Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

Posted

nio to wysciskaj morderce borderow ;) trzymamy kciuki a bordek-kiler ogonek za pogromce noraska ;)

ps czy to nie twoj gryzaczek jest u mnie - taki duzy nowiutki z gappaya? tak sie tylko upewniam bo nie jestem pewna czyj a ze fajny to moze moj moglby byc ;) szkoda tylko ze taki duuuzy ;)

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

poniewaz leje to grupa emerycka&rodzynek nie ma dzisiaj zajec:roll: .jest to jedyna grupa szkoleniowa ,ktora nei ma zajec jak pada:roll: :mad: .ech zycie...:cool1: .wczoraj balto patrzyl sie na ,patrzyl,ale jak juz zlapal poduche to potem :uaaa moje,daj,daj,nigdzie nie ide,do jakiego domciu mamcia?,aaaa pozorant,daaawaj poduche:evil_lol: .
reszcie proponuje wypic red bulla przed zajeciami bo snieci byli.:mad: .co udzielilo sie rowneiz psom.na szczescie mniej ale pierwsze dwa razy zlapaly rekaw jak ciemniaki:mad: :mad: :mad: .ja wiem ze ciezko bylo.
a dzisiaj chilli ma pierwszy raz awersje na kolcach:diabloti: hihihi.juz wystarczy 4miechy nakrecania.teraz trzeba troche ....ordnungu wprowadzic:diabloti: .bo naprawde dojscie z nia do pozoranta to jest przezycie:cool3: :evil_lol: .a chilli na bezdechu:roll: :evil_lol: .
pogoda wczoraj byla....no mokra:evil_lol: .faaajnie sie pracowalo:lol: .slisko jak diabli.

Posted

Wojenka napisał(a):
Te emoty to mój stres poszkoleniowy :cool3: :evil_lol: .
:evil_lol: aha.a w zwiazku z czym ten stres?:cool3:
monisieczka-pamietaj tylko o plukaniu nerek.a kolo mnie facet mial piszpan niufa i niuf zszedl na babeszje:shake: .swoje lata mial. i byl koszmarnie agresywny.ale szkoda psiura.babeszja straszna nie jest ale trzeba pilnowac leczenia bo weci robia po lebkach kroplowki.z tego co slysze.

Posted

ayshe napisał(a):
:evil_lol: aha.a w zwiazku z czym ten stres?:cool3:

A tak ogólnie :placz: .Te moje ciule...:mad: :placz: ...i ja kolejna...:diabloti: :placz: :mad: .
Ech...,życie jest ciężkie :angryy: .

Posted

Wojenka napisał(a):
A tak ogólnie :placz: .Te moje ciule...:mad: :placz: ...i ja kolejna...:diabloti: :placz: :mad: .
Ech...,życie jest ciężkie :angryy: .
a co ma z tym wspolnego Manhart?:cool3: :evil_lol: .a zycie.no coz ciezkie jest to fakt.....wlasnie dlatego zaraz jade na cwiczak:placz: a dzisiaj pogoda tylko do spania sie nadaje.:roll: .

Posted

ayshe napisał(a):
a co ma z tym wspolnego Manhart?:cool3: :evil_lol: .

Uświadomił mi,ze jesteśmy sto lat za murzynami :diabloti:
No,trudno :cool1: .

A Wojenka ze swoim zamiłowaniem do wszelakich metali :cool3: , odnajduje mi zaginione moniaki :cool3: .Chyba muszę w niej jeszcze zaszczepić miłość do papierków...:evil_lol: Może się przydać w godziny nędzy...:evil_lol:

Posted

jeszcze nic bo nie dotarlam do hurtowni :( ostatnio byly po 14-15zl..wiec cos kolo tego bedzie :)

do soboty musze jakos sie tam dotelepac :) ale mam nadzieje ze szybciej sie uda :)

Posted

shida napisał(a):
jeszcze nic bo nie dotarlam do hurtowni :( ostatnio byly po 14-15zl..wiec cos kolo tego bedzie :)

do soboty musze jakos sie tam dotelepac :) ale mam nadzieje ze szybciej sie uda :)

OKs dzięki:lol:

Posted

ayshe napisał(a):
reszcie proponuje wypic red bulla przed zajeciami bo snieci byli.:mad: .co udzielilo sie rowneiz psom.na szczescie mniej ale pierwsze dwa razy zlapaly rekaw jak ciemniaki:mad: :mad: :mad: .ja wiem ze ciezko bylo.

Przy takiej pogodzie, to nawet red bull nie pomoze :placz: Mam nadzieje, ze jutro bedzie lepsza pogoda :roll:

Posted

agis napisał(a):
Przy takiej pogodzie, to nawet red bull nie pomoze :placz: Mam nadzieje, ze jutro bedzie lepsza pogoda :roll:

No dziś to jest wyczesana pogoda- wprost wymarzona na IPO. Jak nie przyszoruje tyłkiem dziś o podłoże to będzie święto :roll:
Melduję że dziś tylko Pyros na zajęciach będzie. tzn będą oboje ale na 20.

Ech, ta praca :shake: Wprawdzie siedzę w domciu i pilnuje tyłka Tikulca bo ją bardzo korci i łysy placek się troszkę powiększył ( wprawdzie już bez stanu ropnego ale łysy placek to łysy placek :mad: ), ale roboty od cholery :shake: Rzucam to i zostaję chodoffcą :diabloti: Mam taką świetną parkę hodowlaną- dysplastyk z ADHD i plastikowy Atopik :flaming: :grab:

Posted

chyba na poprawę nastroju pojadę zaraz do hurtowni i kupie dla Foksa obrożę (tylko nie wiem jaką) bo ma tymczasową obrożę Cygana i Flex-tasme ośmiometrową brrrrr strach pomyśleć jaki wydatek ....

Posted

shida napisał(a):

shida-to ja rezygnuje z zamowienia bo ja musze zakropic psy najpozniej w czwartek wieczorem

Posted

Ayshe, pamiętam kiedyś coś mówiłaś o dziąsłach przy babeszii- ze są jasne i nie wracają do koloru po naciśnięciu? A może pies mięć naturalnie jasne dziąsła, takie prawie beżowe?
A teraz debilne pytanie z gatunku naprawde głupich- po czym poznać cieczkę? Zauważyłam na podłodze plamy krwi. Obejrzałam psy- nic nie mają. Zbadałam Tikę- nie cieknie jej " z tamtąd". Ale moze na początku to jest tylko kilka kropli? I czy to mozliwe- w połowie marca skończyła cieczkę?

A moze to taka dziwna babeszia?

Posted

Waldek napisał(a):
chyba na poprawę nastroju pojadę zaraz do hurtowni i kupie dla Foksa obrożę (tylko nie wiem jaką) bo ma tymczasową obrożę Cygana i Flex-tasme ośmiometrową brrrrr strach pomyśleć jaki wydatek ....

obroze najlepiej skorzana szeroka 3 cm... fajnie sie owczarka prowadzi w 4 cm... a jak nie to jakas tasmowa 2.5 -3cm szeroka... chcoiaz do flexi 8 m to ja bym szelki kupila;p

Posted

Pyros-Aga napisał(a):
Wprawdzie siedzę w domciu i pilnuje tyłka Tikulca bo ją bardzo korci i łysy placek się troszkę powiększył ( wprawdzie już bez stanu ropnego ale łysy placek to łysy placek :mad: )

A czemu pilnujesz Tiki? Drapie sie az tak bardzo?

Posted

agis napisał(a):
A czemu pilnujesz Tiki? Drapie sie az tak bardzo?

Miała ( tzn. nadal ma) kolejnego hot-spota (u niej on są baaardzo poważne- ogromne i z ogromną ilością ropy) Tym razem jest zlokalizowany na tyłku w okolicach ogona i jest wielkości całej dłoni :shake: