Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 860
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ageralion napisał(a):
To mozna by sie z nia umowic na wizyte przedadopcyjna. Moze akurat bedzie fajny domek dla psiaka (niekoniecznie Barneya) ;)

Powiedziała,że jeśli będzie mogła już dać domek,to będzie ze mną w kontakcie

Posted

Może i je ma, a może nie... Bycie na dogo nauczyło mnie ograniczonego zaufania :shake: a wysyłanie sms to w naszych czasach wygodnictwo, ja to uważam za brak szacunku jak ktoś pyta o psa poprzez sms. Ale ja choć młoda, to staromodna :grins:

Na krakvecie nie głosowałam, bo nie wiem na kogo:placz:
byłam niedawno w OS, wyciągaliśmy 3 kolejne psy... poczekam do ostatniego dnia :oops:

Posted

Soema napisał(a):
Może i je ma, a może nie... Bycie na dogo nauczyło mnie ograniczonego zaufania :shake: a wysyłanie sms to w naszych czasach wygodnictwo, ja to uważam za brak szacunku jak ktoś pyta o psa poprzez sms. Ale ja choć młoda, to staromodna :grins:

.....

Dokładnie Soema, o to mi chodziło:)
Mnie irytuje, jak ktoś robi "łaskę", że adoptuje psa. Jak dla mnie to jest przywilej. Ja, jak adoptowałam moje psy ze schroniska, to chciałam, aby ta osoba, która mi je powierza miała o mnie jak najlepsze zdanie, no i żeby mi zaufała. Jeździliśmy do wybranego psa całą rodziną, wyprowadzaliśmy i teraz psiaki są już u nas.
wiadomo, że nawet najlepsze sprawdzenie domu nie gwarantuje udanej adopcji...Ale najlepiej na zimne dmuchać.

Posted

Soema napisał(a):

Na krakvecie nie głosowałam, bo nie wiem na kogo:placz:
byłam niedawno w OS, wyciągaliśmy 3 kolejne psy... poczekam do ostatniego dnia :oops:

Ja już do tej pani zaufania nie mam. Komuś jak zależy NAPRAWDĘ NA PSIE to dzwoni!!!!!

Posted

Pani rzeczywiście jakaś taka...,więc na naszego Barneyka nie zasługuje! Może w piątek-sobotę psiak kogoś w sobie rozkocha...?;)

Ja też dziękuję wszystkim bardzo za głosy oddane na bialskie schronisko i proszę o jeszcze...! Na wątku,na którym jest ankieta napisałam ,dlaczego warto głosować na nasz AZYL-zapraszam do lektury :)

Posted

Enigma79 napisał(a):
Śliczny i taki smutny.... trzymam kciuki.

Smutny,to prawda,ale mam nadzieję,że już niedługo...:lol:Intuicja mi szepcze,że ten domek Barneya już czeka...
A dzisiaj Elmira przewozi do Renatki5 naszego dziadunia,Fifiego....Trzymajcie kciuki:thumbs:

Posted

jostel5 napisał(a):
Smutny,to prawda,ale mam nadzieję,że już niedługo...:lol:Intuicja mi szepcze,że ten domek Barneya już czeka...
A dzisiaj Elmira przewozi do Renatki5 naszego dziadunia,Fifiego....Trzymajcie kciuki:thumbs:

Trzymamy kciuki za Barneya i Fifika :thumbs:

Posted

ageralion napisał(a):
Czesc Barneyku :bye: Jak tam dzionek mija? Mam nadzieje, ze jesz chociaz troszku, co?

Też odwiedzam Barneyka, jutro piątek :multi::multi::multi:

Posted

kinga_kinga7 napisał(a):
no Barneyku,jutro już piątek..:) A ciekawe jak on z kotkami się dogaduje,bo zabieram też 3 kociaki do Lublina do domku!

A może przydałyby się kotkom transporterki? Ciekawe ło matko :roll:
Kinguś a Twoja siostra to gdzie mieszka? :loveu:

Posted

Kapsel napisał(a):
A może przydałyby się kotkom transporterki? Ciekawe ło matko :roll:
Kinguś a Twoja siostra to gdzie mieszka? :loveu:

W Jastkowie,pod Lublinem.Z Białej jechałybyśmy do niej,żeby oddać kotki..A w sumie będziemy jechać z 2 psami i 3 kotami:)

Posted

kinga_kinga7 napisał(a):
W Jastkowie,pod Lublinem.Z Białej jechałybyśmy do niej,żeby oddać kotki..A w sumie będziemy jechać z 2 psami i 3 kotami:)

To jesteście dzielne!!!! :shake::mdleje::mdleje::mdleje:Dacie radę? :roll:

Posted

Żeby nas za to rozsyłanie nie zbanowali...;) Gdyby się nam udało,to...skrzydła u ramion i do roboty!:) Sukcesy dodają wiatru w żagle!
Trzymam kciuki za jutro-za Barneya,Kingę,jej Siostrę i ...koty.Żeby przeżyły,rzecz jasna,chociaż Barni na mordercę nie wygląda ;). Psiurek je,nie martwcie się,ale baaaaardzo lgnie do ludzi .Lubi mizianki!

Posted

jostel5 napisał(a):
Żeby nas za to rozsyłanie nie zbanowali...;) Gdyby się nam udało,to...skrzydła u ramion i do roboty!:) Sukcesy dodają wiatru w żagle!
Trzymam kciuki za jutro-za Barneya,Kingę,jej Siostrę i ...koty.Żeby przeżyły,rzecz jasna,chociaż Barni na mordercę nie wygląda ;). Psiurek je,nie martwcie się,ale baaaaardzo lgnie do ludzi .Lubi mizianki!

Już jutra się doczekać nie mogę, tak długo biedaczek już w schronie siedzi :multi::multi::multi:

Posted

Kapsel napisał(a):
Kinguś i co dojechaliście???? Koty żyją????

Kapselku kochany-dzisiaj Kingi na wątku raczej nie będzie,może-wieczorem...
Jeśli się nie pojawi,zadzwonię do niej i dam znać,czy wszyscy żyją i jak żyją :)
Też się niepokoję...