fiorsteinbock Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 PONka jest grzeczna, rozmawialam z domem tymczasowym i wszystko ok. Coraz bardziej sie przywiązuje, coraz bardziej skrada im serca dlatego potencjalny domku, pospiesz sie :) Quote
fiorsteinbock Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 polubek napisał(a):a niechim skradnie te serca takie rozwiazanie byloby idealne... Quote
xmartix Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 OFFTOPIK: prosże pomóżcie, potrzeba dt! ale to cud znaleźć, to może deklaracje na hotelik? mamy już 200 zł od właścicieli.. pieskowi grozi jutro schron :placz: a to taka ciapa kanapowa.. http://www.dogomania.pl/threads/191044-Stafik-POTRZEBNE-DEKLARACJE-NA-HOTEL-CZAS-MAMY-DO-%C5%9ARODY-%28 Quote
fiorsteinbock Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Nie mam zadnych wiadomosci z ponkowego tymczasu. Telefonow w sprawie adopcji tez pewnie nie ma, Asia by informowala :( Quote
czerda Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Ponka została na stałe u Aśki która ją wzięła z dbc na dt jest wspaniałą kocha bardzo dzieci Aśki wobec których jest psem obronnym naprawdę ma wspaniały dom i jest kochana Quote
polubek Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 ciotki to jeżeli poneczka ma swój ds jak rozumiem to chyba czas na zmianę tytyłu co? Quote
Igam Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 To świetna wiadomość. Bardzo jestem ciekawa jak teraz wygląda :) Quote
Mantis Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Przepraszam wszystkich darczyńców Ponki za brak informacji na temat funduszy. I dziękuję Dogo07 za przypomnienie tematu. :) Pozostałe fundusze Ponki (150zł.) zostały przekazane do Skarpety Kudłaczy. Za co kudłaczki bardzo dziękują :loveu: Też jestem ciekawa co nowego u Pońci :) Quote
Recommended Posts