Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 626
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak ostatnio dzwoniłam, to dziewczyny mówiły, że jakoś się z Satyrem dogadali. Charli tylko Borysa nie lubi (boi się, mieli jakąś sprzeczkę) i na wszelki wypadek szczeka, jak tylko Borys spojrzy w jego stronę). Trzymają rozejm. A z Satyrem się ułożyło.

Posted

Cioteczki kochane, Charli już ma się lepiej a Lilunia z mojego ostatniego banerku bardzo choruje już od wielu dni, weci nie wiedzą co jej jest, na wątku bardzo mało osób, brak pieniażków na leczenie, cioteczka, u której sunia jest na bezpłatnym DT ma na głowie 11 psów (w tym szczeniaczki) i już nie daje rady. Wejdzcie proszę na wątek i chociaż otuchy dodajcie :(

Posted

Cały albumik z jego fotkami jest tutaj; http://bjuta.fotosik.pl/albumy/763904-56.html
Muszę się w końcu zmobilizować i wkleić filmik.

Wystarczy go na moment spuścić z oczu, żeby wrócił na posterunek...

Dziewczyny się zastanawiały - czy mu nie ułatwić tego wchodzenia i schodzenia - ale doszły do wniosku, że taka przymusowa gimnastyka może być dobra. Charli sobie w końcu jakoś radzi z tym wysokim progiem.

Posted

Piękny, szczęśliwy Charlie:)
Czasami sobie myślę, ile u tych Psiaków jest tęsknoty,
po wyciągnięciu ze schronu potrafią nieraz już na drugi dzień się odnaleść
i pokazać szczęśliwe pychole:)

Posted

niemożliwe sa te 4 ostatnie zdjecia.....jak ostatnio dzwonilam to wlaśnie p.Agnieszka opowiadala, jak Charli po spacerze biegiem lecial na to swoje miejsce, tak jakby bal sie, ze Go zostawi w lesie.....i widac, ze na tym miejscu czuje sie najbezpieczniej...album przepiekny:):)

Posted

Może ufundowalibyśmy mu pontonik, pod te drzwi? :roll: Bo on swój kocyk ma w środku, ale to na noc, a on cały dzień na tych belkach... Co prawda takie stare drewno też jest przyjemne... No nie wiem. Jakby co to dam 20 zł

Posted

czerda napisał(a):
wiedziałam , że dobki nigdy nie tracą swojego uroku i siły -piękny , kochany pies!
czy coś jest dla niego potrzebne?

napisze do hoteliku i dopytam...leki chyba poki co sa, bo ostatnio Stef wyslal Beacie milgamme i niwalin - ogromne dzieki.:)...wiem, ze jak ostatnio byl wet w hoteliku to zaaplikowal Charliemu jakis zastrzyk - podobno lepiej po tym chodzil...
Bjuta napisał(a):
Może ufundowalibyśmy mu pontonik, pod te drzwi? :roll: Bo on swój kocyk ma w środku, ale to na noc, a on cały dzień na tych belkach... Co prawda takie stare drewno też jest przyjemne... No nie wiem. Jakby co to dam 20 zł

super pomysl:):)...dzis nesca miala wziasc wydruk z konta zobaczymy, ile tam jest i sprawdze na allegro jaka cena takiego pontonika:)