Kapsel Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Nikki napisał(a):zaznacze sobie..na razie nie mam kasy w ogóle :( jak tylko coś uzbieram to wpłace kilka groszy Bardzo dziękujemy! Kumiko napisał(a):Melduję się na wątku na zaproszenie Kapsel. Mogę zrobić ślepkowi bazarek z dobrohumorowych książeczek. Na początek 20 szt. Jeśli chcecie, żebym go zrobiła, dajcie znać, to jutro ten bazarek zrobię. Pozdrawiam. Byłoby fantastycznie Kumiko, jakbyś zrobiła dla ślepaczka bazarek! Nes2009 napisał(a):No to przeczytałam od dski do deski. Z tym transportem to nie musi być tragicznie. Jest możliwy ale u nas dołek kasowy wieć zafundować pięknisiowi nie możemy ale po kosztach paliwa. Dokładnie przelliczcie ile km Niegoszowice- miejsce Tofika Warszawa i powrót. Może na Truflu wymogę jakąś ulge :roll:. Czekam na odpowiedz. Obojętnie jaki dzień. Może być nawet noc. Służymy pomocą. Buźka dla Tofika w łapki Dziękuję Nes2009 za chęć pomocy, poproszę Agę o skontaktowanie się z Tobą,gdyż to Ona jest głównodowodząca w sprawie transportu i jak to Ona myślę, że już coś załatwiła! Jak będzie taka potrzeba, że nic jeszcze nie załatwione, to na pewno skontaktuje się z Tobą. Niemniej bardzo, bardzo dziękujemy za pomoc! Quote
Agnezia Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 I udało się Totik w poniedziałek przyjedzie do Warszawy. Jutro Germaine zadzwoni poumawiać wszystkie wizyty. Totik prawdopodobnie zostanie od razu wykastrowany. Pozostaje trzymać nam kciuki aby wizyta u dr Garncarza wypadła pomyślnie. Nes2009 bardzo Ci dziękuję za chęć pomocy:) Nie wiem jeszcze jak będzie wyglądał transport powrotny, więc w razie potrzeby będę się uśmiechać do Ciebie :) Quote
Aimez_moi Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Kochany, śliczny psiuniu jak tam z ranka?.....:):) Quote
Livka Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Totiku foty popstrykane - wieczorkiem będzie bazarek dla ciebie ;) Quote
Mysza2 Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Cieszę się że totik jedzie. Trzymam kciuki za waszą pracę Quote
Nes2009 Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Bardzo się cieszę. W razie czego walcie jak w dym.Moze przy okazji jakiegos pieska sie z Warszawy do DS przywiezie:) Quote
elik Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Melduję się u Totika. Porachujemy i wpłacimy co nieco dla psiaczka :) Quote
Evelynkaa Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 :thumbs: trzymamy kciuki za Ciebie Totiku :thumbs: Quote
Germaine Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Umówiłam Totika na wizytę do dr Garncarza na środe na godzinę 20. Kastracja jest umówiona na poniedziałek, czyli w dniu przyjazdu do Warszawy na godzinę 16. Przed kastracja Totik musi miec zrobione badanie krwi (morfologia i biochemia), czy jest mozliwość, żeby to zrobic tam przed wyjazdem do Warszawy? Quote
Nes2009 Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Totik a teraz do góry. Migiem. Niech wszyscy Cie widza. Nie jestes sam Quote
kamucha Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 zgodnie z umową przesyłam grosika:) ściskam dobre Ludki :* Quote
Akrum Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Kapsel, melduję się na wątku :) przeczytałam wszystko i tak jak ustaliłyśmy, mogę zrobić pakiecik ogłoszeń, ale mam pytanie, jakie namiary kontaktowe?? i czy jest jakiś tekścik ułożony? Quote
Maruda666 Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Dorwałam się do kompa w pracy - przelew poszedł. Wpłaciłam 50zł - 30zł na badania i 20 składka na maj. Trzymam kciuki za środę. Quote
OLUTKA55 Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Totik w dobrych rekach zdrowiej psinko wysłałam 10 zł postaram sie co miesiac Quote
Kapsel Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 [quote name='kamucha']zgodnie z umową przesyłam grosika:) ściskam dobre Ludki :* Kamucha, bardzo dziękujemy! :buzi: [quote name='Akrum']Kapsel, melduję się na wątku :) przeczytałam wszystko i tak jak ustaliłyśmy, mogę zrobić pakiecik ogłoszeń, ale mam pytanie, jakie namiary kontaktowe?? i czy jest jakiś tekścik ułożony? Podaję kontakt: Germaine, tel. 609-002-500 [quote name='Maruda666']Dorwałam się do kompa w pracy - przelew poszedł. Wpłaciłam 50zł - 30zł na badania i 20 składka na maj. Trzymam kciuki za środę. Marudko :buzi:dziękujemy ! [quote name='OLUTKA55']Totik w dobrych rekach zdrowiej psinko wysłałam 10 zł postaram sie co miesiac Olutko55 :buzi: również bardzo dziękujemy! A tak w ogóle to nie spodziewałam się że WSZYSCY TU OBECNI NA WĄTKU BĘDĄ TAK WSPANIALI :Cool!::Cool!::Cool!:że tak pomogą ślepaczkowi, że taki odzew będzie!!!! Jestem ogromnie wzruszona, bardzo :oops::oops::oops: Jeszcze raz Wszystkim, Wszystkim serdecznie dziękuję w imieniu ślepaczka, Fundacji SOS Bokserom i mojego własnego :Rose::Rose::Rose: Quote
chita Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Kapsel napisał(a): A tak w ogóle to nie spodziewałam się że taki odzew będzie!!!! bo Tobie sie nie da odmówić:evil_lol: od nas poszlo dzis tylko 15zl ale bede skrobac dalej... a tak w ogole jestem pelna podziwu dla fundacji SOS bokserom, ich organizacji i działania!! a przede wszytskim tego ze pomagaja faktycznie tym najbardziej potrzebujacym!!:loveu: Quote
phase Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 `. Ukradłam sobie banerek Totika. ;) Ma tylko jeden?. Quote
Nes2009 Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 A ja jestem w szoku, że takie mądre spokojne pieski jak boksery sa tak pochorowane i nie mają swoich domków. To przeraża! A ja banerków nie umiem wstawiać buuuu. Kto chętny do pomocy? Moje dzidzi 1666989 Quote
Aimez_moi Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Wyslalam kilka grosikow dla slodziaka.... Sorki, ze tak malo ale nie mialam wiecej...... Quote
Jola i Czterołapy Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Totikowi powodzenia u warszawskich wetów życzymy i na bazarek dla Totika zapraszamy: http://www.dogomania.pl/threads/185072-Obroża-smycz-maszynka-ekspres-i-nie-tylko-na-niewidomego-Bokserka-Totika-do-16-maja Quote
Recommended Posts