Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 626
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochany Charli...... malo cioteczek Cię odwiedza..... mam nadzieję ,że to sie zmieni i że..... nazbieramy na godne dozycie Twoich dni. Caluję Cię w Twoj kochany nos.

Posted

Charly prosi o deklaracje juz tak mało zycia przed Nim...wczoraj zaczelismy znowu kuracje, ktora moze postawi Go chociaz na troszke na nogi, niestety wetka mowi, ze Charliemu juz nawet pomału przednie łapy zaczynaja siadac:(:(

Posted

No dobra...... nie ma Kamci ale pewnie mnie nie zabije za tę wiadomosc.....Kamcia też chce wspomoc Charliego kwotą okolo 50-ciu zlotych miesiecznie . Kamilko_S... Witamy i mamy nadzieję ,że bedziesz zagladala do Charliego w miarę czasu .... bo wiem ,że ostatnimi czasy jestes b.zajęta....Ale mimo ,że Cie teraz nie ma..... witaj zaocznie:Rose::Rose::Rose:

Posted

Podnoszę! ZAPRASZAM NA BAZAREK DLA CHARLIEGO !!! [url]http://www.dogomania.pl/threads/184583-Grafika-dla-porzuconego-dobka-Charliego!-7maja2010-20-00?p=14580186#post14580186[/url]

Posted

[quote name='bela51']Jestem na zaproszenie wiq, całym sercem kibicuje, ale finansowo nie dam rady pomóc.[/QUOTE]

U mnie tak samo. Bardzo mi przykro, ale finansowo nie dam rady

Posted

Dzięki za zaproszenie. chwilowa bezradność oszałamia. ale tylko chwilowa, wracam jak szybko się da. Cioteczki jaką kurację homeopatyczną stosowałyście i ile wynosi koszt takiej serii dla tego biedaka? Może sie przymierzą po zbadaniu finansów do takiej następnej serii dla niego? Jak narazie nie mam jeszcze doświadczenia w tego rodzaju leczeniu, ale wieści dookoła są raczej pozytywne. Mam w tej chwili lek homeopatryczny na drogi oddechowe, przy kaszlu, i dziś pierwsza próba na moich tymczaskach.

Prosze o radę na temat wsparcia homeopatycznego dla psika także z dogomanii któremu mogłoby to pomóc jak Charliemu.

Posted

Melduję się na wątku. Nie wiem, czy dam radę pomóc bo cały czas sytuacja finansowa i zdrowotna "mojego" Welsha jest niewyjaśniona. Jak ta sprawa się pomyslnie zakończy, to postaram się coś dołożyć.

Posted

[quote name='beataczl']mogę dać 20 zł/m-c, niestety nic wiecej.[/QUOTE]
to mega duzo!!!!! szczególnie, ze na wiekszosci wątków jestes podeklraowana ;):evil_lol:- OGROMNE DZIEKI:loveu::loveu::loveu::multi::multi: