Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Soema napisał(a):
Aga miała zdjęcia ode mnie. Niestety. żadnych nowych nie ma,:( trzeba czekać do przyszłego tygodnia.

Czekamy zatem do przyszłego tygodnia na zdjęciora Toticzka.
Oby wyniki były dobre i mógł mieć przeprowadzoną kastrację w poniedziałek! :thumbs:

Ja proponuję Geramnie przeprowadzić się do lecznicy, bo ona non stop w niej siedzi, stale jakieś a to zabiegi, a to badania
bokisiom robi :razz: :shake: W poniedziałek znów bo Toticzek na kastrację jedzie :shake:

Posted

To kojec, łańcuch czy szeleczki dla Geramnie. Bo kolanka to oczywiście też i głaski też będą...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja oferuję się gotować :roll: Nawet na spacerki wyprowadzać...:loveu:

Posted

Nie chciałabym być na jej miejscu :shake::shake::shake: To strasznie ciężka i bardzo stresująca czynność. Tylko współczuć i to bardzo! :roll:

Posted

Nes2009 napisał(a):
Ja napisałam żeby rozładować napięcie. Wcale nie zazdroszczę. Szkoda, że nie jestem mobilna.

Wiem wiem , tylko ja cośik w smętnym nastroju dziś jestem.
Myślałam, że Barney ze schronu z Bielska-Białej dziś do domu pojedzie, ale nie udało się niestety :shake:

Posted

Kapsel napisał(a):
Wiem wiem , tylko ja cośik w smętnym nastroju dziś jestem.
Myślałam, że Barney ze schronu z Bielska-Białej dziś do domu pojedzie, ale nie udało się niestety :shake:

Nie dołuj się Kapselku. Tyle tych biedaków że wszystkim nie da się pomóc.
A mnie się poprawił nastrój bo udało się dozbierać dla Volwerina na DT. Jeszcze 5 zł brakuje ale jak nikt nie dorzuci to ja dorzucę. Może się już pakować:loveu::loveu::loveu:

Posted

Mysza2 napisał(a):
Nie dołuj się Kapselku. Tyle tych biedaków że wszystkim nie da się pomóc.
A mnie się poprawił nastrój bo udało się dozbierać dla Volwerina na DT. Jeszcze 5 zł brakuje ale jak nikt nie dorzuci to ja dorzucę. Może się już pakować:loveu::loveu::loveu:

Wiem Myszko, ze znakomicie Ci poszło!!! Gratulacje dla Ciebie :loveu::loveu::loveu:

Posted

Kochani Moi, kto pomoże jeszcze Totikowi, kochanemu ślepaczkowi???
:modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla:
Nie wiadomo jakie koszty leczenia będą, ile jeszcze pieniążków będzie potrzebował :shake:

Posted

:multi:[quote name='Kapsel']:multi:Serdecznie zapraszmy na bazarki dla Totika założone przez::multi:

1. Evelynkaa :loveu:- http://www.dogomania.pl/threads/185072-Obro%C5%BCa-smycz-maszynka-ekspres-i-nie-tylko-na-niewidomego-Bokserka-Totika-do-16-maja
2. Livka- :loveu: http://www.dogomania.pl/threads/185329-Super-ksi%C4%85%C5%BCki-dla-Totika.-Do-22.05.-do-godz.22-giej
3. kumiko - :loveu: http://www.dogomania.pl/threads/185324-Dobrohumorowe-ksi%C4%85%C5%BCeczki-na-leczenie-i-utrzymanie-niewidomego-Totika-%E2%80%93-do-22.05?p=14650258#post14650258

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Kochani Zapraszamy na bazarki przeznaczone dla Totika :loveu::multi::multi::multi::multi: