Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Karino, jeżeli to nie problem proszę o podanie na pw Waszego sterylkowego konta , kasa ci u mnie skromna ale na taki cel muszę coś wyskrobać. Kiedyś , kiedyś piszczałam jak widziałam szczeniaczki, a dzisiaj :-( a czy przeżyja , a czy będa zdrowe, czy znajda domy, a czy im będzie dobrze, a czy nie będa rozmnażane itd. Wcale juz widok tych slodkich kuleczek mnie nie cieszy, bo wiem co za tym stoi. Bo wiem,że los wielu z nich będzie do d... Ewa

Posted

Możemy pokryc koszt sterylizacji. Już kiedyś była podobna sytuacja i opłacony był tyko zabieg sterylizacji..[/QUOTE]
tak, tak - dlatego napisałam koszt sterylizacji . Przecież nie jest to skarbanka wszystkich zabiegów, tylko sterylizacji

Posted

[quote name='wtatara']
tak, tak - dlatego napisałam koszt sterylizacji . Przecież nie jest to skarbanka wszystkich zabiegów, tylko sterylizacji[/QUOTE]
Niestety.. wieczorem uaktualnię wszystko.

Posted

jesli chodzi o fakture to biore na Stowarzyszenie. Wet ma juz zapłacone, czyli mam dac jeszcze swoje konto. Fakturę wysyłam na adres stowarzyszenia. Dobrze rozumiem?

Posted

[quote name='wtatara']jesli chodzi o fakture to biore na Stowarzyszenie. Wet ma juz zapłacone, czyli mam dac jeszcze swoje konto. Fakturę wysyłam na adres stowarzyszenia. Dobrze rozumiem?[/QUOTE]
Fakturę z danymi stowarzyszenia na mój adres, zaraz wysyłam pw.

Posted

Witam! Ponieważ nasz Doktor - balon :) udał się na urlop, w sobotę zapłaciłam gotówką za sterylkę Luny, ale dostałam jeszcze dyszkę upustu :) Mam też fakturę. Czy mogę prosić o adres, na który mam wysłać oryginał - na PW podam również numer mojego konta. Dziękuję i pozdrawiam.

Posted

Jutro kończymy nasz bazarek na skarbonkę :smile:.
Serdecznie zapraszamy!

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/208890-Ciacha-w%C4%85tr%C3%B3bk.-porcelana-perfumy-buty-do-14.06-na-sterylki[/URL]

Posted

Najmocniej przepraszam za offa... :oops: Mam nadzieję, że wątek rozwieje niesmak, że offuję.

Przytulisko w przykrej sytuacji:
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/209488-Przytulisko-Znajdki-traci-DOM-traci-swoje-miejsce-i-przenosi-si%C4%99-W-POLE.-Pomocy%21-%28"]http://www.dogomania.pl/threads/209488-Przytulisko-Znajdki-traci-DOM-traci-swoje-miejsce-i-przenosi-si%C4%99-W-POLE.-Pomocy!-%28[/URL]
I jednocześnie proszę o rozreklamowanie go....Bo sytuacja jest naprawdę podbramkowa, dla większości zupełnie niewyobrażalna :(

Posted

Chciałam zgłosić owczarkowatą Lunę do 50% zwrotu za sterylkę - sterylka będzie robiona u dra Kulika w Zamościu, wyniesie 200 zł, bo Luna to dość duża sunia, ponad 25 kg. Tutaj jest wątek suczki: [url]http://www.dogomania.pl/threads/198030[/url]

Posted

Wpłaty od 29maja do dziś.

- 10 zł - agusiazet
- 10 zł - ludwa
- 10 zł - tula (bazarek szczeniaczkowy)
- 70 zł - AniaB
- 30 zł - ilona k-k (bazarek szczeniaczkowy)
- 5 zł - maciaszek
- 5 zł - obraczus87
- 15 zł - lucyna
- 10 zł - brzośka
- 5 zł - koosiek
- 5 zł - DIF
- 10 zł - Vena&Vivi
- 10 zł - Luzia
- 54 zł - Ludwa
- 20 zł - al-ka
- 20 zł - Ania+Milva i Ulver
- 10 zł - ageralion
- 10 zł - mag.da
- 10 zł - sonia71
- 10 zł - izabela1234
- 30 zł - pa-ttti
- 5 zł - Vasco
- 15 zł - Ciencienia
- 30 zł - wiq
- 10 zł -werenn
- 10 zł - malawaszka
- 15 zł - Ania102
- 180 zł - bazarek bric-a-brac
- 439 zł - bazarek wadercia
- 10 zł - toyota
- 10 zł - Saphira
- 50 zł - Randa
- 30 zł - beka
- 25 zł - bzium
- 10 zł - Nikus i Livka
- 15 zł - Haliza
- 20 zł - erka
- 20 zł - Agata69
- 15 zł - kielaczka
- 5 zł - zofija
- 10 zł - wtatara
- 5 zł - Javena
- 436 zł - bazarek wadercia
- 10 zł - Ania i Porto

1734zł

Posted

[quote name='Soema']Wpłaty od 29maja do dziś.
- 5 zł - maciaszek[/QUOTE]
To skoro moja wpłata dotarła i jest potwierdzona to czy mogę ponownie prosić o dopisanie mnie do stałych deklarowiczów na pierwszej stronie wątku? :)