Lu_Gosiak Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 [quote name='Iza!!!']Wystawiłam Charliemu suknię na bazarku: http://www.dogomania.pl/threads/186381-Suknia-wieczorowa-r-38-np.-na-wesele-dla-staruszka-Charliego-do-31-maja Może jakiś grosik na leczenie wpadnie. Jeżeli macie jakieś uwagi co do bazarku, to bardzo proszę. Proszę też o podnoszenie, w miarę możliwości. bazarek ekstra!!!! ogromnie dziekuje!!!! Charli ma deklaracje natomiast JEgo leczenie wychodzi bardzo drogo bo niwalin 5 ampulek na 5 dni to ok 50zl + milgamma niewiem ile bo nie kupowalam...dzis poslalam do hoteliku milgamme i niwalin od czerdy:) /DZIEKIII/ wiec bedzie narazie na jakies 14 dni Quote
Bjuta Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Dopytałam o to miejsce: to są drzwi do tego nowego budyneczku, gdzie psy mają swoje miejscówki - on jest stale otwarty dla psiaków (no bo domek bywa zamykany) i wszystkie psiaki oraz jeden... kot... kamikadze - wchodzą tam sobie jak np. kropi, albo coś. A na progu niemal zawsze leży Charli! Ma stamtąd oko na całą okolicę, a jest sucho i cieplutko... Małgosia mówiła, że jak pierwszy raz zobaczyła CHarliego to wyglądał jak lalka na sznurkach - każdą część ciała w inną stronę niosło. (Przyznała, że była troszkę przerażona,) ale teraz Charli jest bardziej "zsynchronizowany". Tylko czasem jest takie wrażenie, że wiatr mocniej zawiał i Charlim zarzuciło, ale generalnie Charli udaje zdrowego. Ma oczywiście czasem słabsze momenty, ale jest OK. No i jest bardzo, bardzo sympatyczny! Trochę się dziwi, jak ten kot pcha się na jego miejscówkę, ale chyba się przyzwyczaił. Quote
Lu_Gosiak Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 a to wiem, p.Agnieszka opowiadała mi o tym nowym budyneczku...urocze jest to zdjecie...podobno jak Charli tak lezy to wszyskie psy chodza mu praktrycznie po glowie, a On nic lezy dumny:), ze pilnuje noo to prawda Charli chodzil fatalnie, zarzucalo mu tylem bardzo...dzieki Bjutko wilekie za super info:):) strasznie sie ciesze, ze dogaduje sie z innymi psami i z kotem:):) Quote
beataczl Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 lika1771 napisał(a):Slicznie wyglada:lol: o,tak, cudo! Quote
Bjuta Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Jestem zakochana w Charlim! Cudowny psiak! Mam zdjęcia, ale dopiero jutro wieczorem zacznę wstawiać. Charli jest WSPANIAŁY!!!! Quote
Lu_Gosiak Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Bjuta napisał(a):Jestem zakochana w Charlim! Cudowny psiak! Mam zdjęcia, ale dopiero jutro wieczorem zacznę wstawiać. Charli jest WSPANIAŁY!!!! dzieki Bjutko:):loveu: dzwonilam dzis do Przebieszczan i slyszalam, ze Ci sie spodobal i byl wymiziany i o akcji wyciagania Go na zdjecia;):evil_lol::evil_lol: Charli podobno zadomowil sie na dobre i nie opuszcza swojego posterunku przy schodach, ktory sam sobie wybral...ma wielka wole zycia i jest bardzo wdziecznym psem Quote
Asia_Klero Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/186604-doberman-Alvaro-czeka-w-klinice-potrzebny-dom-na-ju%C5%BC!-inaczej-eutanazja-%28-ZABRZE Quote
Bjuta Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Wieczorkiem powrzucam - na razie dwa pierwsze (wszystkie będą niemal identyczne...:evil_lol: - Charliego - trzeba siłą zmusić do opuszczenia posterunku... ;) Quote
Lu_Gosiak Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 wow....po prostu rewelacja:) http://images8.fotosik.pl/340/353c0a0da7e8144d.jpg Quote
ilon_n Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Jak miło zobaczyć zadowolonego Charliego :) Chłopak kontroluje w progu wejściówki :) Quote
Bjuta Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Wiecie, Charli - to moja miłość. Jest tak kochany i przytulasty!!! Ma wspaniały charakter! Panie mówią, że tego swojego miejsca pilnuje jak najważniejszej rzeczy na ziemi! (dlatego Panie myślą, że został wyrzucony - teraz uznał, że to jego miejsce i dba, żeby się nic z nim nie stało! Jest przemiły. Słodki i piękny! Quote
lika1771 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Bjuta tak napisałas ze mi łzy staneły w oczach tak sie ciesze ze tam jest sliczny psiaczek Quote
Plicha Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Jaki on jest kochany :loveu: jak dobrze że trafił w takie miejsce. Po akcji z hotelikiem AlinyS płakać mi się chce na myśl o tym że psiaki, które tam się męczyły mogły trafic do takiego miejca jak Charlie :( dwa psiaczki nie przezyły a z trzecim nie wiadomo co się dzieje, podobno uciekł :placz: Quote
Lu_Gosiak Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Plicha napisał(a):Jaki on jest kochany :loveu: jak dobrze że trafił w takie miejsce. Po akcji z hotelikiem AlinyS płakać mi się chce na myśl o tym że psiaki, które tam się męczyły mogły trafic do takiego miejca jak Charlie :( dwa psiaczki nie przezyły a z trzecim nie wiadomo co się dzieje, podobno uciekł :placz: noo masakra.... tez strasznie sie ciesze, ze Charli jest w takim wspanialym miejscu:) Bjutko OGROMNE dzieki za relacje foto!!! przepiekne zdjecia:D:D Quote
beataczl Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Buziaczki dla Charliego - fotki super! Poszla moja deklaracja stala. Quote
Lu_Gosiak Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 beataczl napisał(a):...... Poszla moja deklaracja stala. bardzo bardzo dziekuje.:):) Quote
nescca Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Mój slodycz najukochanszy,..... tak się cieszę ,że kobietki Go pokochały. Jego nie da sie nie kochać. Quote
Bjuta Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Skoro Ciociom się podobały fotki, to zasłużyły na dokładkę! tu z Satyrem Quote
Lu_Gosiak Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 piekne fotki:):) i juz na trawce, czyli dal sie wyciagnac:D pierwszy miesiac zaplacilam, niewiem czy wszystkie deklarowane wplaty juz dotarly, musze isc do banku po wyciag:roll::roll: ...to za pare dni uzupelnie rozliczenie...mamy zaplacone do 22.06 Quote
Recommended Posts