Kapsel Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Koruś z tego co wiem, to ta sobota pewna. Żadnych zmian co do tego terminu nie było. Co do smyczy to powiem Elmirze, żeby pożyczyła na podróż swoją, a Pani zdaje chyba sobie sprawę, że musi kupić swojemu boksiołkowi wyprawkę ;););) Quote
Kapsel Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 ZAPRASZAMY DO KUPNA KALENDARZA NA 2011 ROK! Fundacja wydała w tym roku specjalny naścienny kalendarz. Jest on o seniorach i dla seniorów. Karty poszczególnych miesięcy, z nielicznymi wyjątkami, zdobią portety starszych bokserów. W rzeczywistości najwięcej właśnie ich trafia pod naszą opiekę - schorowanych, bezradnych, kompletnie zdezorientowanych. Tylko nieliczni spośród nich znajdują potem domy, bo przygarnięcie psa, który będzie z nami krótko, za to wymaga szczególnej troski, często kosztownego leczenia i specjalnej diety, jest dużym wyzwaniem. Dlatego zapraszamy do kupna kalendarza - dzięki dochodom z jego sprzedaży będziemy mogli utrzymać staruszki, które są pod naszą opieką i pomóc kolejnym !!! Fundacja przyjmuje zamówienia na kalendarze pod adresem mailowym: [email protected] Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. Koszt kalendarza: 25 zł + koszty wysyłki Wysyłkę rozpoczniemu po 10 grudnia 2010 Quote
kora78 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 dzis przynioslam papugi do domu, z woliery. wieczorem. totik sluchal, co sie dzieje. zobaczymy, jak bedzie reagowal jutro :) i pojutrze, jak papugi pojda latac :) sadze, ze on ich nie zje, bo nie nadazy za nimi, zanim je uslyszy... dobrze, gdyby sie no transport na niedziele nie przeniosl, bo bedzie impreza mikolajkowa u mnie i goscie z podrozy, rozstanie i opowiadanie o psie w tym czasie byloby niezreczne. czy nowi opiekunowie Totika kontaktuja sie z Sos?? Quote
jostel5 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Kora-sobota jest pewna,ale trzeba trzymać kciukasy,by drogi były przejezdne i nic więcej -poza tym ,co już jest-się nie zadziało...:) Quote
Kapsel Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Koruś, nie wiesz, dlaczego Nowa Pani Totika nie weszła do nas na wątek? Quote
andegawenka Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Alu? za te kalendarze składam zamówienie i robię przelew czy czekam na potwierdzenie...? Quote
Kapsel Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 andegawenka napisał(a):Alu? za te kalendarze składam zamówienie i robię przelew czy czekam na potwierdzenie...? Mozesz zrobić od razu, ja tez przelewam od razu. Kalendarzy na pewno starczy, a wyciągać boksie ze schronów trzeba natychmiast, więc kaska potrzebna na cito. Quote
andegawenka Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Kapsel napisał(a):Mozesz zrobić od razu, ja tez przelewam od razu. Kalendarzy na pewno starczy, a wyciągać boksie ze schronów trzeba natychmiast, więc kaska potrzebna na cito. ...a koszty przesyłki? za 3 Quote
Kapsel Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 andegawenka napisał(a):...a koszty przesyłki? za 3 No tak kurcze, koszty przesyłki... zaraz się dowiem :roll::oops: Quote
kora78 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Kapsel napisał(a):Koruś, nie wiesz, dlaczego Nowa Pani Totika nie weszła do nas na wątek? nie wiem. moze byla, a sie nie odzywa? ja linka na miala wysylalam dawno czy ma kontakt z Germaine? Quote
tatankas Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Kapsel napisał(a):No tak kurcze, koszty przesyłki... zaraz się dowiem :roll::oops: A no właśnie,ile za koszta przesyłki?Czekamy!!! Quote
Kapsel Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Geraminae idzie na pocztę i da mi znać ile za koszty przesyłki. Quote
kora78 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 dzwonila do mnie p.Sylwia :) tz zobazyl, ze panika sie robi na dogomanii, ze kontaktu nie ma, wiec zadzwonila sama :):) czekamy na potwierdzenie transportu na sobote. Totik bedzie mial wypasione legowisko, nuwka funkiel. bedzie mial wyprawke cala dobierana przez Sos, z szelkami, jedzonkiem, zabawka, itp. Nie ma tam w poblizu ruchliwej ulicy, to dzielnica staruszkow. Jest troche psow w okolicy, a na klatce york i owczarek. Juz bylo przemeblowanie pod Totika, by sie nie obijal :) Wszyscy czekaja niecierpliwie i wciaz o nim mysla :):) Quote
tatankas Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 kora78 napisał(a):dzwonila do mnie p.Sylwia :) tz zobazyl, ze panika sie robi na dogomanii, ze kontaktu nie ma, wiec zadzwonila sama :):) czekamy na potwierdzenie transportu na sobote. Totik bedzie mial wypasione legowisko, nuwka funkiel. bedzie mial wyprawke cala dobierana przez Sos, z szelkami, jedzonkiem, zabawka, itp. Nie ma tam w poblizu ruchliwej ulicy, to dzielnica staruszkow. Jest troche psow w okolicy, a na klatce york i owczarek. Juz bylo przemeblowanie pod Totika, by sie nie obijal :) Wszyscy czekaja niecierpliwie i wciaz o nim mysla :):) Trzymamy mocno kciuki,żeby się nie pomieszało.:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Musi być dobrze. Quote
andegawenka Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 OOOO!!!! ale z nas panikary:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
jostel5 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 jostel5 napisał(a):Kora-sobota jest pewna,ale trzeba trzymać kciukasy,by drogi były przejezdne i nic więcej -poza tym ,co już jest-się nie zadziało...:) Oj,panikary,panikary...:lol: Samą siebie cytuję,przegapiłyście...TRRZYMAJCIE kciuki za pogodę!:) Quote
Jagoda1 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Alicja napisał(a):To teraz czekamy na sobotę :) ....czekamy, trzymamy kciuki.....:kciuki: Quote
Kapsel Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 [quote name='tatankas']A no właśnie,ile za koszta przesyłki?Czekamy!!! Dziewczyny co do przesyłki do kalendarzy, to: Polecony zwykły- 5,10; polecony priorytet - 6,20. Quote
andegawenka Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 jostel5 napisał(a):Oj,panikary,panikary...:lol: Samą siebie cytuję,przegapiłyście...TRRZYMAJCIE kciuki za pogodę!:) zima miała pójść precz w czwartek , teraz podają dalsze opady śniegu:angryy: kto to utrafi....więc trzymamy kciuki... Quote
Mysza2 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 [quote name='andegawenka']zima miała pójść precz w czwartek , teraz podają dalsze opady śniegu:angryy: kto to utrafi....więc trzymamy kciuki... Kto w ogóle tą zimę wymyślił. Dla mnie wystarczyłyby dni białego w roku: dwa dni przed wigilią i wigilia i wystaczy:):) A Totik się nie obrazi że ja boksiowe cioteczki zaproszę na bazarek dla Puśki. Jak co miesiąc mamy tam minus http://www.dogomania.pl/threads/197244-Kosmetyki-ksi%C4%85%C5%BCki-i-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-dla-Pu%C5%9Bki-do-08.12.2010-godz-22-00?p=15840509#post15840509 Quote
andegawenka Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 [quote name='Mysza2']Kto w ogóle tą zimę wymyślił. Dla mnie wystarczyłyby dni białego w roku: dwa dni przed wigilią i wigilia i wystaczy:):) A Totik się nie obrazi że ja boksiowe cioteczki zaproszę na bazarek dla Puśki. Jak co miesiąc mamy tam minus http://www.dogomania.pl/threads/197244-Kosmetyki-ksi%C4%85%C5%BCki-i-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-dla-Pu%C5%9Bki-do-08.12.2010-godz-22-00?p=15840509#post15840509 Myszko dodaj ferie do zimy bo mam już wnuka pierwszoklasistę:evil_lol: Quote
Mysza2 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 andegawenka napisał(a):Myszko dodaj ferie do zimy bo mam już wnuka pierwszoklasistę:evil_lol: No dobrze góra jeszcze 2 tygodnie mogę przeżyć , ale to tylko dla Ciebie robię :razz::razz::razz: Quote
tatankas Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Cioteczki boksiowe ratujcie!!!Pomóżcie temu biedakowi choć przeżyć: http://www.dogomania.pl/threads/197374-Boksio-z-%C5%82a%C5%84cucha-wychudzony-z-po%C5%82aman%C4%85-%C5%82ap%C4%85-w-trzech-miejscach!!!?p=15841387#post15841387 Quote
Recommended Posts