Alicja Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 narazie towarzysko , bo mi cyferki w Lotto sie nie trafiły :( ;) Quote
ilon_n Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 zaglądam do Totika i przy okazji podsyłam Cioteczki dorzućcie do skarbonki naszego ślepego Juranda, tanie ciuszki dla maluszki, zapraszamy na bazarek:: http://www.dogomania.pl/threads/185036-Bazarek-ciuszkowy-quot-UBIERZ-MALUSZKA2-quot-do-16.05-na-leczenie-i-hotel-niewidomy-Jurand?p=14624432#post14624432 Quote
gosiulaa Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Niestety pomóc finansowo nie mogę, ale chętnie podniosę! ;) Quote
Ulka18 Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Wplacilam 15 zl jednorazowo na Totika. Trzymam kciuki za boksia :kciuki: Quote
Weronia Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Finansowo pomóc nie mogę:( Ale podniosę, zapiszę i zostaję fanką Totika! P.S. W jakim schronie biedak siedział..? Quote
Kapsel Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Serdecznie dziękuję Wszystkim za to że pojawiliście się na wątku Totika, że nie jest obojętny Wam jego los. Bardzo tez dziękuję za wszystkie wpłaty od Was Kochani i te jednorazowe i te deklarowane comiesięczne :Rose: Jest mi tym bardziej miło, że się zjawiliście gdyż jestem tutaj na dogo tzw. "nowa" i trudno jest tak od razu zaufać komuś kto prosi o datki dla niejednej osoby kosztem wielu wyrzeczeń. Utwierdziliście też mnie w tym, że warto coś robić, że się bardziej jeszcze chce pomagać, że warto..... i znów się rozczuliłam :-(:-(:-( O Totiku wiele nie wiemy, gdyż nie znamy jego losu przed przybyciem do schronu.... i trudno cokolwiek o nim powiedzieć. DT tez go dopiero poznaje, ale napisał nam, że jest bardzo kochanym i grzecznym psiaczkiem i bardzo dobrze dogaduje się z sunią także bokserką, która została także adoptowana. Najpilniejszą rzeczą jaką potrzebuje Tofik to dokładne przebadanie jego organizmu, jego oczek gdyż cieknie mu ropka z nich oraz odrobaczenie, zaszczepienie i zrobienie mu wszystkich badań. Quote
ewab Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 No Kapselku jak Ty jesteś nowa, to co mają powiedzeić ci z kilkoma postami? Co do psiaków niewidomych. Dziewczyny z SOS-Bokserom, miały kiedyś na swojej stronie flmik z tresury niewidomego boksera, który w ub. roku był zabrany, bodajże ze schroniska w Rzeszowie. Może dałoby się znaleźć link. Film fantastyczny. Niewidomy bokser, które aportuje przedmioty i biega po torze przeszkód i jeszcze inne cuda robi:) Quote
andegawenka Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 przegieli z tą reklamą, rano nie można było się pasków kolorowych z forsą się pozbyć, właziło to wszędzie....:angryy: Quote
Agnezia Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 pamiętam ten film, był rewelacyjny. Poszukam. to chyba był Tomiś. Quote
ewab Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Filmiku nie znalazłam, ale można poczytać historię o Tomisiu: http://bokserywpotrzebie.pl/czytelnia/historiatomisia.htm Quote
Soema Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 Agnezia napisał(a):pamiętam ten film, był rewelacyjny. Poszukam. to chyba był Tomiś. Tak, to jest filmik z Tomisiem, psem adoptowanym przez Zosię z Fundacji. Ewa, ten z Kundelka z tamtego roku to Amper :) [video=youtube;lwhoDQq5tqU]http://www.youtube.com/watch?v=lwhoDQq5tqU[/video] Quote
JOMA Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Piękny nasz boksio :loveu: :loveu: :loveu: A jaką ma śliczną przewodniczkę :loveu: - no i że tak się dogadały :lol: - miodzio :loveu: Quote
ewab Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Soema napisał(a):Tak, to jest filmik z Tomisiem, psem adoptowanym przez Zosię z Fundacji. Ewa, ten z Kundelka z tamtego roku to Amper :) [video=youtube;lwhoDQq5tqU]http://www.youtube.com/watch?v=lwhoDQq5tqU[/video] Łojojoj, cytowałam z pamięci:eviltong:. A że pamięć w moim wieku już nie taka to Ginkofar biorę. Następnym razem będzie lepiej - really:diabloti:. PS. Totik cudo. Nie mówiąc o tym jak mi się to imię kojarzy:) Quote
anetta Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Jestem :) Sliczny i bidny:(..Dobrze że go uratowałaś Kapselku:loveu: Skrobne cosik dla malucha. Niestety tylko jednorazowo. Film wspaniały. Tomis jest niesamowity :crazyeye: :loveu: Quote
Kapsel Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 anetta napisał(a):Jestem :) Sliczny i bidny:(..Dobrze że go uratowałaś Kapselku:loveu: Skrobne cosik dla malucha. Niestety tylko jednorazowo. Film wspaniały. Tomis jest niesamowity :crazyeye: :loveu: Bardzo dziękuję :loveu: Tomiś niedawno w teleexpresie był, co prawda krótko ale zawsze! Film fantastyczny..... brak słów :shake::shake::shake: Quote
Evelynkaa Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Zapraszam na skromny bazarek zrobiony przeze mnie http://www.dogomania.pl/threads/185072-Obro%C5%BCa-smycz-maszynka-ekspres-i-nie-tylko-na-niewidomego-Bokserka-Totika-do-16-maja?p=14628219#post14628219 Dziękujemy [SIZE="4"]Baski_Kropka za śliczny komplecik Mac Leathera :loveu: Quote
Izabela124. Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Deklaracji comiesięcznej nie mogę zaoferować, ale kilka grosików prześlę Quote
Kapsel Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Zobaczcie dziewczyny zdjęcia!!!! Cudo nie pies!!!! :Cool!::Cool!::Cool!: Quote
phase Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 `. Wybaczcie, ale nie dam rady wspomóc finansowo. :(:( Mogę tylko podnosić.... Quote
Recommended Posts