Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Biedne psisko :(
Ja mogłabym oczywiście wywiesić u nas ogłoszenia, ale nie wiem, czy to by coś dało. W końcu ponad 3 godziny drogi.
A niestety na razie z kasą u nas krucho, tak samo chciałabym jeszcze wpłacić na Portosa, eh ;(
Ale oczywiście będę ogłaszać psiaka.

• Replies 626
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Shel napisał(a):
Kasa za banner już doszła?
Bo ja nie dostaję kontaktu od licytującej...

jutro wezme wyciag z banku to napisze co doszlo...niestety nie mamy internetowego konta

Posted

_Goldenek2 napisał(a):
Jestem na zaproszenie Lu_Gosiak. Deklaruję 20 zł m-c. Sorry, że tak niewiele, ale mam dużo psiaków ze stałą deklaracją.

niewiele:crazyeye::crazyeye: co Ty mowisz...OGROMNE DZIEKI:loveu::loveu::loveu: deklaracje stałe sa na wage złota:multi::multi::multi:

Posted

Lu_Gosiak, dziekuje za zawiadomienie.
Moja skarpeta coraz lzejsza i pelna dziurek, ale mam slabosc do starych psow i deklaruje 25zl miesiecznie, bo trzeba go wyciagnac na normalne warunki. Oczywiscie idealnie byloby znalezc dobry dom i opiekuna, ktory by go leczyl, ale jezeli to jest dzisiaj niemozliwe, to kazda zmiana na lepsze sie liczy dla emeryta.... Uparcie powtarzam, ze nawet bez funduszy na leczenie, hotelik ze spacerami to jest raj dla psa po schronie i zawsze bede za tym optowac.
Czy wyslac na konto Inspektorat OTOZ ANIMALS w Lubliñcu? z dopiskiem dla Charliego za maj?

Posted

Nie przepadam za dobkami.... Ale ten nosi imię Charlie.... 22 lipca minie dwa lata jak mój najwspalnialszy 8 letni golden Charlie-Legenda Rolling Stonsów odszedł za Tęczowy Most :(. Imię Charlie zobowiązuje. Poszedł przelew za czerwiec.

Posted

Dzięki Gosia za zaproszenie:)
Na razie do końca maja musze poczekac z decyzją o kasie
Będę pamiętał a i razem z Wami zajmował się Charlie:)
Z pozdrowieniami:)

Posted

:Rose::Rose::Rose:ogromnie dziekuje wszystkim za obecnosc na watku i pomoc finansowa:)

dalej nie mam zadnego miejsca chociaz szukam wszedzie...juz bym chciala Go zabierac z tej malej klatki

ROZLICZENIE:
przepraszam ale nie mam nickow bo wyciag z banku mamy raz w miesiacu i babka dzis zrobila grzecznosc i recznie wypisala co przyszlo, wiec sa tylko nazwiska, niektore juz znam, wiec wpisze nicki..reszte prosze sie ujawnic;)
10.05 - anawa - 30zł
10.05 - A.G. - 100zł
12.05 - J.B - 50zł
12.05 - A.S - 15zł
13.05 - bico - 50zł

i na paypala przyszlo do nesci - 91,72zł od IVV
razem: 336,72
jeszcze raz OGROMNE DZIEKI:loveu::loveu: