Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 860
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

elmira napisał(a):
Ja w niedzielę zrobię mu cafeanimal i allegro-takie zwykłe, bo nie umiem robić wybajerzonych;)

A co mi tam, jeszcze kilkanaście mu zrobię:)

Elmirka jak zawsze niezawodna :loveu:

Posted

elmira napisał(a):
Bo się zawstydzę;)

Nie zawstydzaj sie Elmirko, naprawdę tak myślę :loveu: A tak w ogóle to wszystkie jesteście super babki :kiss_2::)

Posted

Kapsel napisał(a):
Nie zawstydzaj sie Elmirko, naprawdę tak myślę :loveu: A tak w ogóle to wszystkie jesteście super babki :kiss_2::)

:) I vice versa Kapselku.

Przynajmniej my siebie pochwalimy nawzajem;) A co?!

Posted

Barneyku niestety to nie ja jestem Twoim ds.. trafiła do nas bulinka co facet chciał oddać ją do schronu, tel do Demi, potem szybki tel do mnie i nic nie pytając kim ona jest, zgodziłam się i Baila przyjechała, prawdopodobnie zostanie u nas na zawsze

Barneyku życzę Tobie szczęścia :)

Posted

xmartix napisał(a):
Barneyku niestety to nie ja jestem Twoim ds.. trafiła do nas bulinka co facet chciał oddać ją do schronu, tel do Demi, potem szybki tel do mnie i nic nie pytając kim ona jest, zgodziłam się i Baila przyjechała, prawdopodobnie zostanie u nas na zawsze

Barneyku życzę Tobie szczęścia :)

Wielka szkoda :placz::placz::placz: Ale trudno, inna bieda domek znalazła...

Posted

Elmira, Jostel może jakiegoś DT by się poszukało za karmę... mamy boksiową skarpetę, warto pomyśleć. :)
Może jakiś znajomy, by się zgodził... Z DT łatwiej będzie go wyadoptowac. Żałuję, że nie mogę go wziąć teraz :(

Posted

Soema napisał(a):
Elmira, Jostel może jakiegoś DT by się poszukało za karmę... mamy boksiową skarpetę, warto pomyśleć. :)
Może jakiś znajomy, by się zgodził... Z DT łatwiej będzie go wyadoptowac. Żałuję, że nie mogę go wziąć teraz :(

Soemuś :loveu: Pomysł przedni, Elmirko, Jostel, dziewczyny :loveu: pomyślcie :roll::roll::roll:

Posted

Kapsel jestem w kontakcie z dziewczyny, nie ma co myśleć - trzeba szukać. Dobrego, sprawdzonego DT albo lepiej DS.
Może wykupimy mu pakiet ogłoszeń?

Posted

Soema napisał(a):
Kapsel jestem w kontakcie z dziewczyny, nie ma co myśleć - trzeba szukać. Dobrego, sprawdzonego DT albo lepiej DS.
Może wykupimy mu pakiet ogłoszeń?

Super pomysł. Soema, jeśli coś znajdziesz, to my też staniemy na głowie, żeby go utrzymać. Schronisko, to nie miejsce dla boksera. Z resztą, nie jest to miejsce dla żadnego psa, ale dla boksia szczególnie.

Posted

elmira napisał(a):
Super pomysł. Soema, jeśli coś znajdziesz, to my też staniemy na głowie, żeby go utrzymać. Schronisko, to nie miejsce dla boksera. Z resztą, nie jest to miejsce dla żadnego psa, ale dla boksia szczególnie.

Ten pakiet ogłoszeń, też by się koniecznie przydał, ale gdzie się wykupuje bo ja nie wiem? :niewiem:

Posted

Jostel, a może w Białej, by ktoś go na DT wziął za zwrot karmy i leczenia? Jaka tam jest lokalna prasa? Moze na jakichs portalach ogloszeniowych umieścimy informacje?

Posted

Wróciłam!!! :)
A dzisiaj byłyśmy z Elmirką w schronie.Barney odbył dłuuuugi spacerek ( tym razem o mało nie przeczołgał po asfalcie Elmiry ;)) ,później wlazł do leśnego bajorka(a ja z nim ),czym udowodnił,że woda to jego naturalne środowisko :),a jeszcze później pokazywał ,jaki jest słodki: przytulał się,podawał łapkę,władował mi się na kolana,rozdawał buziaki...Lubi bardzo sunie-z jedną z nich był na spacerze,wrócili do schronu zaprzyjaźnieni...:)

Wiecie co? Wzięłam na ambit i w przeciągu 2 tygodni ZNAJDĘ mu dom! Jeśli nie stały,to na pewno dobry tymczasowy!Stanę na głowie,ale znajdę!

Aha! Boksiolubna pani wyszła ze szpitala i chce boksia koniecznie,jednak ma to być dziewczyna...Spróbuję ją przekonać do Barneya,ale uważam,że w tych kwestiach nic nie powinno odbywać się na siłę. A może macie gdzieś jakąś żółtą pannę ,która potrzebuje domu?

Posted

jostel5 napisał(a):
Lubię być tak serdecznie witana ;).Zdecydowanie lubię!!!:)

Sunie-cudne! W którym schronie jest Dolly?

A wiesz, że ja nie wiem? ale kto może wiedzieć, oczywiście Soemcia wie wszystko i myślę, że powie :loveu:, aczkolwiek mogę się dowiedzieć, jak chcesz :-):-):-)

Posted

W takim razie najpierw pokażę Pani sunie,nie wiem tylko,czy uda mi się to zrobić przed poniedziałkiem (długi weekend :( ) Zaglądajcie mi tutaj często!!!!!! Barney Was potrzebuje!