Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 361
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny, zaczelysmy od Dobrej na nia byly zbierane pieniadze, miala szczescie pojechala na DS.
Scedowalyscie na PONke :)
Rozmawialam przed chwila z Czerda, jej przyjaciolka chce wziac PONke na darmowy tymczas, ktory duzym prawdopodobienstwo, zakonczy sie domem stalym :) Juz jest szykowany kojec i Pani kolo srody przyjedzie po nia do Dobrocina. Chce dac tymczas jeszcze jednemu psiakowi, zatem podeslemy zdjecia dobrocinskich.

ZuziaM juz poinformowana, nie ma co trzymac miejsca w hoteliku, nich kolejny psiak korzysta. Szczegolnie, ze miesiac jest oplacony.
Teraz decyzje musicie podjac co z deklaracjami, czy przejda na nast psa :)

Bardzo szczesliwa jest ta zbiorka pieniedzy :)

Posted

No ja nie mogę jakie wieści !

A pisałam, że tyle dobrych serc i pozytywnych myśli razem zgromadzonych mają olbrzymią siłę dobra :lol:.

Posted

To może ja zapytam oficjalnie:
czy osoby które zadeklarowały wsparcie dla Ponki będą miały życzenie przekazać je na pomoc dla Puszka ?

Posted

Ależ oczywiście!!!! Proszę przekazać moją wpłatę na kolejnego psiaka :)

Poniu, tak się cieszę, że idziesz śladem Dobrej (Iry)

Posted

Igam napisał(a):
Ależ oczywiście!!!! Proszę przekazać moją wpłatę na kolejnego psiaka :)

Poniu, tak się cieszę, że idziesz śladem Dobrej (Iry)

Bardzo dziękujemy w imieniu Puszka :).

Posted

Ja niestety nie wiem jak będzie z transportem Puszka i czy szybko uda się zorganizować, bo wolontariuszka z tamtego schroniska wyjeżdża w niedzielę :( Tak więc jeszcze druga opcja jest taka żeby wyciągnąć inną kudłatą bidę z tego Dobrocina, a Puszkowi na spokojnie zorganizować transport jak Tibbi zwolni miejsce w kojcu. Nie wiem co myślicie?
Ja dziś wyjeżdżam i będę w poniedziałek dopiero :(

Posted

dziewczyny,co myslicie - idzie teraz lato wiec mozna by przeprowadzic akcje obstrzyzenia wszystkich kudlaczy w schronach.
duzo z nich cierpi w tych dredach ktore odparzaja skore ? wlosy by im odrosly do zimy...nie wiem jak mozna to fizycznie wprowadzic w zycie,ale wydaje mi sie ze pomogloby to wielu psiakom.
macie jakies pomysly?

Posted

Ale super wieści :loveu:

A do skarbonki wpadło jeszcze kilka złociszy :)

ulka1108 - 20zł.

No i jako nadworny skarbnik Ponki chciałabym wiedzieć czy wszyscy sponsorzy ponkowej skarbonki zgadzają się na przekazanie funduszy Puszkowi? :)

Posted

[quote name='Mantis']Ale super wieści :loveu:

A do skarbonki wpadło jeszcze kilka złociszy :)

ulka1108 - 20zł.

No i jako nadworny skarbnik Ponki chciałabym wiedzieć czy wszyscy sponsorzy ponkowej skarbonki zgadzają się na przekazanie funduszy Puszkowi? :)

Ja muszę zmienić swoją deklarację : mogę wplacać na Puszka 10 zl/ przez 3 m-ce. Potem najwyżej po 5 zl/m-c -dalsze 3 m-ce .Niestety. Proszę zatem Dogo07 i Mantis o korektę kwoty i czas wplat określony.Muszę rozdzielać swoje skromne środki -na miarę możliwości -na różne psy.

Posted

Na wątku Puszka jak tylko psiak dojedzie do hoteliku zbiorę wszystkie fundusze oraz deklaracje (i ich korekty) po Ponce.
Czekam, aż wszyscy ofiarodawcy wyrażą swoje życzenie odnoście ich pieniążków, już wpłaconych bądź deklarowanych.
:)