Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Nasza gwiazde pokazano przez moment w materiale o Dobrocinie. Odkopywano zwloki psów, byl wywiad z Panem S, ktore twierdzil np., ze psy u niego sa chude nie wychodzone.... :)

podrzuć, proszę, wątek Dobrocina....

• Replies 361
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dostałam zaproszenie już dawno... ale zaglądam dopiero dziś bo mam kompa zepsutego i tak "pasożytuję";) na kompach znajomych io rodziny...
Powodzenia psiaku... zaznaczę sobie...

Posted

Dogo07 napisał(a):
Mają zabrać psy z jakiejś tam miejscowości, może wśród nich być Ponka :(, więc bardzo potrzebne są stałe deklaracje, żeby sunie wyciągnąć.

Jak pisalam na PW, mam na swoim koncie 300 zl od sponsorki, ktora chce w ten sposob oplacic 1. miesiac u mnie jakiegos psiaka.
W ten sposob bedzie o miesiac dluzej na szukanie deklaracji.
Pisze to na watku PONki, bo o niej wspomnialam wlasnie osobie, ktora pieniazki podarowala.
Czekam wiec na decyzje.
A miejsce bedzie, jak tylko pierwszy psiak z hotelu pojedzie do swojego domku .......

Posted

Qrcze jaka decyzja? wieziemy sunie na hotelik?
Juz czesc kwoty mamy zebrane a i Zuzia daje od sponsora:)

Dziewczyny, co robimy?
Zuzi, daj nam sekunde na decyzje. Transport standardowo - Krzysiu :) zna trase i chetnie Was odwiedzi :)

Posted

Jestem na zaproszenie Dogo07. Sunia jest prześliczna!
Na razie nie bardzo mam jak pomóc, bo sama jestem zapsiona po uszy, a w kwestii finansowej to ciągle tonę w długach...:/
Ale chociaż podniosę Ją do góry. Mam nadzieję, że uda się z tym hotelikiem?? Dodatkowy miesiąc na szukanie deklaracji to naprawdę sporo, a sunia byłaby już bezpieczna.

Posted

jestem na zaproszenie Dogo. mysle ,ze trzeba ja wyciagac na juz.
jesli jest ten hotelik,daje nam to miesiac na szukanie deklaracji,a sunie jest sliczna wiec moze dom szybko sie znajdzie.
ja mam sporo deklaracji w tej chwili,ale zobacze co sie da zrobic:)