Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Koruś z tego co wiem, to ta sobota pewna. Żadnych zmian co do tego terminu nie było. Co do smyczy to powiem Elmirze, żeby pożyczyła na podróż swoją, a Pani zdaje chyba sobie sprawę, że musi kupić swojemu boksiołkowi wyprawkę ;););)

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ZAPRASZAMY DO KUPNA KALENDARZA NA 2011 ROK!
Fundacja wydała w tym roku specjalny naścienny kalendarz. Jest on o seniorach i dla seniorów. Karty poszczególnych miesięcy, z nielicznymi wyjątkami, zdobią portety starszych bokserów. W rzeczywistości najwięcej właśnie ich trafia pod naszą opiekę - schorowanych, bezradnych, kompletnie zdezorientowanych. Tylko nieliczni spośród nich znajdują potem domy, bo przygarnięcie psa, który będzie z nami krótko, za to wymaga szczególnej troski, często kosztownego leczenia i specjalnej diety, jest dużym wyzwaniem.
Dlatego zapraszamy do kupna kalendarza - dzięki dochodom z jego sprzedaży będziemy mogli utrzymać staruszki, które są pod naszą opieką i pomóc kolejnym !!!
Fundacja przyjmuje zamówienia na kalendarze pod adresem
mailowym: [email protected] Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.

Koszt kalendarza: 25 zł + koszty wysyłki
Wysyłkę rozpoczniemu po 10 grudnia 2010

Posted

dzis przynioslam papugi do domu, z woliery. wieczorem. totik sluchal, co sie dzieje.

zobaczymy, jak bedzie reagowal jutro :) i pojutrze, jak papugi pojda latac :) sadze, ze on ich nie zje, bo nie nadazy za nimi, zanim je uslyszy...

dobrze, gdyby sie no transport na niedziele nie przeniosl, bo bedzie impreza mikolajkowa u mnie i goscie z podrozy, rozstanie i opowiadanie o psie w tym czasie byloby niezreczne.
czy nowi opiekunowie Totika kontaktuja sie z Sos??

Posted

andegawenka napisał(a):
Alu? za te kalendarze składam zamówienie i robię przelew czy czekam na potwierdzenie...?

Mozesz zrobić od razu, ja tez przelewam od razu. Kalendarzy na pewno starczy, a wyciągać boksie ze schronów trzeba natychmiast, więc kaska potrzebna na cito.

Posted

Kapsel napisał(a):
Mozesz zrobić od razu, ja tez przelewam od razu. Kalendarzy na pewno starczy, a wyciągać boksie ze schronów trzeba natychmiast, więc kaska potrzebna na cito.

...a koszty przesyłki? za 3

Posted

Kapsel napisał(a):
Koruś, nie wiesz, dlaczego Nowa Pani Totika nie weszła do nas na wątek?

nie wiem. moze byla, a sie nie odzywa?
ja linka na miala wysylalam dawno

czy ma kontakt z Germaine?

Posted

dzwonila do mnie p.Sylwia :) tz zobazyl, ze panika sie robi na dogomanii, ze kontaktu nie ma, wiec zadzwonila sama :):)

czekamy na potwierdzenie transportu na sobote.

Totik bedzie mial wypasione legowisko, nuwka funkiel. bedzie mial wyprawke cala dobierana przez Sos, z szelkami, jedzonkiem, zabawka, itp.

Nie ma tam w poblizu ruchliwej ulicy, to dzielnica staruszkow. Jest troche psow w okolicy, a na klatce york i owczarek.

Juz bylo przemeblowanie pod Totika, by sie nie obijal :) Wszyscy czekaja niecierpliwie i wciaz o nim mysla :):)

Posted

kora78 napisał(a):
dzwonila do mnie p.Sylwia :) tz zobazyl, ze panika sie robi na dogomanii, ze kontaktu nie ma, wiec zadzwonila sama :):)

czekamy na potwierdzenie transportu na sobote.

Totik bedzie mial wypasione legowisko, nuwka funkiel. bedzie mial wyprawke cala dobierana przez Sos, z szelkami, jedzonkiem, zabawka, itp.

Nie ma tam w poblizu ruchliwej ulicy, to dzielnica staruszkow. Jest troche psow w okolicy, a na klatce york i owczarek.

Juz bylo przemeblowanie pod Totika, by sie nie obijal :) Wszyscy czekaja niecierpliwie i wciaz o nim mysla :):)

Trzymamy mocno kciuki,żeby się nie pomieszało.:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:
Musi być dobrze.

Posted

jostel5 napisał(a):
Kora-sobota jest pewna,ale trzeba trzymać kciukasy,by drogi były przejezdne i nic więcej -poza tym ,co już jest-się nie zadziało...:)

Oj,panikary,panikary...:lol:

Samą siebie cytuję,przegapiłyście...TRRZYMAJCIE kciuki za pogodę!:)

Posted

[quote name='tatankas']A no właśnie,ile za koszta przesyłki?Czekamy!!!
Dziewczyny co do przesyłki do kalendarzy, to: Polecony zwykły- 5,10; polecony priorytet - 6,20.

Posted

jostel5 napisał(a):
Oj,panikary,panikary...:lol:

Samą siebie cytuję,przegapiłyście...TRRZYMAJCIE kciuki za pogodę!:)

zima miała pójść precz w czwartek , teraz podają dalsze opady śniegu:angryy: kto to utrafi....więc trzymamy kciuki...

Posted

[quote name='andegawenka']zima miała pójść precz w czwartek , teraz podają dalsze opady śniegu:angryy: kto to utrafi....więc trzymamy kciuki...
Kto w ogóle tą zimę wymyślił. Dla mnie wystarczyłyby dni białego w roku: dwa dni przed wigilią i wigilia i wystaczy:):)

A Totik się nie obrazi że ja boksiowe cioteczki zaproszę na bazarek dla Puśki. Jak co miesiąc mamy tam minus
http://www.dogomania.pl/threads/197244-Kosmetyki-ksi%C4%85%C5%BCki-i-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-dla-Pu%C5%9Bki-do-08.12.2010-godz-22-00?p=15840509#post15840509

Posted

[quote name='Mysza2']Kto w ogóle tą zimę wymyślił. Dla mnie wystarczyłyby dni białego w roku: dwa dni przed wigilią i wigilia i wystaczy:):)

A Totik się nie obrazi że ja boksiowe cioteczki zaproszę na bazarek dla Puśki. Jak co miesiąc mamy tam minus
http://www.dogomania.pl/threads/197244-Kosmetyki-ksi%C4%85%C5%BCki-i-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-dla-Pu%C5%9Bki-do-08.12.2010-godz-22-00?p=15840509#post15840509

Myszko dodaj ferie do zimy bo mam już wnuka pierwszoklasistę:evil_lol:

Posted

andegawenka napisał(a):
Myszko dodaj ferie do zimy bo mam już wnuka pierwszoklasistę:evil_lol:

No dobrze góra jeszcze 2 tygodnie mogę przeżyć , ale to tylko dla Ciebie robię :razz::razz::razz: