beataczl Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):wplaty nie ma bo ostatni wydruk mialam do 30.06 niestety taki bank, dzieki za potwierdzenie, ale Beatko niepotrzebne bo Ty zawsze placisz:):) to ok, beda na pozniejszym wydruku:smile: Quote
Bjuta Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Dzwoniłam dziś do hoteliku - Charli miał spięcie z naszym Satyrkiem! Coś tam się chłopakom nie do końca układa... Teraz podzielili terytorium. Charli siedzi pod domkiem (ale nie tym ze zdjęć - ze swojego ulubionego miejsca zrezygnował!) i uważa za swoje terytorium aż do bramki. Tam jest pierwszy na posterunku i broni pań przed każdym listonoszem i innymi niebezpiecznymi typami! Nasz Satyrek siedzi z drugiej strony domku. Chłopaki się codziennie obwąchują i sprawdzają co piszczy u konkurenta. I jak się na terytorium Satyrka pogłaszcze Charliego - albo odwrotnie - to jest awantura! Ale obaj chłopaki są super i sobie radzą! Quote
Lu_Gosiak Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 oo super, jeszcze przed wyjazdem sie zalapalam na wiesci:):) dzieki Bjutko:):) Charli to jednak nie taki aniolek jak na poczatku - poczul sie jak u siebie w domku i chce pilnowac...dobrze, ze tak to wyglada, sami wyznaczyli sobie granice i sie tego trzymaja:evil_lol: - kochane chlopaki:loveu: Quote
_Goldenek2 Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Pomóżcie proszę http://www.dogomania.pl/threads/1893...tro-intestinal Quote
wiq Posted July 19, 2010 Author Posted July 19, 2010 czułam, że drzemie w nim rozbójnik :evil_lol: Quote
_Goldenek2 Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Wybaczcie OT ale mały porzucony szczenior szuka domku http://www.dogomania.pl/threads/1894...4#post15063224 Quote
Ewa&Duffel Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Jak miło czytać o dobrym samopoczuciu Charliego :) Moja deklaracja za kolejny miesiąc wysłana. Quote
nescca Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Ściskam Charlisia...... pozdrawiam Jego Opiekunów :) Wiem (po rozmowie tel) że jest On kochany i uwielbiany tak jak był kochany tu...u nas .:Rose::modla::Rose::modla::Rose::modla::Rose: Quote
Lu_Gosiak Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 wiesci z Przebieszczan:):) [FONT=Arial]Charli zachowuje się jak prawdziwy doberman! Jest czujny, broni nas przed wszystkim co "straszne" i "obce", jest wszędzie tam gdzie my, żeby przypadkiem czegoś nie przeoczyć![/FONT] [FONT=Arial]Bez problemu skacze przez niewysokie płotki (ok 60cm). Ostatnio umyślał sobie, ze wchodzi na taras (leżała tam ogromna, świeżutka kość). Drzwi był zamknięte, więc nasz bohater nie myśląc wiele zgryzł 2 deski i złapałam go na gorącym uczynku jak gramolił sie na taras. Jest po prostu niesamowity!!!. Super byłoby gdyby trafił w ręce miłośnika rasy..[/FONT] Quote
beataczl Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 cudowny i uroczy rozbojnik! :loveu: kiedys tylko mogl pomarzyc o skakaniu! Quote
_Goldenek2 Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Wygląda prześlicznie.. Nie ten sam pies :) Quote
wiq Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 trzeba ostro ruszyć z akcją promocyjną... ;) Quote
Lu_Gosiak Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 _Goldenek2 napisał(a):Tylko, że nikt go nie chce :( ale jednak duzo ludzi chwycil za serce - chociazby na dogo:) i nie tylko... jak bylam na urlopie mialam bardzo fajny telefon od Pani, ktora wypatrzyla Charliego na allegro, niestety nie ma miejsca by Go przygarnac- poza tym ma jakies swoje tymczasy, ale zaproponowala podczas rozmowy, ze wspomoze Charliego drobna kwota:) dzis bylam na poczcie a tam przekaz od Pani dla Charliego na :crazyeye::crazyeye:....350zl:multi: dzieki temu mamy miesiac do przodu:lol::lol: - OGROMNIE DZIEKUJE :loveu::loveu: bardzo to budujace, ze tyle ludzi pomaga, a Charli chyba to czuje bo smiga jak nowo narodzony:) Quote
_Goldenek2 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 To na pewno wzruszające Gosiu.... Ale tak bardzo chciałabym, aby każdy pies miał swoje miejsce na Ziemi i swojego człowieka na wyłączność.... Quote
beataczl Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 dziekujemy Pani za wspomozenie Charliego, skoro nie moze zabrac Go do siebie.... Quote
beataczl Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 zaplacilam 03.7 deklaracje 20 zł. a nie widze wplaty, czy moze ktos to sprawdzic?.... Quote
Lu_Gosiak Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 beataczl napisał(a):zaplacilam 03.7 deklaracje 20 zł. a nie widze wplaty, czy moze ktos to sprawdzic?.... tak, ja to sprawdze jutro wezme wyciag z konta - przepraszam za zwłoke:) ale wrocilam z urlopu i nadrabiam wszedzie zaleglosci Quote
Recommended Posts