Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maruda,nie widzisz że to z żalu? To płacz bo nie będziemy mogły wychodzić z Totikiem na spacerki. A Kapselkowi tak strasznie smutno. A już sie Marudo dogadałyśmy i byłoby tak fajnie. A tu masz. Totik ma ludzia...

Posted

Nes2009 napisał(a):
Maruda,nie widzisz że to z żalu? To płacz bo nie będziemy mogły wychodzić z Totikiem na spacerki. A Kapselkowi tak strasznie smutno. A już sie Marudo dogadałyśmy i byłoby tak fajnie. A tu masz. Totik ma ludzia...

Znajdziemy sobie innego do spacerków ;) Totik szczęśliwy będzie wyprowadzał swoją panią :) :)

Posted

[quote name='Agnezia']Ja myślę dziewczyny, że wyręczy Was NOWA PANI TOTIKA :)

Toti zostaje na stałe w dt :)

jedna dobra informacja w obliczu ogólnej powodziowej tragedii...

:bigcool: :loveu:

Posted

Najkochańsze Moje Dziewczyny :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [SIZE=1](piszę w szoku)

Dziękuję za bycie na wątku Totika, za wsparcie, za pomoc finansową i duchową, za ciepłe myśli, za koleżeńskość, za dodanie otuchy, wiary, że dam radę, za danie szansy ślepaczkowi na wyleczenie jego choroby, (choć jak się później okazało niemożliwej), za wielkie serducha dla Totika, za to że byłyście ze mną, za, za, za, za trudno mi w tej chwili wszystko wymienić!!!!!!!!!!!!!!!!

SERDECZNIE WSZYSTKIM, WSZYSTKIM WSZYSTKIM DZIĘKUJĘ !!!!!!!!!!!!
:modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla:

Posted

Nes2009 napisał(a):
Maruda a może wszystkie bierzemy, co?
Taki spacer Kraków-Wrocław dobrze im zrobi. I nam tyż... cokolwiek to znaczy...

Zdążyłam przelecieć pobieżnie pierwsze trzy wątki i wpadam w depresję .Najchętniej wszystkie :), ale damy radę tyle spacerować?

Posted

Wchodzę tu i oczom nie dowierzam... :D:D:D Jak bardzo się cieszę :D Więc pieniążki przelewam na konto a wy już zdecydujcie na kogo pójdą :D Bardzo bardzo się cieszę :)
Tak przejrzałam powierzchownie to myślę że Maciuś chyba w najgorszym stanie jeszcze jest, z resztą i tak wiecie najlepiej na co wydać :)

Posted

[quote name='Agnezia']Ja myślę dziewczyny, że wyręczy Was NOWA PANI TOTIKA :)

Toti zostaje na stałe w dt :)

jedna dobra informacja w obliczu ogólnej powodziowej tragedii...

Tak myślałam, że już się nie mogą doczkać aż do nich wróci:cool3:

Totik, Ty Szczęściarzu... Należy Ci się:)
Wszystkie ciotki z Tobą spacerują a ja miziam baaardzo mocno:loveu:

Posted

A ja już ochłonęłam i starsznie się cieszę, choc podejrzewałam po cichusieńku, ze jak odjeżdżał ślepaczek do stolicy, to DT bardzo płakał..... ale tak po cichusieńu i nie spodziewałam się że jak wczoraj wrócił do TAKA DECYZJA NASTĄPI!!!!
Hura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:
:bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool:
:Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!:
:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
Bardzo, bardzo się cieszę ogromnie, ogromnie!!!!!!!!

Posted

W niedzielę Fundacja SOS Bokserom, chce wyciągnąć boksię 9-letnią z Palucha, taka bida leży w kąciku i cała się trzęsie. Jak Fundacja jej nie wyciągnie to za tydzień, pewnie jej już nie będzie :shake: Zobaczcie sami Kochani [FONT=MS Shell Dlg 2]http://www.napaluchu.waw.pl/index.php?do=animals&what=2&posted2=1&kategoria2=PIES&podkategoria2=BOKSER&plec2=2&waga2=-----&data2_dzien=--&data2_miesiac=--&data2_rok=--&datak2_dzien=--&datak2_miesiac=--&datak2_rok=--&od_lat=&do_lat=&idz=

[/FONT]

Posted

prepraszam za offa
pietrucha 204:
"[FONT=MS Shell Dlg 2]PILNE!! DO ODDANIA SZCZENIAKI AMSTAFA!! PO RODOWODOWYCH RODZICACH!! ZA DARMO!!!!! INACZEJ ZOSTANĄ UTOPIONE PRZEZ WŁAŚCICIELA PISZCIE PROSZĘ JEŚLI KTOŚ CHCIAŁBY PRZYGARNĄC I URATOWAC W TEN SPOSÓB PSIAKI...INFORMUJCIE TEŻ KOGO SIĘ DA PROSZĘ!!!!"

[/FONT]
Telefony:

• 609 825 376
  • 601 328 267

okolice Wrocławia/Legnicy