Evelynkaa Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Kochani Ewakuują schronisko w Krakowie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ponad 750 zwierząt :( http://www.dogomania.pl/threads/32052-Krak%C3%B3w-w%C4%85tek-pom.-plakat-rozlicz.-dla-ps%C3%B3w-i-kot%C3%B3w-bezd-w-KR-owie-LINKI-Pwp-str.-1/page1064 Quote
Akrum Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 oj biedny Totik, miałam nadzieję, że jednak będzie widział... Ale i tak, mimo iż takie nieszczeście go spotkało, to ma wokół siebie dobre duszyczki, które o niego dbają i nie pozwolą mu zginąć... niewidome psy też mogą być przecież szczęśliwe :) Quote
phase Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 `. No właśnie... Totik nie jest sam i ma obok siebie cudownych ludzi a to już bardzo wiele. Hopamy wysoko Totik !! Dzisiaj w końcu u mnie wyszło słonko. :multi: Quote
Aimez_moi Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Totik...... pluszaczku pokazuj sie wszystkim....:) Quote
Delph Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Czy dobrze zrozumiałam, że robicie bazarek dla Totika? Moja koleżanka chciałaby przeznaczyć szkatułkę jako fant, napiszcie co mam zrobić, bo nigdy nie brałam udziału w bazarku. Poprosimy też o numer konta do wpłat na Totika, jeśli można ;) Edit: ok, jestem ślepa, numer konta jest w pierwszym poście :) to tylko w sprawie bazarku napiszcie co robić i czy się przyda fant. Quote
Kapsel Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Moje Najdroższe Kochane Cioteczki!!!!!!!!!!! :calus::calus::calus::calus::calus::calus: Po TAKICH CUDNYCH WPISACH i mnie i Totikowi na pewno lepiej się zrobiło!!!! Natchnęłyście mnie optymizmem, że ślepota całkowita psa NIE JEST JAKIMŚ DRAMATEM, że psy mimo ciemności mogą być szczęśliwe i dalsze swoje życie przebyć u boku kochających ludzi! Takim cudownym przykładem jest Hecia, która jest tutaj razem z nami na tym wątku, która dała swojemu boksiowi ciepło, miłość i prawdziwy dom. Dzięki WAM wierzę, że pomimo nieodwracalnej ślepoty, Totik znajdzie kochający dom i będzie dłuuuuuuuuuu go szczęśliwy przy boku kochających go naprawdę ludzi!!! Zresztą z tego co mi wiadomo, Domkowi Tymczasowemu, ciężko bardzo było rozstać się na te parę dni z Toticzkiem. :loveu::loveu::loveu: Kto wie co się jeszcze może zdarzyć??? Jestem pełna optymizmu i to dzięki WAM Moje cudne dziewczyny! Wiecie jeszcze co???? Po takim wsparciu, chce się na nowo żyć, działać, pomagać, smutek odchodzi na bok... bo jesteście Wy Moje Cudne Dziewczyny!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Kapsel Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Delph napisał(a):Czy dobrze zrozumiałam, że robicie bazarek dla Totika? Moja koleżanka chciałaby przeznaczyć szkatułkę jako fant, napiszcie co mam zrobić, bo nigdy nie brałam udziału w bazarku. Poprosimy też o numer konta do wpłat na Totika, jeśli można ;) Edit: ok, jestem ślepa, numer konta jest w pierwszym poście :) to tylko w sprawie bazarku napiszcie co robić i czy się przyda fant. Delph :buzi: bardzo dziękujemy za chęć pomocy :multi::multi::multi: świetnie że chcesz pomóc, lo matko jak ja się cieszę!!! :smile: A szkatułka? Jeszcze się pytasz! Pewnie, że chcemy :multi: Podziękuj swojej koleżance!!!! :loveu: Maruda66 :loveu: ma dzisiaj zrobić bazarek, może skontaktuj się z nią na pw, żeby dodała szkatułkę do swojego bazarku. Z tego co napisała naumiała się wstawiać zdjęcia!!! :smile::smile::smile: Quote
Delph Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Ok, już piszę. Zdjęcia szkatułki już mam, wyślę jak tylko dostanę adres mailowy marudy666 :) Quote
Maruda666 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Już jestem :), nawet pospać nie można ;) Kapselku, Delph, adres już posłałam. Nie obiecuję czy dziś ( muszę wpierw porobić zdjęcie, a moje baterie coś siadają), ale najpóźniej w piatek zrobię. Mogą być bombonierki? macie ochotę na słodkości ? - szkatułka by do nich pasowała Quote
Kapsel Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Maruda666 napisał(a):Już jestem :), nawet pospać nie można ;) Kapselku, Delph, adres już posłałam. Nie obiecuję czy dziś ( muszę wpierw porobić zdjęcie, a moje baterie coś siadają), ale najpóźniej w piatek zrobię. Mogą być bombonierki? macie ochotę na słodkości ? - szkatułka by do nich pasowała Jasne :bigcool::bigcool::bigcool:Marudko666 :buzi:Bardzo lubimy słodkości i do tego w szkatułce i do kawki :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: miód malina :smile: Quote
Mysza2 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Już trochę przestało padać, to mogę zabrać Totika na sikanko i nikt mam nadzieję mnie znowu nie zruga, że go na deszcz wyciągam. :lol::lol::lol::lol: Quote
Maruda666 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Dziś sikanko jak najbardziej wskazane :) U nas też nie pada. Quote
marta0731 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Germaine napisał(a):Moze byc nabyta, doktor mówił, ze zna badzo duzo przypadków, kiedy psy w wielkim stresie traca wzrok,a najwięcej przypadków zna ze schronisk, kiedy taki pies trafia do schroniska i jest w tak wielkim stresie, że nastepuje degeneracja siatkówki i juz nie można wzroku ratować :-( Ehhh... Bo tak kochany boksiu nigdy nie powinien był się znaleźć w schronisku:( Totik i tak bedzie dobrze, dasz sobie radę, już ciotunie o to zadbają:) Quote
Kapsel Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Germaine, jak wyszła Totikowi biochemia? Bo wyniki krwi wyszły całkiem dobre, a to mi umknęło :roll: Quote
Mada:) Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Przepraszam za wiadomość nie na temat, ale... tyskie schronisko może tonąć! Duże ryzyko, możliwa ewakuacja zwierząt... Szczegóły: http://www.dogomania.pl/threads/185929-TYCHY-ryzyko-ewakuacji-zwierz%C4%85t!!-NIE-MA-MIEJSC!!-KTO-POMO%C5%BBE-W-RAZIE-NAJGORSZEGO-!?p=14705517#post14705517 Quote
Maruda666 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Zapraszm na słodkości dla Totika http://www.dogomania.pl/threads/185934-słodkości-na-niewidomego-Totika-do-końca-maja-godz.22 tzn. słodkości nie dla Totika, dla niego pieniądze :) Quote
Kapsel Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 [quote name='Maruda666']Zapraszm na słodkości dla Totika http://www.dogomania.pl/threads/185934-słodkości-na-niewidomego-Totika-do-końca-maja-godz.22 tzn. słodkości nie dla Totika, dla niego pieniądze :) Marudko666 :buzi: Bardzo dziękujemy za bazarek i bardzo serdecznie do udziału w licytacji zapraszamy :multi::multi::multi: Quote
Mysza2 Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 [quote name='Maruda666']Zapraszm na słodkości dla Totika http://www.dogomania.pl/threads/185934-słodkości-na-niewidomego-Totika-do-końca-maja-godz.22 tzn. słodkości nie dla Totika, dla niego pieniądze :) Ale Totik ma kochane cioteczki. A ja dzisiaj tylko na krótkie sikanko go biorę bo znowu żabami rzuca. Parasolkę nad przystojniakiem potrzymam żeby nikt mnie nie ochrzaniał:lol::lol::lol: Quote
andegawenka Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Mysza2 napisał(a):Ale Totik ma kochane cioteczki. A ja dzisiaj tylko na krótkie sikanko go biorę bo znowu żabami rzuca. Parasolkę nad przystojniakiem potrzymam żeby nikt mnie nie ochrzaniał:lol::lol::lol: :lol::lol:zmiana, teraz ja mam dyżur przy Totiku, u mnie nie pada...suchą nóżką chłopak sikanko załatwi;) Quote
bebcik Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 he, he Totik to ma dobrze :) tylko o jego sikanko ciotki sie martwią :) Quote
Jola i Czterołapy Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Zapraszamy na bazarek: http://www.dogomania.pl/threads/185934-słodkości-na-niewidomego-Totika-do-końca-maja-godz.22 Coś słodkiego poprawi Wam humor :) Quote
andegawenka Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 :shake:[quote name='Jola+Rani+Sari']Zapraszamy na bazarek: http://www.dogomania.pl/threads/1859...a-maja-godz.22 Coś słodkiego poprawi Wam humor :) ...się nie otwiera...:shake: Quote
Jola i Czterołapy Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 No to powtórka: http://www.dogomania.pl/threads/185934-słodkości-na-niewidomego-Totika-do-końca-maja-godz.22 chociaż mnie się otwiera ;) Quote
Kapsel Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 A ja właśnie jestem przed konsumpcją (zamiast śniadania) pralinki malutkiej skromniutkiej, którą dostałam od mojej szefowej na poprawę nastroju. :lol: Jedna kosztuje 5 zł :cool3: i nie wiem w takim układzie czy ją jeść czy nie jeść? :shake: Quote
wasabi81 Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Kapsel napisał(a):A ja właśnie jestem przed konsumpcją (zamiast śniadania) pralinki malutkiej skromniutkiej, którą dostałam od mojej szefowej na poprawę nastroju. :lol: Jedna kosztuje 5 zł :cool3: i nie wiem w takim układzie czy ją jeść czy nie jeść? :shake: Jezeli na poprawe nastroju, to zdecydowanie zjesc!! :-) Chyba ze myslisz o nowym bazarku;-) Quote
Recommended Posts