Kapsel Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 jostel5 napisał(a): Przez tydzień mnie tu nie będzie,jakoś muszę to przetrwać...:( Bardzo smutno nam będzie :-(:roll: Quote
Nes2009 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/186508-Diego.-Bokser-kt%C3%B3ry-jad%C5%82-tylko-trociny... Kolejna bida z nyndzą... Pomóżcie w starcie... Quote
koosiek Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Proszę, zajrzyjcie na wątek trzech przerażonych szczylków, które nie dadzą sobie rady w schronie :( http://www.dogomania.pl/threads/186565-Trzy-przera%C5%BCone-szczeniaki-przepadn%C4%85-w-ostrowskim-schronie Quote
Soema Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Jostel wracaj do nas szybko! :) Trzeba Barneyowi porobić ogłoszenia .. Quote
elmira Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Ja w niedzielę zrobię mu cafeanimal i allegro-takie zwykłe, bo nie umiem robić wybajerzonych;) A co mi tam, jeszcze kilkanaście mu zrobię:) Quote
Kapsel Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 elmira napisał(a):Ja w niedzielę zrobię mu cafeanimal i allegro-takie zwykłe, bo nie umiem robić wybajerzonych;) A co mi tam, jeszcze kilkanaście mu zrobię:) Elmirka jak zawsze niezawodna :loveu: Quote
elmira Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Kapsel napisał(a):Elmirka jak zawsze niezawodna :loveu: Bo się zawstydzę;) Quote
Kapsel Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 elmira napisał(a):Bo się zawstydzę;) Nie zawstydzaj sie Elmirko, naprawdę tak myślę :loveu: A tak w ogóle to wszystkie jesteście super babki :kiss_2::) Quote
elmira Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Kapsel napisał(a):Nie zawstydzaj sie Elmirko, naprawdę tak myślę :loveu: A tak w ogóle to wszystkie jesteście super babki :kiss_2::) :) I vice versa Kapselku. Przynajmniej my siebie pochwalimy nawzajem;) A co?! Quote
Kapsel Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Elmirko i Kochane dziewczyny. Zbieramy 70, 80 zł (brakujące) na transport dwóch boksi ze schronu z Włocławka do Krakowa. Czy któś mógłby nam pomóc i się dołożyć? http://www.dogomania.pl/threads/186508-Diego.-Bokser-kt%C3%B3ry-jad%C5%82-tylko-trociny... Quote
xmartix Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Barneyku niestety to nie ja jestem Twoim ds.. trafiła do nas bulinka co facet chciał oddać ją do schronu, tel do Demi, potem szybki tel do mnie i nic nie pytając kim ona jest, zgodziłam się i Baila przyjechała, prawdopodobnie zostanie u nas na zawsze Barneyku życzę Tobie szczęścia :) Quote
elmira Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Dzięki Ci, za wyrażenie zdania. Życzymy Twojemu psiakowi i Tobie samych, szczęśliwych dni:) Quote
Kapsel Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 xmartix napisał(a):Barneyku niestety to nie ja jestem Twoim ds.. trafiła do nas bulinka co facet chciał oddać ją do schronu, tel do Demi, potem szybki tel do mnie i nic nie pytając kim ona jest, zgodziłam się i Baila przyjechała, prawdopodobnie zostanie u nas na zawsze Barneyku życzę Tobie szczęścia :) Wielka szkoda :placz::placz::placz: Ale trudno, inna bieda domek znalazła... Quote
Soema Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Elmira, Jostel może jakiegoś DT by się poszukało za karmę... mamy boksiową skarpetę, warto pomyśleć. :) Może jakiś znajomy, by się zgodził... Z DT łatwiej będzie go wyadoptowac. Żałuję, że nie mogę go wziąć teraz :( Quote
Kapsel Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Soema napisał(a):Elmira, Jostel może jakiegoś DT by się poszukało za karmę... mamy boksiową skarpetę, warto pomyśleć. :) Może jakiś znajomy, by się zgodził... Z DT łatwiej będzie go wyadoptowac. Żałuję, że nie mogę go wziąć teraz :( Soemuś :loveu: Pomysł przedni, Elmirko, Jostel, dziewczyny :loveu: pomyślcie :roll::roll::roll: Quote
Soema Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Kapsel jestem w kontakcie z dziewczyny, nie ma co myśleć - trzeba szukać. Dobrego, sprawdzonego DT albo lepiej DS. Może wykupimy mu pakiet ogłoszeń? Quote
elmira Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Soema napisał(a):Kapsel jestem w kontakcie z dziewczyny, nie ma co myśleć - trzeba szukać. Dobrego, sprawdzonego DT albo lepiej DS. Może wykupimy mu pakiet ogłoszeń? Super pomysł. Soema, jeśli coś znajdziesz, to my też staniemy na głowie, żeby go utrzymać. Schronisko, to nie miejsce dla boksera. Z resztą, nie jest to miejsce dla żadnego psa, ale dla boksia szczególnie. Quote
Kapsel Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 elmira napisał(a):Super pomysł. Soema, jeśli coś znajdziesz, to my też staniemy na głowie, żeby go utrzymać. Schronisko, to nie miejsce dla boksera. Z resztą, nie jest to miejsce dla żadnego psa, ale dla boksia szczególnie. Ten pakiet ogłoszeń, też by się koniecznie przydał, ale gdzie się wykupuje bo ja nie wiem? :niewiem: Quote
Soema Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Jostel, a może w Białej, by ktoś go na DT wziął za zwrot karmy i leczenia? Jaka tam jest lokalna prasa? Moze na jakichs portalach ogloszeniowych umieścimy informacje? Quote
jostel5 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Wróciłam!!! :) A dzisiaj byłyśmy z Elmirką w schronie.Barney odbył dłuuuugi spacerek ( tym razem o mało nie przeczołgał po asfalcie Elmiry ;)) ,później wlazł do leśnego bajorka(a ja z nim ),czym udowodnił,że woda to jego naturalne środowisko :),a jeszcze później pokazywał ,jaki jest słodki: przytulał się,podawał łapkę,władował mi się na kolana,rozdawał buziaki...Lubi bardzo sunie-z jedną z nich był na spacerze,wrócili do schronu zaprzyjaźnieni...:) Wiecie co? Wzięłam na ambit i w przeciągu 2 tygodni ZNAJDĘ mu dom! Jeśli nie stały,to na pewno dobry tymczasowy!Stanę na głowie,ale znajdę! Aha! Boksiolubna pani wyszła ze szpitala i chce boksia koniecznie,jednak ma to być dziewczyna...Spróbuję ją przekonać do Barneya,ale uważam,że w tych kwestiach nic nie powinno odbywać się na siłę. A może macie gdzieś jakąś żółtą pannę ,która potrzebuje domu? Quote
Kapsel Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Jostelku Kochany, witaj :calus::calus::calus: Ale masz ambitny plan :cool2::cool2::cool2: Oby się tylko udało! Barneyek tak długo biedak czeka :shake: A tutaj wybierz sobie panny http://www.sosbokserom.com.pl/index.php/index.php?option=com_psy&task=lista&cat=1&Itemid=74 Mnie ta Dolly z działu w schroniskach ciut leży na serduchu :-( Kikusia też.....:-( Quote
jostel5 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Lubię być tak serdecznie witana ;).Zdecydowanie lubię!!!:) Sunie-cudne! W którym schronie jest Dolly? Quote
Kapsel Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 jostel5 napisał(a):Lubię być tak serdecznie witana ;).Zdecydowanie lubię!!!:) Sunie-cudne! W którym schronie jest Dolly? A wiesz, że ja nie wiem? ale kto może wiedzieć, oczywiście Soemcia wie wszystko i myślę, że powie :loveu:, aczkolwiek mogę się dowiedzieć, jak chcesz :-):-):-) Quote
jostel5 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 W takim razie najpierw pokażę Pani sunie,nie wiem tylko,czy uda mi się to zrobić przed poniedziałkiem (długi weekend :( ) Zaglądajcie mi tutaj często!!!!!! Barney Was potrzebuje! Quote
Recommended Posts