Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Serdecznie dziękuję Wszystkim za to że pojawiliście się na wątku Totika, że nie jest obojętny Wam jego los.
Bardzo tez dziękuję za wszystkie wpłaty od Was Kochani i te jednorazowe i te deklarowane comiesięczne :Rose:
Jest mi tym bardziej miło, że się zjawiliście gdyż jestem tutaj na dogo tzw. "nowa" i trudno jest tak od razu zaufać komuś kto prosi o datki dla niejednej osoby kosztem wielu wyrzeczeń. Utwierdziliście też mnie w tym, że warto coś robić, że się bardziej jeszcze chce pomagać, że warto..... i znów się rozczuliłam :-(:-(:-(

O Totiku wiele nie wiemy, gdyż nie znamy jego losu przed przybyciem do schronu.... i trudno cokolwiek o nim powiedzieć. DT tez go dopiero poznaje, ale napisał nam, że jest bardzo kochanym i grzecznym psiaczkiem i bardzo dobrze dogaduje się z sunią także bokserką, która została także adoptowana.
Najpilniejszą rzeczą jaką potrzebuje Tofik to dokładne przebadanie jego organizmu, jego oczek gdyż cieknie mu ropka z nich oraz odrobaczenie, zaszczepienie i zrobienie mu wszystkich badań.

Posted

No Kapselku jak Ty jesteś nowa, to co mają powiedzeić ci z kilkoma postami?

Co do psiaków niewidomych. Dziewczyny z SOS-Bokserom, miały kiedyś na swojej stronie flmik z tresury niewidomego boksera, który w ub. roku był zabrany, bodajże ze schroniska w Rzeszowie. Może dałoby się znaleźć link. Film fantastyczny. Niewidomy bokser, które aportuje przedmioty i biega po torze przeszkód i jeszcze inne cuda robi:)

Posted

Agnezia napisał(a):
pamiętam ten film, był rewelacyjny. Poszukam. to chyba był Tomiś.

Tak, to jest filmik z Tomisiem, psem adoptowanym przez Zosię z Fundacji.
Ewa, ten z Kundelka z tamtego roku to Amper :)
[video=youtube;lwhoDQq5tqU]http://www.youtube.com/watch?v=lwhoDQq5tqU[/video]

Posted

Piękny nasz boksio :loveu: :loveu: :loveu:

A jaką ma śliczną przewodniczkę :loveu: - no i że tak się dogadały :lol: - miodzio :loveu:

Posted

Soema napisał(a):
Tak, to jest filmik z Tomisiem, psem adoptowanym przez Zosię z Fundacji.
Ewa, ten z Kundelka z tamtego roku to Amper :)
[video=youtube;lwhoDQq5tqU]http://www.youtube.com/watch?v=lwhoDQq5tqU[/video]

Łojojoj, cytowałam z pamięci:eviltong:. A że pamięć w moim wieku już nie taka to Ginkofar biorę. Następnym razem będzie lepiej - really:diabloti:.

PS. Totik cudo. Nie mówiąc o tym jak mi się to imię kojarzy:)

Posted

Jestem :)
Sliczny i bidny:(..Dobrze że go uratowałaś Kapselku:loveu:
Skrobne cosik dla malucha. Niestety tylko jednorazowo.

Film wspaniały. Tomis jest niesamowity :crazyeye: :loveu:

Posted

anetta napisał(a):
Jestem :)
Sliczny i bidny:(..Dobrze że go uratowałaś Kapselku:loveu:
Skrobne cosik dla malucha. Niestety tylko jednorazowo.

Film wspaniały. Tomis jest niesamowity :crazyeye: :loveu:

Bardzo dziękuję :loveu: Tomiś niedawno w teleexpresie był, co prawda krótko ale zawsze!
Film fantastyczny..... brak słów :shake::shake::shake: