Lu_Gosiak Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 ilon_n napisał(a):cieszę się, że choć tak mogę pomóc .. staruszków najbardziej mi żal, bo są takie niechciane wtedy kiedy właśnie najbardziej potrzebują ciepła, spokoju, domu i opieki .. dokladnie....niestety dla wielu jak pies zaczyna chorować, to znaczy, ze się "zepsuł", trzeba wywalić i wymienić na nowszy model:( Quote
IVV Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 dziekuje za zaproszenie moge tylko troche podeslac jednorazowo ,mam strasznie duzo zobowiazan poprosze o kontakt Quote
ilon_n Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):dokladnie....niestety dla wielu jak pies zaczyna chorować, to znaczy, ze się "zepsuł", trzeba wywalić i wymienić na nowszy model:( Niestety .. znamiona czasów .. konsumpcyjne podejście do życia i traktowanie wszystkiego jak towaru .. Taki przykład:: do pewnej hodowli króliczków znajomi po 2 tygodniach od zakupu zgłosili się z sygnałem, ze króliczek był za szybko odstawiony od matki i sprzedany, bo nie przeżył .. właściciel zinterpretował to trywialnie .. "nie ma problemu, proszę sobie wybrać innego" !! - nie liczył się z ich emocjami, ani z tym, że chcieli zwrócić mu uwagę na problem zbyt szybkiego odłączania od królicy .. dla niego była to zwykła reklamacja towaru handlowego. Dlatego uważam, że handel zwierzętami powinien być prowadzony wyłącznie przez organizacje prozwierzęce. Quote
Ewa&Duffel Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Ale biedaczek :( Mogę zadeklarować 10 zł miesięcznie, niestety więcej nie dam rady :( Czy mogę prosić na PW adres konta do wpłaty (dokładniejszy, z ulicą, bo muszę wpisać robiąc przelew) ? Quote
Lu_Gosiak Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Ewa&Duffel napisał(a):Ale biedaczek :( Mogę zadeklarować 10 zł miesięcznie, niestety więcej nie dam rady :( SUPER:multi::multi::multi: wlasnie wrocilam od Charliego, kochany psiak...widac ogromna poprawe po lekach - wczoraj czy przedwczoraj skonczyl brac zastrzyki i dzis ani razu sie nie przewrocil, pierwszy raz nie ciagnal z powrotem tylko chcial chodzic, na koniec połozyl sie na drodze i wdychal wiatr:-( nie chcial wracac do tej malej klatki, lezal i wdychal i sie tulil....obiecalam ze juz niedlugo i Go zabiore Quote
Lu_Gosiak Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 IVV napisał(a):dziekuje za zaproszenie moge tylko troche podeslac jednorazowo ,mam strasznie duzo zobowiazan poprosze o kontakt kontakt wyslany:) WIELKIE DZIEKI:loveu::loveu::loveu: Quote
Ewa&Duffel Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Ewa&Duffel napisał(a): Czy mogę prosić na PW adres konta do wpłaty (dokładniejszy, z ulicą, bo muszę wpisać robiąc przelew) ? Ponawiam prośbę, bo chciałabym zrobić przelew ;) Quote
Lu_Gosiak Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 [quote name='Ewa&Duffel']Ponawiam prośbę, bo chciałabym zrobić przelew ;) juz juz podaje:) Inspektorat OTOZ Animals w Lublińcu BS Gliwice o/Lubliniec ul.Plac Konrada Mańki 10 35 8457 0008 2006 0081 7813 DZIEKI:) Quote
Lu_Gosiak Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Charli z dzis: z języczkiem:) takie ma fatalne zeby:shake: Quote
Lu_Gosiak Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 dziś pierwszy raz się położył taki rozluźniony piąteczka:) Quote
IVV Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 a czy tych zebow vet nie moze wyczyscic z kamienia? piekny pies Quote
Ewa&Duffel Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Przelew poszedł. Jejku jaki on jest kochany :loveu: Nigdy nie zrozumiem, jak można tak wyrzucić psa... :( Quote
Lu_Gosiak Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 IVV napisał(a):a czy tych zebow vet nie moze wyczyscic z kamienia? piekny pies niewiadomo jak by zniósł narkoze.....to jest staruszek a jeszcze to jego porzucenie i błąkanie się zrobiło swoje niestety:( Quote
Dzika_Figa Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Zaglądam. Nie przejrzałam jeszcze wątku, bo nie mam czasu... Nie moge pomóc fonansowo, niestety. Nie moge obiecać, że będę obecna na wątku. Mogę zrobić banerki , obrobic zdjęcia (dodać ramki, motylki, kwiatki etc.) i kilka ogłoszeń - jak dostanę gotowy tekst i kontakt. Quote
Shel Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 http://i814.photobucket.com/albums/zz61/gotych/Zdjcie032.jpg Nic tylko drapać po brzuchu... Koniecznie musi znaleźć dom! :( Quote
Shel Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Plakaciki wydrukowane, porozwieszam jutro. Niestety czarnobiałe, bo moja drukarka nie drukuje na kolor. Quote
Lu_Gosiak Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 IVV napisał(a):Gosiu juz wyslalam troche:) ogromnie dziekuje:) dokladne rozliczenie w poniedziałek, jak odbiore wyciag Quote
Shel Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Ogłoszenia w części rozwieszone, hop Charlie............ Quote
Aimez_moi Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Ale super..... psinek cudny pokazuj sie.....:) Quote
Lu_Gosiak Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Shel napisał(a):Ogłoszenia w części rozwieszone, hop Charlie............ wielkie dzieki:) Shel teraz widze:crazyeye::crazyeye: Ty jestes z Lublinca??? Quote
Shel Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):wielkie dzieki:) Shel teraz widze:crazyeye::crazyeye: Ty jestes z Lublinca??? Tak konkretniej to z Lisowa, 10km od Lca ;) No i dziś właśnie w Lisie rozwiesiłam, jutro na wystawie porozwieszam. Quote
Recommended Posts