nescca Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Cuda,cuda ,cuda..... Dziękujemy pieknie. Całujcie slodziaka od nas :) Quote
Plicha Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 On z pysia wyglada jak młody psiaczek :loveu: nie dziwię się że wszystkie cioteczki sie nim zachwycają ;) Quote
Bjuta Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Dokładnie! Pycho i psyche młode! Tylko ciało niedomaga. Quote
Bjuta Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Z Satyrkiem się chyba nie polubią, bo Satyrek był zbyt namolny i wkurzał Charliego. Aż mu musiał Charili nagadać, żeby się odczepił! Quote
Plicha Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Sie przyczepił, już pies w spokoju poleżeć nie moze :evil_lol: Quote
bela51 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Zdjecia Charliego piękne. Nigdy nie pomyslalabym, ze to stary ( przepraszam, starszy) pies. Pyszczek ma młodziana. Quote
Bjuta Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Jak ostatnio dzwoniłam, to dziewczyny mówiły, że jakoś się z Satyrem dogadali. Charli tylko Borysa nie lubi (boi się, mieli jakąś sprzeczkę) i na wszelki wypadek szczeka, jak tylko Borys spojrzy w jego stronę). Trzymają rozejm. A z Satyrem się ułożyło. Quote
Plicha Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Cioteczki kochane, Charli już ma się lepiej a Lilunia z mojego ostatniego banerku bardzo choruje już od wielu dni, weci nie wiedzą co jej jest, na wątku bardzo mało osób, brak pieniażków na leczenie, cioteczka, u której sunia jest na bezpłatnym DT ma na głowie 11 psów (w tym szczeniaczki) i już nie daje rady. Wejdzcie proszę na wątek i chociaż otuchy dodajcie :( Quote
wojtuś Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Charlie super Psiak:) Na odpoczynku i wakacjach:) Pozdrawiam:) Quote
Lu_Gosiak Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Bjutko dzieki ogromne, za przepikne fotorelacje:) noo Charli wyglada jakby przezywal druga mlodosc:D:D Quote
beataczl Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 trudno w nim poznać tego psiaka ze schronu...:smile: Quote
_Goldenek2 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Ślicznie wygląda :). Zapraszam na bazarek z naturalnymi przysmakami dla psiaków: http://www.dogomania.pl/threads/187070-eko-CIASTKA-DLA-PSÓW-gt-0-chemii-7-smaków!!!!-na-Trottka-19.06-g.20-00 Quote
Bjuta Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Cały albumik z jego fotkami jest tutaj; http://bjuta.fotosik.pl/albumy/763904-56.html Muszę się w końcu zmobilizować i wkleić filmik. Wystarczy go na moment spuścić z oczu, żeby wrócił na posterunek... Dziewczyny się zastanawiały - czy mu nie ułatwić tego wchodzenia i schodzenia - ale doszły do wniosku, że taka przymusowa gimnastyka może być dobra. Charli sobie w końcu jakoś radzi z tym wysokim progiem. Quote
wojtuś Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Piękny, szczęśliwy Charlie:) Czasami sobie myślę, ile u tych Psiaków jest tęsknoty, po wyciągnięciu ze schronu potrafią nieraz już na drugi dzień się odnaleść i pokazać szczęśliwe pychole:) Quote
Lu_Gosiak Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 niemożliwe sa te 4 ostatnie zdjecia.....jak ostatnio dzwonilam to wlaśnie p.Agnieszka opowiadala, jak Charli po spacerze biegiem lecial na to swoje miejsce, tak jakby bal sie, ze Go zostawi w lesie.....i widac, ze na tym miejscu czuje sie najbezpieczniej...album przepiekny:):) Quote
czerda Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 wiedziałam , że dobki nigdy nie tracą swojego uroku i siły -piękny , kochany pies! czy coś jest dla niego potrzebne? Quote
Bjuta Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Może ufundowalibyśmy mu pontonik, pod te drzwi? :roll: Bo on swój kocyk ma w środku, ale to na noc, a on cały dzień na tych belkach... Co prawda takie stare drewno też jest przyjemne... No nie wiem. Jakby co to dam 20 zł Quote
Lu_Gosiak Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 czerda napisał(a):wiedziałam , że dobki nigdy nie tracą swojego uroku i siły -piękny , kochany pies! czy coś jest dla niego potrzebne? napisze do hoteliku i dopytam...leki chyba poki co sa, bo ostatnio Stef wyslal Beacie milgamme i niwalin - ogromne dzieki.:)...wiem, ze jak ostatnio byl wet w hoteliku to zaaplikowal Charliemu jakis zastrzyk - podobno lepiej po tym chodzil... Bjuta napisał(a):Może ufundowalibyśmy mu pontonik, pod te drzwi? :roll: Bo on swój kocyk ma w środku, ale to na noc, a on cały dzień na tych belkach... Co prawda takie stare drewno też jest przyjemne... No nie wiem. Jakby co to dam 20 zł super pomysl:):)...dzis nesca miala wziasc wydruk z konta zobaczymy, ile tam jest i sprawdze na allegro jaka cena takiego pontonika:) Quote
Shel Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Cześć Charlie. Oj trafiło Ci się,trafiło....... :) Quote
Bjuta Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Zaraz wkleję filmiki. Dłuuuuugi z progu chatki! I króciutki z trawy... On naprawdę kocha ten kawałek podłogi! Quote
Recommended Posts