ayshe Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 mimoza-padlam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .coz zycie bywa na starcie lekko frustrujace:razz: .a dzisiaj my bedziemy.chociaz wezme patelnie do walenia w meszki:mad: Quote
Aga i Eto Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Ayshe a może zainwestuj w jakiś srodek ABC środek przeciw komarom i kleszczom to skuteczny preparat zapobiegający ukąszeniom komarów i kleszczy oraz wielu innych owadów, w tym niektórych odmian meszek. Dzięki nowoczesnemu repelentowi wysokiej jakości środek zapewnia w przeciętnych warunkach 8-godzinną ochronę. albo Quote
mimoza Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 ayshe, jak nie zapomnę to wezmę jakieś środki na paskudztwa. Mam zdaje się tego trochę, bo mój zapobiegliwy mężczyzna kupił swego czasu kilka na próbę na wyjazd. W zeszłym roku. Ale zapomniał je spakować... :diabloti: Quote
ayshe Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Aga i Eto-zainwestuj?:cool3: ..ja?sknera?w zyciu.to juz mnie niecgh lepiej jedza.psom kupilam,dziecku kupilam.starczy.:diabloti: .ja wole jojczyc.:evil_lol: Quote
Pyros-Aga Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Zajęcia dziś tylko na 19? Przepraszam, ze przeszkadzam w jojczeniu :evil_lol: dołączam sie- joj, joj, joj :lol: ;) Quote
ayshe Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Pyros-Aga napisał(a):Zajęcia dziś tylko na 19? Przepraszam, ze przeszkadzam w jojczeniu :evil_lol: dołączam sie- joj, joj, joj :lol: ;) noooo .na 19 only bo i tak skoncyzmy pewnie ooooooo wieeele pozniej a moje dziecie ma jutro pierwszy z serii testow kompetencyjnych:mad: i musze robic za zandarma:roll: :razz: :diabloti: . Quote
Pyros-Aga Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 ayshe napisał(a):noooo .na 19 only bo i tak skoncyzmy pewnie ooooooo wieeele pozniej a moje dziecie ma jutro pierwszy z serii testow kompetencyjnych:mad: i musze robic za zandarma:roll: :razz: :diabloti: . Oj, biedna Kasia. Powodzenia na całej serii :crazyeye: testów i stalowych nerwów dla żandarma :cool3: Quote
ayshe Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Pyros-Aga napisał(a):Oj, biedna Kasia. Powodzenia na całej serii :crazyeye: testów i stalowych nerwów dla żandarma :cool3: zandarm dzisiaj na cwiczaku dostal tak w dooopsko ze na oczy nie widzi:cool1: Quote
Romas Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Aysha nie stresuj dziecka i nie stoj jej nad głowa.Jak zdolna to przejdzie testy bez uczenia ,jak niezdolna to nic jej nie pomoze :-) Melduje ,ze czarny owczarek szorstkowłosy ma zdjete szwy i ew. chetnie by potropił w niedziele. Szary owczarek szorstkowłosy ma jeszcze odpoczywac po tej chorobie . To dajcie znac gdzie i kiedy . Quote
shida Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 jupii a ja dzis przy zmianie akwarium znalazlam 2 piekniutkie malenkie rybuleczki !!!!!!!!!!!!! l-260 !!!!!!! jedne z trudnije sie rozmanzajacych i ceene pieknosci :)))))))) jej jakie one malenkie..... piekniutkie :)))) a co smieszne te pieknosci maja juz pewnie z 1-2 miesiace ;))))) i to blizej tych 2 miesiecy ;) cudne :) a co by bylo na temat bardziej to ayshe o ktorej byc po ciebie jutro ? jeszcze nie dotalram do hurtowni ale do czwartku raczej dotre ;) zamowienia spisane ;) Quote
monisieczka Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 przepraszamy za nieobecnosci ale najpierw ja mialam grypase a teraz Noras na 90% ma bebeszioze... załamka.... Quote
Romas Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 To zdrowka dla Noraska ,my tez własnie przeszlismy babeszje.Wet mi powiedziała,ze co bym nie robił a nie ma 100% zabezpieczenia przed kelszczem.No chyba ,ze owine psa folia ,szczelnie. Quote
ayshe Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 monisieczka napisał(a):przepraszamy za nieobecnosci ale najpierw ja mialam grypase a teraz Noras na 90% ma bebeszioze... załamka.... pamietaj zeby porzadnei wet przeplukal norrraskowi nerki-kroplowka przez velflon ze 4 dni.zdrowka zycze. romas-w niedziele tropimy w pecicach-na 11.jak i co to do shidy bo ja nie bardzo wiem gdzie bylam:roll: . Quote
ayshe Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 shida-podjedz po mnie o 17.30. justyna-BARDZO bym cie prosila zebys dzisiaj wpadla tez na posluszenstwo przed obrona,tak na pol godzinki z ta franca[znaczy sie chilli:roll: ]. i to tyle,spadam na cwiczak ..jak dojade do domu to padne i juz nei wstane...:cool1: . Quote
Ivonna70 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Dzien dobry. Z mojej strony rowniez duzo zdrowia dla Nory. Na cwiczaku dzieja sie sceny jak z horroru.Dlatego ,pod pozorem WC udalam sie do domu.Obawiam sie,ze nasi chlopcy za bardzo odpoczeli w gorach. I teraz maja ADHD. Z Ayshe postanowilysmy,ze Uwe bedzie dostawal cos na uspokojenie do swojej zielonej herbatki.Inaczej nasz zywot bedzie krotki i meczacy.:p Swoja droga zawsze mialam okreslone zdanie o instytucji malzenstwa. Zwlaszcza z Niemcem. :p Quote
Wojenka Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Właśnie obejrzałam sobie filmiki z Manhartem(ja to mam zapłon :lol: :evil_lol: ) i...:question: :placz: :sadCyber: :modla: :chaos: ... Quote
ayshe Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Wojenka napisał(a):Właśnie obejrzałam sobie filmiki z Manhartem(ja to mam zapłon :lol: :evil_lol: ) i...:question: :placz: :sadCyber: :modla: :chaos: ...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Wojenka...no zaplon rzecz wazna:razz: :diabloti: .a co te emotionki robia ?Manhart nie robi nic dziwnego ani nie iwem...hmmm.... ivonka-kurna za dlugo se w tym ekhem kiblu nei posiedzialas:diabloti: .ja siem zbiesilam i ......jestem w domciu:multi: .trzy godziny styknie:cool1: . co to znaczy zwlaszcza z niemcem?:mad: .ivonka-wez juz sobie daruj z tym patriotyzmem itd bo i tak mam zupelnie odmienne podejscie do tych spraw.caaaalkiem.juz ty lepiej daj spokoj:cool1: . shida-rrrany mam nadzieje ze bedziesz po mnie o 17.30?bo komorke zostawilam kurcze chyba w hali i uwe mi ja podrzuci jak wroci z reszta. ja gotuje obiad.tylko dlatego udalo mi sie zmyc wczesniej:roll: . Quote
Glonek Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Ivonna70 napisał(a):Dzien dobry. Na cwiczaku dzieja sie sceny jak z horroru.Dlatego ,pod pozorem WC udalam sie do domu.Obawiam sie,ze nasi chlopcy za bardzo odpoczeli w gorach. I teraz maja ADHD. Z Ayshe postanowilysmy,ze Uwe bedzie dostawal cos na uspokojenie do swojej zielonej herbatki.Inaczej nasz zywot bedzie krotki i meczacy.:p Coś uspakajającego powiadasz. Całkiem ciekawy pomysł, może go zaadaptujemy.:razz: Ivonna70 napisał(a): Swoja droga zawsze mialam okreslone zdanie o instytucji malzenstwa. Zwlaszcza z Niemcem. :p :evil_lol::diabloti::cool3: Quote
Romas Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 O rany w Pecicach !? Matko,ja to mam pecha.To ja jeszcze zawiadomie osobnym zawiadomieniem czy nalezy mnei oczekiwac ,bo mamtez pomysl wyprawy rowerowej po Kampinosie (oczywiscie z psami ) .Tylko nie wiem jak Zuzia bedzie sie czuła. Ale w Pecicach ....ludzie ..... A jak moje psy juz wyzdrowiały to moja corka zachorowała ,zemdlała jadac do szkoły i tak w koło Macieju.Tak wiec zgadzam sie z Ivonka ,ze instytucja małzenstwa to cos nie tego jest ,same problemy . Quote
agis Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 monisieczka napisał(a):przepraszamy za nieobecnosci ale najpierw ja mialam grypase a teraz Noras na 90% ma bebeszioze... załamka.... Rany, cholerne kleszcze :angryy: Noras sie nie wyglupiaj i zdrowiej szybko :kciuki: Quote
Waldek Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 monisieczka, wyjdzie tylko szybko reaguj .... mój Foks => patrz wątek obok ....miał ponad 20 kleszczy jak go znalazłem i początki babeszjozy ....wyszedł z tego ... trzymam kciuki za Norasa .. Quote
Wojenka Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 ayshe napisał(a):a co te emotionki robia ?Manhart nie robi nic dziwnego ani nie iwem...hmmm.... Te emoty to mój stres poszkoleniowy :cool3: :evil_lol: . Quote
monisieczka Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Waldek napisał(a):monisieczka, wyjdzie tylko szybko reaguj .... mój Foks => patrz wątek obok ....miał ponad 20 kleszczy jak go znalazłem i początki babeszjozy ....wyszedł z tego ... trzymam kciuki za Norasa .. dzieki wszystkim za troskę. bedzie ok bo bardzo wczesnie złapane :cool1: Quote
Recommended Posts