Kapsel Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 jostel5 napisał(a):Kapselku kochany-dzisiaj Kingi na wątku raczej nie będzie,może-wieczorem... Jeśli się nie pojawi,zadzwonię do niej i dam znać,czy wszyscy żyją i jak żyją :) Też się niepokoję... W takim układzie spokojnie czekamy :-)8-) Quote
kinga_kinga7 Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 Słuchajcie jestem,ale bez Barniego:( Klara (siostry suczka jakoś była wrogo nastawiona do niego,on też,poza tym padał straszny deszcz,jeśli miał być na dworze to kierownik nie polecał go(a siostra nie może zagwarantować,że będzie w domku....Domek znalazła suczka:) Młoda,ale spora, taka owczarkowata,była w schronie od małego,nikt jej nie chciał..Koty słodkie,pojechały do lublina:) Quote
elmira Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 kinga_kinga7 napisał(a):Słuchajcie jestem,ale bez Barniego:( Klara (siostry suczka jakoś była wrogo nastawiona do niego,on też,poza tym padał straszny deszcz,jeśli miał być na dworze to kierownik nie polecał go(a siostra nie może zagwarantować,że będzie w domku....Domek znalazła suczka:) Młoda,ale spora, taka owczarkowata,była w schronie od małego,nikt jej nie chciał..Koty słodkie,pojechały do lublina:) No niestety nie wszystko można przeskoczyć. Fajnie, że ta sunia poszła i kociaki:) Quote
kinga_kinga7 Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 elmira napisał(a):No niestety nie wszystko można przeskoczyć. Fajnie, że ta sunia poszła i kociaki:) siostrze bardzo było szkoda barneya,no ale cóż.. Quote
Kapsel Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 kinga_kinga7 napisał(a):siostrze bardzo było szkoda barneya,no ale cóż.. Trudno, szkoda że Barneykowi się nie udało:-( Quote
kinga_kinga7 Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 Sunia jest bardzo zaniedbana i przestraszona,nawet nie chciała jeść:( Zdjęcia będą tu i na stronie schroniska w "ZNALAZŁY DOMY" A imię dostała Kama Quote
jostel5 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Ja miałam dzisiaj pytanie o Barneya. Poczekajcie cierpliwie ,może coś się wykluje. Barni ZNAJDZIE dom! Na głowie stanę,ale znajdzie! I to super dom! Quote
kinga_kinga7 Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 jostel5 napisał(a):Ja miałam dzisiaj pytanie o Barneya. Poczekajcie cierpliwie ,może coś się wykluje. Barni ZNAJDZIE dom! Na głowie stanę,ale znajdzie! I to super dom! Do mnie też dużo ludzi pisze w jego sprawie..zdjęć nie mam..z tego wszystkiego zapomniałam wziąść aparat.Barney jest wspaniały,przyjacielski,ale nawet nie szczekał Quote
Kapsel Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 jostel5 napisał(a):Ja miałam dzisiaj pytanie o Barneya. Poczekajcie cierpliwie ,może coś się wykluje. Barni ZNAJDZIE dom! Na głowie stanę,ale znajdzie! I to super dom! I co? Tylko na pytaniu się skończyło? :razz: Quote
elmira Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Kapsel napisał(a):I co? Tylko na pytaniu się skończyło? :razz: Kapselku, lepiej powoli, ale konkretnie:) Quote
jostel5 Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Będzie dobrze! Barneyowi też zaświeci słońce...Domek musi być tip-top!Nie bele co... Quote
jostel5 Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 elmira napisał(a):A właśnie słoneczko. Padało u Was? Leje,ale są prześwity...;) Za to w sercu-pełen słoneczny blask! Quote
elmira Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 jostel5 napisał(a):Leje,ale są prześwity...;) Za to w sercu-pełen słoneczny blask! U nas leje rrrówno. Psiaki się zaszyły w domu i nie za bardzo mają ochotę na bieganie po dworze. A co do słonecznego blasku w sercu, to rozumiem, co czujesz:) Quote
Kapsel Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 A u nas ani nie leje ani słońca nie ma! Ale nadzieja jest wielka, że Barney domek znajdzie i to jest najważniejsze :loveu: Quote
ageralion Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 To ja moge oddac kawalek sloneczka Barneyowi, bo u nas dzisiaj caly dzien pieknie swiecilo :) Quote
jostel5 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Nie spadaj,boksiu śliczny,bo nikt Cię nie zobaczy...! Quote
elmira Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Jostel, mi się tak skojarzyło, ze jeszcze jest ten amstaff/pitbull z obita głową. On jest na kwarantannie jeszcze. Quote
kinga_kinga7 Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 elmira napisał(a):Jostel, mi się tak skojarzyło, ze jeszcze jest ten amstaff/pitbull z obita głową. On jest na kwarantannie jeszcze. Na stronie jest na kwarantannie,ale jak byłam to go widziałam..jest taki smutny,nie chciał wyjść z budy Quote
jostel5 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 [quote name='Kapsel']Co tam u boksia? Dzwonił ktoś o niego? :razz: Nie nerwuj się,Kapselku! Jest zainteresowanie,ale to ma być SUPER dom! Może coś się sklei w Łosicach (blisko nas) u pewnej boksiolubnej Pani ,która na razie leży w szpitalu.Czekam i życzę Jej zdrowia!~:) Quote
Recommended Posts