Kapsel Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 jostel5 napisał(a):W takim razie najpierw pokażę Pani sunie,nie wiem tylko,czy uda mi się to zrobić przed poniedziałkiem (długi weekend :( ) Zaglądajcie mi tutaj często!!!!!! Barney Was potrzebuje! Codziennie zaglądam i to po pare razy :):):) Quote
elmira Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Kapsel napisał(a):Codziennie zaglądam i to po pare razy :):):) Barney jest cudownym psiakiem. Brykał trochę po wyjściu, a potem, to już cud, miód i orzeszki. Uśmiałam się, bo przed wizyta nad wodą Barney wywalił się w kałuży. Skwar był makabryczny, więc się chłopak chłodził. Barney jest zrównoważonym psem. Jostel weszła do schroniska, a my sobie siedzieliśmy na kupce kamieni przed. Na spokojnie, bez szarpania. Strasznie ciężko odprowadzać mi go było do boksu. Na moje oko on ma maks 4 lata. Quote
Kapsel Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 elmira napisał(a):Barney jest cudownym psiakiem. Brykał trochę po wyjściu, a potem, to już cud, miód i orzeszki. Uśmiałam się, bo przed wizyta nad wodą Barney wywalił się w kałuży. Skwar był makabryczny, więc się chłopak chłodził. Barney jest zrównoważonym psem. Jostel weszła do schroniska, a my sobie siedzieliśmy na kupce kamieni przed. Na spokojnie, bez szarpania. Strasznie ciężko odprowadzać mi go było do boksu. Na moje oko on ma maks 4 lata. Odprowadzanie psiaka do boksu to jest chyba najgorsze co może być! :shake: Miejmy nadzieję, że to juz niedługo! Byc może, że Barney ma 4 lata, one inaczej wyglądaja na zdjęciu, a inaczej w rzeczywistości, a charakter radosny i zabawowy mają do starości. Zresztą Elmirko, miałaś boksię, więc najlepiej wiesz :loveu: A tak w ogóle to strasznie Wam dziękuję dziewczyny za spacerek z Barneykiem :calus::calus::calus::Rose: Quote
jostel5 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Spacerek z Barneyem to sama przyjemność! Nawet wtedy ,gdy w pierwszej fazie spacerowania (czyt.biegu kłusem za gryzącym smycz bokserkiem) zęby trzymającego rzeczoną smycz są mocno zagrożone wybiciem! Druga faza-to sam spokój i opanowanie! :) Quote
Nes2009 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Zaglądam i czytam ale za dużo to ja nie mogę. Znajdźcie mi domek stały dla Diego to wezmę do siebie Barneya i wtedy na spokojnie mu się domku poszuka. Ciekawe to jest, że ludzie szybciej adoptuja zwierzaka który jest w domu a nie w schronisku. Wiecie dlaczego? Quote
Agnezia Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Tak, wiemy. Pies w schronisku jest zestresowany i nie można w pełni ocenić jego charakteru i zachowania. Natomiast w dt, kiedy już piesek dojdzie do siebie można lepiej go poznać i ocenić. Więc dla potencjalnego ds bardziej bezpieczna wydaje się adopcja z dt. Można porozmawiać z kimś kto żył z tym psem 24 godziny na dobę i wie czego można się po nim spodziewać. Quote
Kapsel Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Jostelko, Dolly to ślązaczka :loveu::lol::lol::lol: Quote
elmira Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 A, ja jak zwykle pisze na raty, ale;) Barney bardzo fajnie podchodzi do suczek. Miał możliwość spacerowania z maleńką jamniczką i druga biedką, którzy "wspaniali" właściciele oddali, jak niepotrzebny śmieć. Bardzo w porządku były te relacje. Szarmancki Barneyek podchodził do jamnisi, a ta wywracała się na plecy;) Z tą drugą suczką brodzili po jeziorku. Mówię Wam, serce się kroi na kawałki, bo każdy z tych psiaków powinien mieć swojego człowieka i powinien z nim chodzić na spacery, nad wodę. A nie tak, jak z nami godzinka i koniec. Quote
Kapsel Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Jostelko, jest propozycja na poniedziałek transportu dla Dolly, czy Pani do tego czasu się zdecyduje? Jak myślisz? :smile::smile::smile: Quote
jostel5 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Kapsel napisał(a):Jostelko, jest propozycja na poniedziałek transportu dla Dolly, czy Pani do tego czasu się zdecyduje? Jak myślisz? :smile::smile::smile: Absolutnie nie! Nawet nie zdążę Pani jej przedstawić...:( Jeśli się coś zmieni,natychmiast dam znać! Quote
Kapsel Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 elmira napisał(a):A, ja jak zwykle pisze na raty, ale;) Barney bardzo fajnie podchodzi do suczek. Miał możliwość spacerowania z maleńką jamniczką i druga biedką, którzy "wspaniali" właściciele oddali, jak niepotrzebny śmieć. Bardzo w porządku były te relacje. Szarmancki Barneyek podchodził do jamnisi, a ta wywracała się na plecy;) Z tą drugą suczką brodzili po jeziorku. Mówię Wam, serce się kroi na kawałki, bo każdy z tych psiaków powinien mieć swojego człowieka i powinien z nim chodzić na spacery, nad wodę. A nie tak, jak z nami godzinka i koniec. ehhhhh to marzenie wszystkich miłośniczek psiaków. Nie wiem, czy można znaleźć sposób na bezdomnośc zwierząt i ukoic ich cierpienie i tęsknotę za człowiekiem :shake: Chyba nie ma... A tak dla poprawienia humoru, to ja powiem, że jamniczki to chyba kochają się w boksiach, bo jak mój Kapsel na spacerze spotyka jamniczkę, to każda kładzie się na plecy i aż piszczy za nim :smile::smile::smile: Quote
Kapsel Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 jostel5 napisał(a):Absolutnie nie! Nawet nie zdążę Pani jej przedstawić...:( Jeśli się coś zmieni,natychmiast dam znać! Tak myślałam, ale zawsze lepiej się zapytać, prawda? Spokojnie zobaczymy, może Pani inna boksia się spodoba. A Pani ma neta? :) Quote
Kapsel Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Jostelku i co tam słychać? Masz zdjęcia Boksia. I ponawiam pytanie, czy ta potencjalna Pani posiada internet? :razz::razz::razz: Quote
jostel5 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 [quote name='Kapsel']Jostelku i co tam słychać? Masz zdjęcia Boksia. I ponawiam pytanie, czy ta potencjalna Pani posiada internet? :razz::razz::razz: Zdjęcia Barneyka są na naszym schroniskowym wątku :)-skopiuj tutaj,jeśli możesz,baaaaaaaaaaaaaardzo proszę.:) Czekam na tel.od Pani,która posiada internet i rodzinę biegłą w obsłudze komputera...:) Nie denerwuj się,wystarczy,że ja ledwo dycham!;) Quote
Kapsel Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 [quote name='jostel5']Zdjęcia Barneyka są na naszym schroniskowym wątku :)-skopiuj tutaj,jeśli możesz,baaaaaaaaaaaaaardzo proszę.:) Czekam na tel.od Pani,która posiada internet i rodzinę biegłą w obsłudze komputera...:) Nie denerwuj się,wystarczy,że ja ledwo dycham!;) Jostelku, ależ ja się nie denerwuję :):):) zaraz skopiuję jesli uda mi się :evil_lol: Quote
Kapsel Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 [quote name='Kapsel']Jostelku, ależ ja się nie denerwuję :):):) zaraz skopiuję jesli uda mi się :evil_lol: [quote name='elmira']Na spacerze były ruda jamiczka, Barney, nowy nabytek-sunia, Stefan, Sara. A potem ja musiałam już wracać;) i była straszna burz :);) Udało się? :loveu::loveu::loveu: Quote
Kapsel Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 A jaki jęzor długi róóóóóóżowiutki ma nasz Nynuś :):):) Quote
Paulina_mickey Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Cześć dziewczyny, mam znajomą zainteresowaną psiakiem. Będzie się kontaktować z Wami w Jego sprawie :) Quote
Kapsel Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Paulina_mickey napisał(a):Cześć dziewczyny, mam znajomą zainteresowaną psiakiem. Będzie się kontaktować z Wami w Jego sprawie :) :crazyeye::crazyeye::crazyeye: No to fantastycznie by było :):):) Quote
kinga_kinga7 Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 Paulina_mickey napisał(a):Cześć dziewczyny, mam znajomą zainteresowaną psiakiem. Będzie się kontaktować z Wami w Jego sprawie :) Trzymamy kciuki,oby się udało:) :) Quote
jostel5 Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Paulina_mickey napisał(a):Cześć dziewczyny, mam znajomą zainteresowaną psiakiem. Będzie się kontaktować z Wami w Jego sprawie :) Witaj u nas! :) Barniś jest cudnym psiakiem-przytulakiem...Właśnie przed chwilą dzwonił do mnie Pan-mąż Pani :) ,z którą o adopcji Barneya rozmawiałam wczoraj (z Łosic).Państwo jutro wybierają się do schroniska,by poznać naszego przystojniaka...Coś mi się wydaje,że Barniś jest w stanie rozkochać ich w sobie od pierwszego wejrzenia,a wtedy.....:) Quote
Nes2009 Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Trzymam kciuki tak mocno jak tylko umiem! Uda się na bank! Mówię Wam! Quote
Recommended Posts