Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To juz jutro!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi:
Dobrze, że chociaż Toticzek :loveu::loveu::loveu::loveu: będzie miał szczęście, że jemu nic nie grozi:shake:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mysza2 napisał(a):
To trzymamy kciukasy żeby wszystko zgodnie z planem poszło. I bardzo się cieszymy ze będzie miał dobry domek

tak :)

i ja bym tytul zmienila, ze czekamy na transport do ds.

aha, papugi juz dzis stoja w pokoju, Totik uwagi nie zwraca, na poczatku tylko sluchal co to u gory stuka i cwierka.

Posted

Totik to ideał boksia, prawda Koruś? Sama powiedz!!!!:):):)

Pani Sylwio, proszę się logować i wchodzić na nasz watek :modla::modla::modla::modla:
Jest Pani tutaj bardzo potrzebna!!!;););) Wszyscy chcą Panią poznać. Zapraszamy!!!

Posted

tak, dzis to na pewno jutro.
nastawiam sie, ze nie bede plakac.
nie

nie po kazdym psie plaze, po Szeli plakalam :(

musze skupic sie na niedzieli, impreze robimy. dopiero w pon bedzie mi juz pusto w domu :(

pani Sylwia nie jest mocna w informatyce, obiecala mi, ze bedzie chociaz do mnie na maila fotki wyylac i ja bede tutaj wstawic i bedzie co jakis czas dzwonic z info o Toticzku :)

A Totika wzielo juz na zabawy na dworze, na kazdym spacerku :) Skacze smiesznie, szczeka, biegniemy, doskakuje do mnie, zlapi go za poliki, odskakuje i tak w kolko :)
Na sanki wczoraj jak sie rozbawi lto tez szczekal i sie ganialismy, ze chcemy go przejechac, kazdy z nas trojga mial radoche :)

pozniej wstawie fotki wczorajsze 2 boskie :) domowe.

komu mam swoj adres wyslac wiec????????

gdzie mam wyslac karme pozostala po Totiku?????? pytalam nie raz. na sos, czy do kogos bezposrednio? koszt pewnie bedzie spory za wysylke. a moze Kamila28 odbierze i jak kiedys bedzie gdzies jechala to podrzuci do Wawy? kurka, ze nie pomyslalam, by tz wzial... bedzie jechal w styczniu dopiero do wawy... ale tam tylko z Ochoty ktos moglby odebrac.
moze tez tz podwiezc do wroclawia, do opola, czasem do szczecina. tylko n adres, jaki on poda, ktos musialby tam dojechac i odebrac o okreslonej godzinie.

podajcie miasta, gdzie ktos by karme odebral, to napisze, ktore tzowi pasuje.

ale ja glupia jestenm!!!!!! moze jechac z totikiem do warszawy jutro przeciez!!!!!!!!!!!!!! nie bede juz usuwac wywodow powyzszych...... debilka

Posted

Koruś :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Ty tak brzydko na siebie nie mów :cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3: zdarza się jak człowiek ma tyle na głowie. Ja ostatnio na TZ mówiłam Totik :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Adres podaj Agnezji albo Elmirze :kiss_2::kiss_2::kiss_2:

Posted

Cwana bestia-nasłuchuje czy dalej może,czy nie.Moja robiła podobnie.Najpierw łepek i patrzała na moją reakcję,potem łapki i znowu jak kamień,jak nic nie mówiłam to dawaj całą resztę i już na łóżeczku leżała.

Posted

ja.. zajeta bylam

bylam na wizycie przedadopcyjnej dla jamniczkowatego. bylam w markecie. potem spacer.

no i sprzatanie... bo jak nas nie bylo od 16.30 do ok 19.30 to Totik zwymiotowal.
moze wyczuwa :)

dzis jest wiec na czczo juz :(

a dzis w poludnie i teraz na spacerku spotkalismy kumpla rocznego retrievera, ale szaleli!!! po Totiku widac, ze idzie na sluch, calkiem inaczej sie bawi, niz zdrowe psy. tzn ja to widze w szczegolach. jak klapie zebami w powietrzy, bo nie wie, gdzie jest pysk kompana zabawy. jak mu ucieknie to go szuka po omacku, omija. wpada w zaspy sniezne, gdy tamten je przeskakuje.

chyba w poprzednim sniegu- zeszlej zimy, jeszcze nie byl slepy, bo wciaz w zaspy nosem wpada, a czasem cala klatą.

Czy Totik jedzie sam? czy z innym psem? kto po niego przyjedzie? o ktorej? dlaczego ja nic nie wiem, nikt mi nie mowi???

Posted

Kora mówi że nie, ale pewnie szybko znajdzie sobie tymczasik na pocieszenie:cool3::cool3::cool3:
Tylko znów będzie musiała się namęczyć z gotowaniem dla TZ żeby się zgodził
Ale książkę kucharską od Babci pożyczyła, więc da radę z jakimiś kaczkami w brzoskwiniach czy coś:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Totiku wyśpij się przed podróżą do swojego ukochanego jedynego na zawsze domku:loveu::loveu::loveu:

Posted

kora78 napisał(a):

no i sprzatanie... bo jak nas nie bylo od 16.30 do ok 19.30 to Totik zwymiotowal.

Bez przesady, jutro nie będzie jadł pewnie do wieczora............................

Posted

kora78 napisał(a):
ja.. zajeta bylam

bylam na wizycie przedadopcyjnej dla jamniczkowatego. bylam w markecie. potem spacer.

a dzis w poludnie i teraz na spacerku spotkalismy kumpla rocznego retrievera, ale szaleli!!! po Totiku widac, ze idzie na sluch, calkiem inaczej sie bawi, niz zdrowe psy. tzn ja to widze w szczegolach. jak klapie zebami w powietrzy, bo nie wie, gdzie jest pysk kompana zabawy. jak mu ucieknie to go szuka po omacku, omija. wpada w zaspy sniezne, gdy tamten je przeskakuje.

chyba w poprzednim sniegu- zeszlej zimy, jeszcze nie byl slepy, bo wciaz w zaspy nosem wpada, a czasem cala klatą.

Czy Totik jedzie sam? czy z innym psem? kto po niego przyjedzie? o ktorej? dlaczego ja nic nie wiem, nikt mi nie mowi???

Kora78-Totik jedzie sam.Będzie go wiozła Elmira ze swoim TZ-em i córcią.O 7.00. zabierają z W-wy do Wrocławia naszego Bezia ,a potem pojadą do Was po Totika. Elmira jest teraz poza domem,pojechała na poadopcyjną ,ale zna już Twój adres i na pewno się skontaktuje. Na pw wyślę Ci zaraz (na wszelki wypadek) Jej nr telefonu.

Posted

a corcia jakas malutka? to Toik bedzie w bagazniku jechal?
a czemu nie jedzie ds Totika? poznalby ich od razu i byloby mu lepiej :(

moj tel 506 636 242

dziekuje jostelku za info :)