Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oj biedny Totik, miałam nadzieję, że jednak będzie widział...
Ale i tak, mimo iż takie nieszczeście go spotkało, to ma wokół siebie dobre duszyczki, które o niego dbają i nie pozwolą mu zginąć...
niewidome psy też mogą być przecież szczęśliwe :)

Posted

`. No właśnie... Totik nie jest sam i ma obok siebie cudownych ludzi a to już bardzo wiele.
Hopamy wysoko Totik !! Dzisiaj w końcu u mnie wyszło słonko. :multi:

Posted

Czy dobrze zrozumiałam, że robicie bazarek dla Totika? Moja koleżanka chciałaby przeznaczyć szkatułkę jako fant, napiszcie co mam zrobić, bo nigdy nie brałam udziału w bazarku. Poprosimy też o numer konta do wpłat na Totika, jeśli można ;)
Edit: ok, jestem ślepa, numer konta jest w pierwszym poście :) to tylko w sprawie bazarku napiszcie co robić i czy się przyda fant.

Posted

Moje Najdroższe Kochane Cioteczki!!!!!!!!!!! :calus::calus::calus::calus::calus::calus:

Po TAKICH CUDNYCH WPISACH i mnie i Totikowi na pewno lepiej się zrobiło!!!!
Natchnęłyście mnie optymizmem, że ślepota całkowita psa NIE JEST JAKIMŚ DRAMATEM, że psy mimo ciemności mogą być szczęśliwe i dalsze swoje życie przebyć u boku kochających ludzi!

Takim cudownym przykładem jest Hecia, która jest tutaj razem z nami na tym wątku, która dała swojemu boksiowi ciepło, miłość i prawdziwy dom.

Dzięki WAM
wierzę, że pomimo nieodwracalnej ślepoty, Totik znajdzie kochający dom i będzie dłuuuuuuuuuu go szczęśliwy przy boku kochających go naprawdę ludzi!!! Zresztą z tego co mi wiadomo, Domkowi Tymczasowemu, ciężko bardzo było rozstać się na te parę dni z Toticzkiem. :loveu::loveu::loveu: Kto wie co się jeszcze może zdarzyć??? Jestem pełna optymizmu i to dzięki WAM Moje cudne dziewczyny!

Wiecie jeszcze co????
Po takim wsparciu, chce się na nowo żyć, działać, pomagać, smutek odchodzi na bok... bo jesteście Wy Moje Cudne Dziewczyny!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Delph napisał(a):
Czy dobrze zrozumiałam, że robicie bazarek dla Totika? Moja koleżanka chciałaby przeznaczyć szkatułkę jako fant, napiszcie co mam zrobić, bo nigdy nie brałam udziału w bazarku. Poprosimy też o numer konta do wpłat na Totika, jeśli można ;)
Edit: ok, jestem ślepa, numer konta jest w pierwszym poście :) to tylko w sprawie bazarku napiszcie co robić i czy się przyda fant.

Delph :buzi: bardzo dziękujemy za chęć pomocy :multi::multi::multi: świetnie że chcesz pomóc, lo matko jak ja się cieszę!!! :smile: A szkatułka? Jeszcze się pytasz! Pewnie, że chcemy :multi:
Podziękuj swojej koleżance!!!! :loveu:

Maruda66 :loveu: ma dzisiaj zrobić bazarek, może skontaktuj się z nią na pw, żeby dodała szkatułkę do swojego bazarku. Z tego co napisała naumiała się wstawiać zdjęcia!!! :smile::smile::smile:

Posted

Już jestem :), nawet pospać nie można ;)
Kapselku, Delph, adres już posłałam. Nie obiecuję czy dziś ( muszę wpierw porobić zdjęcie, a moje baterie coś siadają), ale najpóźniej w piatek zrobię. Mogą być bombonierki? macie ochotę na słodkości ? - szkatułka by do nich pasowała

Posted

Maruda666 napisał(a):
Już jestem :), nawet pospać nie można ;)
Kapselku, Delph, adres już posłałam. Nie obiecuję czy dziś ( muszę wpierw porobić zdjęcie, a moje baterie coś siadają), ale najpóźniej w piatek zrobię. Mogą być bombonierki? macie ochotę na słodkości ? - szkatułka by do nich pasowała

Jasne :bigcool::bigcool::bigcool:Marudko666 :buzi:Bardzo lubimy słodkości i do tego w szkatułce i do kawki :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: miód malina :smile:

Posted

Już trochę przestało padać, to mogę zabrać Totika na sikanko i nikt mam nadzieję mnie znowu nie zruga, że go na deszcz wyciągam. :lol::lol::lol::lol:

Posted

Germaine napisał(a):
Moze byc nabyta, doktor mówił, ze zna badzo duzo przypadków, kiedy psy w wielkim stresie traca wzrok,a najwięcej przypadków zna ze schronisk, kiedy taki pies trafia do schroniska i jest w tak wielkim stresie, że nastepuje degeneracja siatkówki i juz nie można wzroku ratować :-(

Ehhh... Bo tak kochany boksiu nigdy nie powinien był się znaleźć w schronisku:(

Totik i tak bedzie dobrze, dasz sobie radę, już ciotunie o to zadbają:)

Posted

Mysza2 napisał(a):
Ale Totik ma kochane cioteczki.
A ja dzisiaj tylko na krótkie sikanko go biorę bo znowu żabami rzuca. Parasolkę nad przystojniakiem potrzymam żeby nikt mnie nie ochrzaniał:lol::lol::lol:

:lol::lol:zmiana, teraz ja mam dyżur przy Totiku, u mnie nie pada...suchą nóżką chłopak sikanko załatwi;)

Posted

A ja właśnie jestem przed konsumpcją (zamiast śniadania) pralinki malutkiej skromniutkiej, którą dostałam od mojej szefowej na poprawę nastroju. :lol:
Jedna kosztuje 5 zł :cool3: i nie wiem w takim układzie czy ją jeść czy nie jeść? :shake:

Posted

Kapsel napisał(a):
A ja właśnie jestem przed konsumpcją (zamiast śniadania) pralinki malutkiej skromniutkiej, którą dostałam od mojej szefowej na poprawę nastroju. :lol:
Jedna kosztuje 5 zł :cool3: i nie wiem w takim układzie czy ją jeść czy nie jeść? :shake:

Jezeli na poprawe nastroju, to zdecydowanie zjesc!! :-) Chyba ze myslisz o nowym bazarku;-)