Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 626
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję za zaproszenie, zaznaczę i doczytam wątek, stałej deklaracji niestety nie mogę dać ale coś jednorazowo może się uda wyskrobać. Kochany psiak :)

Posted

dziekuje wszystkim za przybycie:)

[quote name='Aimez_moi']Jak tam sie czujesz psinko w taki straszliwie mokry dzionek.....:)

z pewnoscia fatalnie, 24h/dobe w mokrej, malej klatce:(...tak to wyglada:

Posted

witaj Cajus:) mógłbyś wrzucic Charliego na nk??

zestawienie deklaracji:
deklaracje stałe:
wiq - 30zł
Leon - 50zł
Trish - 20zł
Layla - 100zł
Kamila_s - 50zł
beataczl - 20 zł
czerda - 30 zł
Ewa&Duffo - 10zł
razem - 310 zł

wpłaty jednorazowe:
bico - 50 zł
Anawa - 30 zł
Krook - 100 zł
IVV-
Plicha -
coś jednorazowo może się uda wyskrobać
dzodzo - 50zl
razem: 230 zł

bazarki:
Shel - 10 zł

[SIZE=2]na takiego duzego psa bedzie potrzebne min 400zł wiec brakuje jeszcze ok 100zł

Posted

dzodzo napisał(a):
ja wpłaciłam 50 zł pare dni temu, stałych wplat nie deklaruję(z zasady) ale jesli bede miec mozliwosc to postaram sie cos dorzucac na Charliego

bardzo serdecznie dziekujemy...jutro wezme wyciag z konta to wpisze co juz wplynelo
Cajus JB napisał(a):
Oczywiście. Już dawno miałem to zrobić, ale ciągle mi coś ucieka. Wczoraj nawet ilon_n mi przypomniała.

bardzo dziekuje:)
Plicha napisał(a):
A jest dla niego miejsce gdzieś już? Poproszę o numer konta :)

miejsca nie ma jeszcze....mial isc do Kikou, ale tam nie ma możliwości izolacji psów podobno, wiec psy musza byc lagodne, Charli generalnie jest bardzo lagodny, ale jak pies jakis bedzie go zaczepial to glowy nie dam, ze sie nie odgryzie, wiec wole nie ryzykowac. p.Tereska szuka intensywnie, wiec mam nadzieje, ze cos dla Niego na dniach sie znajdzie...super jest hotelik w Mielcu - dzwonilam wczoraj, ale niestety nie ma miejsc:(

numer konta jest na pierwszej stronie

Posted

Lu_Gosiak wklejam deklaracje od nick: Natalisko, była na watku ONka Portosa ( ja za 1 zamachem zbierałam na dwa psy Charli i Portosa, dziewczyna się pomyliła Carmen napisała)
tylko te konto zagraniczne musisz podać"

Napisała Natalisko:

Moge dac tylko 5 euro miesiecznie (nie wiem jaki teraz przelicznik).Drugie 5 na Carmen.Za trzy miesiace z gory.Przepraszam,ze na razie tylko tyle,moze pozniej uda sie wiecej.
bardzo prosze o nr konta na przelewy zagraniczne.

Posted

IVV napisał(a):
mozna przeciez do Was wyslac przez PayPal .. moze podajcie Natalisko taka opcje,ja tak wysylalam

noo to podam - dzieki racja;), ja sie akurat w przelewach zagranicznych w ogóle nie łapie:roll:

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
noo to podam - dzieki racja;), ja sie akurat w przelewach zagranicznych w ogóle nie łapie:roll:

Bo to wcale nie takie proste.......... Ale działa ;)

Posted

marzeniem by było znaleźc dla Charliego tymczas-dozywotni...

ja cały czas licze na taki cud, bo rozne cuda sie zdarzaly tu na dogo i poza dogo byle tylko zdazyc bo czasu nie ma duzo

najgorsze jest to , ze takich staruszkow dobkowych jest wysyp:((((