Soema Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Przelałam 450zł, 400zł jest od Bamboo(deklaracja za kilka miesięcy), a 50zł ode mnie. Quote
Dzika_Figa Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 deklaruję 5 zł miesięcznie od czerwca i proszę o przypominanie. Quote
Soema Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Dziękuję za odpowiedź na pw :) Dopisałam w pierwszym poście ważną rzecz, o której mi przypomniała Zerduszko. Zgłaszający sukę ma znaleźc lecznicę w której zrobi się sterylizację jak NAJTANIEJ! Nie może być tak, że za małą sukę ktoś zawoła 300-400zł... Ambird widziała, jak jest w Krk.. ceny za labka od 250 do 600zł...:shake: Mamy sterylizować jak największą ilość suk. Quote
Guest ambird Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Tak, rozbieżność w cenach jest dosyć spora :oops: Jedni robią dla ideii a inni dla czystego zarobku :shake: Quote
Lidan Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Dziękuję za zaproszenie. Jak najbardziej popieram akcję. Banerek już pobrałam. Z kasą krucho, ale będę pamiętać i myśleć to może coś wymyślę w tej sprawie ;-) Quote
gagata Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 To i ja się zadeklaruję...Narazie 10 zł miesiecznie, bo reszte psy zjadły... Quote
Guest ambird Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Labradory mają już 280 zł zadeklarowane :multi: Będzie na jedną sterylkę :multi: Quote
Lucyna Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Dziękuję za zaproszenie, deklaruję 15 PLN miesięcznie ... :lol: Quote
agaga21 Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 dorzucam skromniutką jednorazową dyszkę edit: dyszka poszła ;) Quote
Ciencienia Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Ale fajnie coraz więcej zdeklarowanych osób, już tyle stałek się uzbierało, czad po prostu. Moja deklaracja jest ustawiona na 4 kazdego miesiąca - pozdrawiam :) Quote
Vlk Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 i ja sobie zaznaczam :) a ta akcja dotyczy psów wszystkich ras? Quote
Soema Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [quote name='Vlk']i ja sobie zaznaczam :) a ta akcja dotyczy psów wszystkich ras?[/QUOTE] Tak, przede wszystkim kundelków ;) psy bezdomne (nie w schronach, nie pod opieką Fundacji..) Myślę, że z czasem jak ludzie zobaczą, że akcja "działa" będzie więcej wpłat, a jeśli nie będzie.. a będą zgłoszenia, zmienimy dofinansowanie na 50%. Przykre, że wiele osób na dogo zignorowało informację o akcji. 5zł to nie majątek.. a jakby się uzbierało 1000 osób? Ehhh.. utopia chyba :shake: Quote
gagata Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Wiesz, moga działać względy praktyczne... ja zadeklarowałam 10 zł miesiecznie ale zamierzam przekazać je przelewem jednorazowo za kilka miesiecy z góry, bo jakos szkoda mi kasy na opłaty bankowe od kazdego pojedynczego przelewu..... Quote
brazowa1 Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 czy moge akcje rozpropagowac na innych portalach ? Quote
zerduszko Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [quote name='gagata']Wiesz, moga działać względy praktyczne... ja zadeklarowałam 10 zł miesiecznie ale zamierzam przekazać je przelewem jednorazowo za kilka miesiecy z góry, bo jakos szkoda mi kasy na opłaty bankowe od kazdego pojedynczego przelewu.....[/QUOTE] Teraz masa banków ma darmowe przelewy. Quote
gagata Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [quote name='zerduszko']Teraz masa banków ma darmowe przelewy.[/QUOTE] Niestety, mój nie.... Quote
Soema Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [quote name='brazowa1']czy moge akcje rozpropagowac na innych portalach ?[/QUOTE] Pewnie. Labradory prężnie u siebie działają, będą profile na NK i Facebooku. Napiszę do Beagli. Jak nadrobię zaległości w pracy, to zacznę pisać maile do lecznic..:) Pomału rozsyłam pw, myślę nad tekstem do "gwiazd", np. Kasi Kowalskiej iitp. Im więcej tym lepiej, zbierajcie proszę , gdzie reklamujecie będę wstawiała w post zarezerwowany na pierwszej stronie. Quote
togaa Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Ja również dziękuję. Idea mądra i godna wsparcia. Dołożę grosik w miarę możliwości... Quote
Kroook Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Dziękuję za zaproszenie, postaram się coś dołożyć, ale za jakiś czas. Quote
Monday Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Fajna akcja - jak z tą kundelkową skarbonką. Piszecie, że poszukujecie lecznic. Może Radom też wchodzi w grę? Tutaj jedna dogomaniaczka wytargowała rabat na sterylki i dla niej klinika robi za 150zł sterylkę. Kastrują chyba za mniej, ale nie jestem pewna. Quote
ala123 Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 ja również popieram akcję i na pewno coś wpłacę na ten cel,wrócę tutaj Quote
stonka1125 Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 no to ja skromnie na razie, 5zł jednorazowo, po dziesiątym i porozsyłam troszkę wątek Quote
wapiszon Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Zapisuje i biedę starała się systematycznie coś przesyłać:) Quote
Dora Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Super akcja !!!!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi: oczywiscie poki co jednorazowo wplace 10 zł ,ale prawdopodobnie bede regularnie przesylac pieniazki na konto Mam pytanko, czy my jako serwis adopcyjny [url]www.huskyadopcje.pl[/url] mozemy tez liczyc na pomoc, bardzo czesto wyciagamy psy ze schronow bez sterylek na DT badz hoteliki , no i takie wsparcie bylo by bardzo przydatne Quote
Recommended Posts