kinga_kinga7 Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 [quote name='xmartix']zapisuje sie :)[/QUOTE] Witaj xmartix:) Quote
Kapsel Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='xmartix']zastanawiamy się nad adopcją bokserka jakiegoś... tak wstępnie na razie... No to w takim razie wybór masz bardzo duży, Barney chłopczyk śliczności, tylko kochać :loveu::smile:, prawda Jostel? Quote
jostel5 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='Kapsel']No to w takim razie wybór masz bardzo duży, Barney chłopczyk śliczności, tylko kochać :loveu::smile:, prawda Jostel?[/QUOTE] Prawda,Kapselku! :) Chłopak z niego do kochania! Quote
xmartix Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 już przejrzeliśmy wszystko i się zastanawiamy, ale tak jak pisałam, na razie na spokojnie powoli, przemyśleć trzeba co i jak technicznie też (logistycznie) bo Boksery potrzebują dużo ruchu, mamy 3 m-czne dziecko i 0 piesia obecnie bo nam nasz Buli (mix jamnika) odszedł ... Quote
Kapsel Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='xmartix']już przejrzeliśmy wszystko i się zastanawiamy, ale tak jak pisałam, na razie na spokojie powoli, przemyśleć trzeba co i jak technicznie też (logistycznie) bo Boksery potrzebują dużo ruchu A tego boksia z Wrocławia widziałaś http://www.dogomania.pl/threads/178298-Porzucony-starszy-boksio-potrzebuje-wsparcia-na-karmAE-Tago-Fundacja-SOS-Bokserom?p=13945658#post13945658 a najlepiej to ten link widziałaś? http://www.bokserywpotrzebie.pl/psy/wpotrzebie.htm Zobacz sama.... to nie jest takie proste :shake: Quote
Nes2009 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='xmartix']już przejrzeliśmy wszystko i się zastanawiamy, ale tak jak pisałam, na razie na spokojnie powoli, przemyśleć trzeba co i jak technicznie też (logistycznie) bo Boksery potrzebują dużo ruchu, mamy 3 m-czne dziecko i 0 piesia obecnie bo nam nasz Buli (mix jamnika) odszedł ...[/QUOTE] Słoneczko ja mam rocznego synka. Nie ma nic wspanialszego niż większy psiak w domu. Większy oczywiście od dziecka :) Jeśli tylko posiadasz odrobinę wolnego serca to nie ma się nad czym zastanawiać. On napewno odda Ci całą miłość z nawiązką! O ile się orientuję to z transportem psinki nie powinien być większy problem. Tu na Dogo są cioteczki z różnych zakątków kraju i można podzielić transport na raty. Wiem bo sama czekam na nieszczęśnika... Czekam na jedyną słuszną decyzję :roll: Quote
elmira Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Wiadomo, że każdy pies jest inny, ale jak moje dziecko się urodziło to nasza bokserka miała 7 lat. I nie było żadnego problemu. Obecne psy też nie zrobią jej krzywdy, a ważą po 30 kg. Boksery, oprócz tego, że faktycznie lubią zabawę i ruch, to straszne piecuchy. Nasza uwielbiała spać pod kołdrą, a w dzień zagrzebana w kocu:) Quote
jostel5 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 No to może,Elmirku,zdjęcia Barneya...??? :) Jest co pokazać przecież...;) Quote
Kapsel Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='elmira']Wiadomo, że każdy pies jest inny, ale jak moje dziecko się urodziło to nasza bokserka miała 7 lat. I nie było żadnego problemu. Obecne psy też nie zrobią jej krzywdy, a ważą po 30 kg. Boksery, oprócz tego, że faktycznie lubią zabawę i ruch, to straszne piecuchy. Nasza uwielbiała spać pod kołdrą, a w dzień zagrzebana w kocu:)[/QUOTE] Elmirko, nie chwaliłaś się, że boksię miałaś :loveu: Masz jej zdjęcie? Quote
ageralion Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Moja bokserka ma 1,5 roku syn 4 miesiace i juz zaczynaja byc najlepszymi kumplami (syn dopiero zaczal zauwazac psa :evil_lol:). Dzieki Mambie zaczal mi sie juz obracac, bo tak chcial jej dosiegnac zeby pomiziac ;) Na spacerach co jakis czas zaglada do wozka czy maly tam jest i nie pozwala mi nawet na 2m od niego odejsc :evil_lol: Bardzo polecam boksera jako psiaka rodzinnego :p Quote
elmira Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='jostel5']No to może,Elmirku,zdjęcia Barneya...??? :) Jest co pokazać przecież...;) Usz;) [quote name='Kapsel']Elmirko, nie chwaliłaś się, że boksię miałaś :loveu: Masz jej zdjęcie? Gdzieś miałam kilka-takich z cyfrówki. Ale mam papierowe, to zeskanuje i przy okazji wrzucę. Miałam taką łaciatą krówkę. [quote name='ageralion']Moja bokserka ma 1,5 roku syn 4 miesiace i juz zaczynaja byc najlepszymi kumplami (syn dopiero zaczal zauwazac psa :evil_lol:). Dzieki Mambie zaczal mi sie juz obracac, bo tak chcial jej dosiegnac zeby pomiziac ;) Na spacerach co jakis czas zaglada do wozka czy maly tam jest i nie pozwala mi nawet na 2m od niego odejsc :evil_lol: Bardzo polecam boksera jako psiaka rodzinnego :p Popieram:) Śliczny chłopak:) Quote
Kapsel Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='jostel5']I pieszczoch! :)[/QUOTE] Tak się pieszczą, że nieraz aż tchu brak :evil_lol: Quote
kinga_kinga7 Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 jest śliczny:) powinien mieć wspaniały domek.. Quote
jostel5 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='xmartix']super :) no pomyślimy i dam znać[/QUOTE] Owocnych rodzinnych obrad! :) Quote
Nes2009 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='xmartix']super :) no pomyślimy i dam znać[/QUOTE] No przecież to nie ma co myśleć:) Pomyśl tylko, masz prawie z miesięcznym opóźnieniem nastepne dziecko:) I pieluch w dodatku nie trzeba mu zmieniać:) A przyjeciel, powiernik do końca jego dni. Poza tym. Dzieci się uwrażliwiają na krzywdę która się dzieje w około. Cóż lepszego może nam się w życiu przytrafić niż przyjaciel... Quote
kinga_kinga7 Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 xmartix napisał(a):super :) no pomyślimy i dam znać to czekamy z niecierpliwością na decyzję:) Quote
Soema Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Wpadam na sekundę, cudowna pani z KRk wzięła naszego Batmana i szukamy teraz łagodnej suczki.. bo samce się mogą nie tolerować. Elmira rzuc mi zdjęcia na maila [email protected] dodamy do aktualizacji. Szukamy, naprawdę mimo nawału roboty ja ciągle o nim myślę.. Jakby był suczką.... miałby 10 domów..:shake: Quote
elmira Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='Soema']Wpadam na sekundę, cudowna pani z KRk wzięła naszego Batmana i szukamy teraz łagodnej suczki.. bo samce się mogą nie tolerować. Elmira rzuc mi zdjęcia na maila [email protected] dodamy do aktualizacji. Szukamy, naprawdę mimo nawału roboty ja ciągle o nim myślę.. Jakby był suczką.... miałby 10 domów..:shake: Poszło! Trzymam kciuki za te wszystkie zwierzaki, którym teraz pomagasz Soemo. Quote
Soema Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 elmira napisał(a):Poszło! Trzymam kciuki za te wszystkie zwierzaki, którym teraz pomagasz Soemo. To co mamy to nic, w porównaniu do tego co jest na terenach zalanych :(:( Przesłałam uśmiechnięte foty Barneya, on nie wygląda na 7 lat.. Max. 5 jak dla mnie. Quote
elmira Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Soema napisał(a):To co mamy to nic, w porównaniu do tego co jest na terenach zalanych :(:( Przesłałam uśmiechnięte foty Barneya, on nie wygląda na 7 lat.. Max. 5 jak dla mnie. No własnie pisałam głównie o tych biednych powodzianach. Aj w głowie się nie mieści :-( A to dopiero początek. Quote
jostel5 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 [quote name='Soema']To co mamy to nic, w porównaniu do tego co jest na terenach zalanych :(:( Przesłałam uśmiechnięte foty Barneya, on nie wygląda na 7 lat.. Max. 5 jak dla mnie. Też mi się tak wydaje...:) Poza tym "w uśmiechu" Barni odsłania też zęby...wcale nie najgorsze ;) Soema-wielkie uznanie dla Ciebie za to,jak pomagasz tym wszystkim zwierzakom,ale i ludziom. Quote
Kapsel Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 [quote name='jostel5']Też mi się tak wydaje...:) Poza tym "w uśmiechu" Barni odsłania też zęby...wcale nie najgorsze ;) Soema-wielkie uznanie dla Ciebie za to,jak pomagasz tym wszystkim zwierzakom,ale i ludziom. Tez mi się tak wydaje że on ma 4-5 lat i nie więcej.... :):):) co do Soemy... to peany można by napisać :loveu::loveu::loveu: Quote
jostel5 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Pokazuj się ,psiaku! Nie pozwól o sobie zapomnieć! Przez tydzień mnie tu nie będzie,jakoś muszę to przetrwać...:( Quote
Recommended Posts