusi, ewentualnie podesłać fotki?:) Raczej podrzucę Gusi... może nawet dzisiaj jak wróci ze spotkania z Marlejem. Wczoraj próbowałam zrobić zdjęcia innych rzeczy na bazarek i coś mi aparat nie łapie wieczorem ostrości:-( A w ciągu dnia stale cos robię, ganiam z psami na spacerach i czasu brak... Quote
Tora&Faro Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Ewa Marta napisał(a):Raczej podrzucę Gusi... może nawet dzisiaj jak wróci ze spotkania z Marlejem. Wczoraj próbowałam zrobić zdjęcia innych rzeczy na bazarek i coś mi aparat nie łapie wieczorem ostrości:-( A w ciągu dnia stale cos robię, ganiam z psami na spacerach i czasu brak... Świetnie, zaraz uprzedzę Gusię:) Quote
gusia0106 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Tora&Faro napisał(a):Świetnie, zaraz uprzedzę Gusię:) Czuję się uprzedzona ;) Quote
Tora&Faro Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 gusia0106 napisał(a):Czuję się uprzedzona ;) co ja bym bez Ciebie zrobiła Kochana...:loveu::loveu::loveu: Quote
Cantadorra Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Przeczytajcie to, str. 34 www.dogomania.pl/threads/148872-DOMOWY-Hotelik-dla-psów.-Brak-miejsc Quote
IVV Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 [quote name='Cantadorra']Przeczytajcie to, str. 34 www.dogomania.pl/threads/148872-DOMOWY-Hotelik-dla-psów.-Brak-miejsc Cantadorra uprzedzilas mnie;) Quote
morisowa Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Losy Bianki śledzę, tylko się nie odzywam za bardzo. Bianka mimo początkowych złych rokowań okazuje się zdrową dziewczynką :) Nasza Pamela nie ma tyle szczęścia. To paluchowa staruszka, z dnia na dzień przestała chodzić... od wczoraj sunia jest u mnie. Proszę o odwiedziny u suni, pomoc, rady, wsparcie: http://www.dogomania.pl/threads/186416-Pamela-z-zaawansowan%C4%85-spondyloz%C4%85-nie-chodzi...-pom%C3%B3%C5%BCcie-jej-stan%C4%85%C4%87-na-%C5%82apy! Quote
idusiek Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 morisowa a ja w innym temacie- nie trafil moze do was od połowy kwietnia zaden pies podhalan wystraszony? gdzie moge zobaczyc psy ktore przybyły od kwietnia na Paluch? nie pokazuje mi sie duzo zdjęć na stronie Palucha :/ Quote
beka Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Ida już niedługo bedą odwiedzac Aronka;). Jak dobrze pójdzie to Aronek wkrótce zamieszka z Bianka :) Quote
mysza 1 Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 beka napisał(a):Ida już niedługo bedą odwiedzac Aronka;). Jak dobrze pójdzie to Aronek wkrótce zamieszka z Bianka :) Właśnie ;) Quote
idusiek Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 hehe, oby sie polubiły, w koncu z jednego miejsca pochodzą, nie?:) Quote
morisowa Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 [quote name='idusiek']morisowa a ja w innym temacie- nie trafil moze do was od połowy kwietnia zaden pies podhalan wystraszony? gdzie moge zobaczyc psy ktore przybyły od kwietnia na Paluch? nie pokazuje mi sie duzo zdjęć na stronie Palucha :/ na stronie Palucha sa psy z kwarantanny, czyli ostatnie 2 tygodnie. Wszystkie fotki są podrukowane u nich. Czy trafił, nie wiem, nie śledzę tego... Quote
idusiek Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 a czy jest szansa, ze sprawdzisz czy jakis podhalan pies nie trafil do schronu przez ostatni miesiąc? Bo dodzwonic się tam trudno :/ Quote
Ewa Marta Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Wpadłam przywitać się z Bainką. Co u suni ciekawego? Quote
mysza 1 Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 Ewa Marta napisał(a):Wpadłam przywitać się z Bainką. Co u suni ciekawego? Po staremu ;), niezmiennie zadowolona i bardzo przyjacielska.:loveu: Za parę dni powtarzamy badania krwi. Quote
Ania i Kajber Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 [quote name='idusiek']morisowa a ja w innym temacie- nie trafil moze do was od połowy kwietnia zaden pies podhalan wystraszony? gdzie moge zobaczyc psy ktore przybyły od kwietnia na Paluch? nie pokazuje mi sie duzo zdjęć na stronie Palucha :/ Podhalan jest od 18-05-2010 w schronie w Łodzi, ale to chyba niemozliwe, żeby dotarł aż W-wy: http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=4663 Quote
IVV Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 w Sandomierzu jest piekna popowodziowa Onka trzeba jej szybko pomoc jest chyba w ciazy:( macie jakies pomysly? ja pomoge finansowo http://www.dogomania.pl/threads/186165-SANDOMIERZ-przytulisko-po-POWODZI-pęka-w-szwach.-Potrzebna-pomoc-dogomaniaków!/page18 Quote
Ania i Kajber Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 [quote name='ivv']w sandomierzu jest piekna popowodziowa onka trzeba jej szybko pomoc jest chyba w ciazy:( macie jakies pomysly? Ja pomoge finansowo http://www.dogomania.pl/threads/186165-sandomierz-przytulisko-po-powodzi-pęka-w-szwach.-potrzebna-pomoc-dogomaniaków!/page18 te sterylki to rzecz priorytetowa, błagamy o pomoc. Quote
mysza 1 Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 [quote name='IVV']w Sandomierzu jest piekna popowodziowa Onka trzeba jej szybko pomoc jest chyba w ciazy:( macie jakies pomysly? ja pomoge finansowo http://www.dogomania.pl/threads/186165-SANDOMIERZ-przytulisko-po-POWODZI-pęka-w-szwach.-Potrzebna-pomoc-dogomaniaków!/page18 Niestety, na chwilę obecną sytuacja finansowa naszych psów jest bardzo zła, brak deklaracji, wpłat a trzeba płacić za maj :( Nie ma już z czego płacić :shake: Quote
beka Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 A gdziw w Sandomierzu jest?? już znalazłam. Może nie jest w ciazy, jak Bianka.. Quote
IVV Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 kurcze trzeba cos zrobic:( z ta sunia. ja nie mam mozliwosci stad i jestem troche zielona na dogo. podpowiedzcie cos prosze! ona nie moze rodzic ... Quote
mysza 1 Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 IVV napisał(a):kurcze trzeba cos zrobic:( z ta sunia. ja nie mam mozliwosci stad i jestem troche zielona na dogo. podpowiedzcie cos prosze! ona nie moze rodzic ... Dziewczyny z Sandomierza muszą działać. Można im zasponsorować sterylkę, może wtedy znajdą wyjście. Quote
IVV Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 proponowalam ,ale mowia ze to wszystko nie kwestia tego tylko miejsca pozniej... Quote
Recommended Posts