Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 860
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kapsel']ja choruję od lat 12 i w zyciu nie chciałam miec boksera.... bo to takie straszne gęby mają :-D:-D:-D
A teraz te fafluny na tej gębie zacałowałabym na śmierć. Ostatnio ma je obdarte (dosłownie) bo za krówkami za intensywnie przy ogrodzeniu patrzył :smile::smile::smile:

Czyli-CO robił???:-o

Posted

jostel5 napisał(a):

Czyli-CO robił???:-o

Tak chciał bardzo pocałować się z jedną z nich, że obdarł sobie fafelki od ostrego ogrodzenia.
A tak ją mocno wąchał, że słychac było z daleka to jego chrumkanie :D:D:D

Posted

jostel5 napisał(a):
Niezły! Znaczy się-Kapsel-miłośnikiem krówek :) Czy wołowinki?

Krówek oczywiście. :cool3:
Boksie kochają wszystko i wszystkich i to co się rusza i nie rusza :loveu::loveu::loveu:

Posted

Wiecie co?
Strasznie smutno zrobiło się bez Barneya w domu....
Oczywiste, że przygotowania pełną parą. Jeden z gabinetów weterynaryjnych (obchodzone wszystkie, bo przez telefon nieważne- nie widać człowieka) jest OK. Jostel zasiała wątpliwości, że od obroży lepsze szelki. W sklepie ustalone, że wszystko da się zamienić lub wymienić. Stan gotowości pełny. Nawet łakocie do przekupstw załatwione.

Posted

haniabor napisał(a):
Wiecie co?
Strasznie smutno zrobiło się bez Barneya w domu....
Oczywiste, że przygotowania pełną parą. Jeden z gabinetów weterynaryjnych (obchodzone wszystkie, bo przez telefon nieważne- nie widać człowieka) jest OK. Jostel zasiała wątpliwości, że od obroży lepsze szelki. W sklepie ustalone, że wszystko da się zamienić lub wymienić. Stan gotowości pełny. Nawet łakocie do przekupstw załatwione.

Brawo Haniu, zabezpieczyłaś sie solidnie!
Ja tez chciałam swojemu szelki kupić, ale w związku z tym że sama nigdy z nim nie wychodzę, mój TZ nie chce kupić szelek, bo twierdzi, że tylko pudle w szelkach chodzą :cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3:

Haniu.... to już jutro??? :smokin:

Posted

Jutro! Około 13-tej Barney opuści schron i ...raczej nie będzie za nim płakał ;) Hanuś spodziewaj się nas ok 14.30.-będziemy jechać przez Parczew.
Muszę mu chyba wziąć wodę na drogę...? Bo przystanek jakiś małemu na sikanie zrobimy... :)

Posted

jostel5 napisał(a):
Jutro! Około 13-tej Barney opuści schron i ...raczej nie będzie za nim płakał ;) Hanuś spodziewaj się nas ok 14.30.-będziemy jechać przez Parczew.
Muszę mu chyba wziąć wodę na drogę...? Bo przystanek jakiś małemu na sikanie zrobimy... :)

Jutro Jostelku, jak będziesz wyciągać Barneya ze schronu, to powiedz mu na uszko od ciotek z dogo, że teraz zaczyna się dla niego nowe życie i już nikt nigdy go nie skrzywdzi! :shake:

Posted

Obiecałam mu domek w ostatni czwartek ,naszeptałam,by jeszcze trochę wytrzymał ,a jutro...bardzo się zdziwi,gdy mu powiem,że to JUŻ !:) Pewnie pomyśli,że idziemy po prostu na spacerek,kiedy będę go wyprowadzać z kojca...Nie mogę się tej chwili doczekać!

Posted

[quote name='jostel5']Obiecałam mu domek w ostatni czwartek ,naszeptałam,by jeszcze trochę wytrzymał ,a jutro...bardzo się zdziwi,gdy mu powiem,że to JUŻ !:) Pewnie pomyśli,że idziemy po prostu na spacerek,kiedy będę go wyprowadzać z kojca...Nie mogę się tej chwili doczekać!

Ja też, ryczę jak głupia....

Posted

jostel5 napisał(a):

nareszcie!!

Posted

:multi::multi::multi:

Szczęśliwej podróży i oczywiście bezpiecznej:)

I jeszcze raz wielkie:thumbs::B-fly::bigcool::klacz::Rose: dla haniabor i jej Rodziny.

Krzyżuję kciuki za powodzenie misji 0X