Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 626
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
:Rose::Rose::Rose:ogromnie dziekuje wszystkim za obecnosc na watku i pomoc finansowa:)

dalej nie mam zadnego miejsca chociaz szukam wszedzie...juz bym chciala Go zabierac z tej malej klatki

ROZLICZENIE:
przepraszam ale nie mam nickow bo wyciag z banku mamy raz w miesiacu i babka dzis zrobila grzecznosc i recznie wypisala co przyszlo, wiec sa tylko nazwiska, niektore juz znam, wiec wpisze nicki..reszte prosze sie ujawnic;)
10.05 - anawa - 30zł
10.05 - A.G. - 100zł
12.05 - J.B - 50zł
12.05 - A.S - 15zł
13.05 - bico - 50zł

i na paypala przyszlo do nesci - 91,72zł od IVV
razem: 336,72
jeszcze raz OGROMNE DZIEKI:loveu::loveu:

12.05 - J.B - 50zł-to moje;)

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
:Rose::Rose::Rose:ogromnie dziekuje wszystkim za obecnosc na watku i pomoc finansowa:)

dalej nie mam zadnego miejsca chociaz szukam wszedzie...juz bym chciala Go zabierac z tej malej klatki

ROZLICZENIE:
przepraszam ale nie mam nickow bo wyciag z banku mamy raz w miesiacu i babka dzis zrobila grzecznosc i recznie wypisala co przyszlo, wiec sa tylko nazwiska, niektore juz znam, wiec wpisze nicki..reszte prosze sie ujawnic;)
10.05 - anawa - 30zł
10.05 - A.G. - 100zł
12.05 - J.B - 50zł
12.05 - A.S - 15zł
13.05 - bico - 50zł

i na paypala przyszlo do nesci - 91,72zł od IVV
razem: 336,72
jeszcze raz OGROMNE DZIEKI:loveu::loveu:

10.05 - A.G - 100zł to moje.

Posted

Nic nie można chyba zrobić z ludziskami. Niczego się nie nauczą, niczego nie zrozumieją. Serca niby mają wielkie ale miejsca w nim bardzo mało. Nie mieści się w nim nawet przyjaciel, który daje tak wiele za tak niewiele. Jadnym się pomoże to ustawiają się następne biedne sierotki w potrzebie.

Posted

ilon_n napisał(a):
A gdzie Charlie obecnie przebywa?? Jest bezpieczny??

przebywa w naszym przytulisku dalej niestety w malej obecnie mokrej na maxa klatce...bezpieczny jest, nam poki co zalanie nie grozi

Posted

lika1771 napisał(a):
Moze napisz do ZuziM Czytałam ze chyba za 2 tygodnie bedzie miała nowe kojce mozna sprobowac

juz z Nia dawno rozmawialam, tylko, ze Charli nie bardzo nadaje sie na te stare lata do kojca...z Zuzia rozmawialam o ewentualnej zagrodzie, gdzie swobodnie mogłby sie poruszac....jednak niestety stawia nowe kojce i trzeba poczekac

Posted

lika1771 napisał(a):
A z Renata5 nie mow ze tez rozmawiałas:razz:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
u Renaty czekam na zdjecia z boksow i wybiegu:cool3: bo koncza remont i maja byc w przyszlym tygodniu
u Renaty mialam rok czasu starszka suczke, ktora juz odeszla, ale ona wtedy jeszcze luzem sobie biegala po dzialece, a teraz Renatka jakis hotelik robi, wiec chce zobaczyc jak to bedzie wygladac

oprocztego p.Tereska tez szuka caly czas czegos