shida Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 nio to wysciskaj morderce borderow ;) trzymamy kciuki a bordek-kiler ogonek za pogromce noraska ;) ps czy to nie twoj gryzaczek jest u mnie - taki duzy nowiutki z gappaya? tak sie tylko upewniam bo nie jestem pewna czyj a ze fajny to moze moj moglby byc ;) szkoda tylko ze taki duuuzy ;) Quote
ayshe Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 poniewaz leje to grupa emerycka&rodzynek nie ma dzisiaj zajec:roll: .jest to jedyna grupa szkoleniowa ,ktora nei ma zajec jak pada:roll: :mad: .ech zycie...:cool1: .wczoraj balto patrzyl sie na ,patrzyl,ale jak juz zlapal poduche to potem :uaaa moje,daj,daj,nigdzie nie ide,do jakiego domciu mamcia?,aaaa pozorant,daaawaj poduche:evil_lol: . reszcie proponuje wypic red bulla przed zajeciami bo snieci byli.:mad: .co udzielilo sie rowneiz psom.na szczescie mniej ale pierwsze dwa razy zlapaly rekaw jak ciemniaki:mad: :mad: :mad: .ja wiem ze ciezko bylo. a dzisiaj chilli ma pierwszy raz awersje na kolcach:diabloti: hihihi.juz wystarczy 4miechy nakrecania.teraz trzeba troche ....ordnungu wprowadzic:diabloti: .bo naprawde dojscie z nia do pozoranta to jest przezycie:cool3: :evil_lol: .a chilli na bezdechu:roll: :evil_lol: . pogoda wczoraj byla....no mokra:evil_lol: .faaajnie sie pracowalo:lol: .slisko jak diabli. Quote
ayshe Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Wojenka napisał(a):Te emoty to mój stres poszkoleniowy :cool3: :evil_lol: .:evil_lol: aha.a w zwiazku z czym ten stres?:cool3: monisieczka-pamietaj tylko o plukaniu nerek.a kolo mnie facet mial piszpan niufa i niuf zszedl na babeszje:shake: .swoje lata mial. i byl koszmarnie agresywny.ale szkoda psiura.babeszja straszna nie jest ale trzeba pilnowac leczenia bo weci robia po lebkach kroplowki.z tego co slysze. Quote
Wojenka Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 ayshe napisał(a)::evil_lol: aha.a w zwiazku z czym ten stres?:cool3: A tak ogólnie :placz: .Te moje ciule...:mad: :placz: ...i ja kolejna...:diabloti: :placz: :mad: . Ech...,życie jest ciężkie :angryy: . Quote
ayshe Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Wojenka napisał(a):A tak ogólnie :placz: .Te moje ciule...:mad: :placz: ...i ja kolejna...:diabloti: :placz: :mad: . Ech...,życie jest ciężkie :angryy: .a co ma z tym wspolnego Manhart?:cool3: :evil_lol: .a zycie.no coz ciezkie jest to fakt.....wlasnie dlatego zaraz jade na cwiczak:placz: a dzisiaj pogoda tylko do spania sie nadaje.:roll: . Quote
Wojenka Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 ayshe napisał(a):a co ma z tym wspolnego Manhart?:cool3: :evil_lol: . Uświadomił mi,ze jesteśmy sto lat za murzynami :diabloti: No,trudno :cool1: . A Wojenka ze swoim zamiłowaniem do wszelakich metali :cool3: , odnajduje mi zaginione moniaki :cool3: .Chyba muszę w niej jeszcze zaszczepić miłość do papierków...:evil_lol: Może się przydać w godziny nędzy...:evil_lol: Quote
Szira/Gosia Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Shida ile Ci jestem winna za fiprexy???:lol: Quote
shida Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 jeszcze nic bo nie dotarlam do hurtowni :( ostatnio byly po 14-15zl..wiec cos kolo tego bedzie :) do soboty musze jakos sie tam dotelepac :) ale mam nadzieje ze szybciej sie uda :) Quote
Szira/Gosia Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 shida napisał(a):jeszcze nic bo nie dotarlam do hurtowni :( ostatnio byly po 14-15zl..wiec cos kolo tego bedzie :) do soboty musze jakos sie tam dotelepac :) ale mam nadzieje ze szybciej sie uda :) OKs dzięki:lol: Quote
Eddiii Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 moze sie tak zdarzyc ze nie bedzie mnie dzis. mam spotkanie o 18 i nie wiem czy sie wyrobie. Quote
agis Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 ayshe napisał(a):reszcie proponuje wypic red bulla przed zajeciami bo snieci byli.:mad: .co udzielilo sie rowneiz psom.na szczescie mniej ale pierwsze dwa razy zlapaly rekaw jak ciemniaki:mad: :mad: :mad: .ja wiem ze ciezko bylo. Przy takiej pogodzie, to nawet red bull nie pomoze :placz: Mam nadzieje, ze jutro bedzie lepsza pogoda :roll: Quote
Pyros-Aga Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 agis napisał(a):Przy takiej pogodzie, to nawet red bull nie pomoze :placz: Mam nadzieje, ze jutro bedzie lepsza pogoda :roll: No dziś to jest wyczesana pogoda- wprost wymarzona na IPO. Jak nie przyszoruje tyłkiem dziś o podłoże to będzie święto :roll: Melduję że dziś tylko Pyros na zajęciach będzie. tzn będą oboje ale na 20. Ech, ta praca :shake: Wprawdzie siedzę w domciu i pilnuje tyłka Tikulca bo ją bardzo korci i łysy placek się troszkę powiększył ( wprawdzie już bez stanu ropnego ale łysy placek to łysy placek :mad: ), ale roboty od cholery :shake: Rzucam to i zostaję chodoffcą :diabloti: Mam taką świetną parkę hodowlaną- dysplastyk z ADHD i plastikowy Atopik :flaming: :grab: Quote
Pyros-Aga Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Eddiii napisał(a):a i kto to Balto ? wilczasty użytek z dużymi uszkami :evil_lol: śliczny chłopczyk :loveu: Quote
Waldek Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 chyba na poprawę nastroju pojadę zaraz do hurtowni i kupie dla Foksa obrożę (tylko nie wiem jaką) bo ma tymczasową obrożę Cygana i Flex-tasme ośmiometrową brrrrr strach pomyśleć jaki wydatek .... Quote
ayshe Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 shida napisał(a):jeszcze nic bo nie dotarlam do hurtowni :( ostatnio byly po 14-15zl..wiec cos kolo tego bedzie :) do soboty musze jakos sie tam dotelepac :) ale mam nadzieje ze szybciej sie uda :) shida-to ja rezygnuje z zamowienia bo ja musze zakropic psy najpozniej w czwartek wieczorem Quote
ayshe Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Eddiii napisał(a):moze sie tak zdarzyc ze nie bedzie mnie dzis. mam spotkanie o 18 i nie wiem czy sie wyrobie.to niedobrze.:shake: . Quote
Pyros-Aga Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Ayshe, pamiętam kiedyś coś mówiłaś o dziąsłach przy babeszii- ze są jasne i nie wracają do koloru po naciśnięciu? A może pies mięć naturalnie jasne dziąsła, takie prawie beżowe? A teraz debilne pytanie z gatunku naprawde głupich- po czym poznać cieczkę? Zauważyłam na podłodze plamy krwi. Obejrzałam psy- nic nie mają. Zbadałam Tikę- nie cieknie jej " z tamtąd". Ale moze na początku to jest tylko kilka kropli? I czy to mozliwe- w połowie marca skończyła cieczkę? A moze to taka dziwna babeszia? Quote
ayshe Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 dziasla sa blade nie tylko przy babeszjozie;).krew?hmm.trudno powiedziec...naprawde nie iwem.:shake: Quote
Pyros-Aga Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Jak będę chciała kolejnego psa to se palne w łeb :flaming: no przecież to się mozna wykonczyć :wallbash: Quote
ayshe Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 ja nie wiem...macie jakiegos pecha czy co?:roll: . Quote
marmara_19 Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Waldek napisał(a):chyba na poprawę nastroju pojadę zaraz do hurtowni i kupie dla Foksa obrożę (tylko nie wiem jaką) bo ma tymczasową obrożę Cygana i Flex-tasme ośmiometrową brrrrr strach pomyśleć jaki wydatek .... obroze najlepiej skorzana szeroka 3 cm... fajnie sie owczarka prowadzi w 4 cm... a jak nie to jakas tasmowa 2.5 -3cm szeroka... chcoiaz do flexi 8 m to ja bym szelki kupila;p Quote
agis Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Pyros-Aga napisał(a):Wprawdzie siedzę w domciu i pilnuje tyłka Tikulca bo ją bardzo korci i łysy placek się troszkę powiększył ( wprawdzie już bez stanu ropnego ale łysy placek to łysy placek :mad: ) A czemu pilnujesz Tiki? Drapie sie az tak bardzo? Quote
jfn Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Pyros-Aga: obejrzyj sobie spojówki psa, jesli blade - prawie białe - leć do weta... Quote
Pyros-Aga Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 agis napisał(a):A czemu pilnujesz Tiki? Drapie sie az tak bardzo? Miała ( tzn. nadal ma) kolejnego hot-spota (u niej on są baaardzo poważne- ogromne i z ogromną ilością ropy) Tym razem jest zlokalizowany na tyłku w okolicach ogona i jest wielkości całej dłoni :shake: Quote
Recommended Posts