Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to chatka

[video=youtube;rNQT6A_zyvw]http://www.youtube.com/watch?v=rNQT6A_zyvw[/video]

a trawka jeszcze się liczy...

jest i trawka

[video=youtube;sVqPCDVlb94]http://www.youtube.com/watch?v=sVqPCDVlb94[/video]

aż się serducho kraje, jak on pilnuje tych desek... Na obchód podwórka idzie o świcie, jak wszystkie psy jeszcze śpią...

• Replies 626
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

_Goldenek2 napisał(a):
Ma biedny wyraźne problemy z chodzeniem.... Chce być przydatny więc znalazł sobie miejsce do pilnowania :(.

noo dokladnie...jest strasznie kochany, taki chce byc potrzebny i ma wielka wole zycia

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):

.............
super pomysl:):)...dzis nesca miala wziasc wydruk z konta zobaczymy, ile tam jest i sprawdze na allegro jaka cena takiego pontonika:)

Ja mam dla swojego i kupowałam teraz dla Amosa zamiast normalnego legowiska materacyk dziecięcy - jakość i cena nieporównywalne; materacyk kokos-pianka-łuska gryczana gr.10cm ma działanie p/odleżynowe i dobroczynne dla kręgosłupa; cena materacyka o wymiarach 130x70 na allegro 90zł już z kosztami przesyłki.
Ceny dużych legowisk w okolicy 200zł a jest to tylko cienka pianka.

Posted

anett napisał(a):
Ja mam dla swojego i kupowałam teraz dla Amosa zamiast normalnego legowiska materacyk dziecięcy - jakość i cena nieporównywalne; materacyk kokos-pianka-łuska gryczana gr.10cm ma działanie p/odleżynowe i dobroczynne dla kręgosłupa; cena materacyka o wymiarach 130x70 na allegro 90zł już z kosztami przesyłki.
Ceny dużych legowisk w okolicy 200zł a jest to tylko cienka pianka.

noo wiem:) myslalam o tym materacyku.....czyli 90zl - od Bjutki 20zl od Iza!! z bazarku - 30zl , od shel - 10zł...czyli juz jest 60zl z jednorazowych:):)....... dalej nie mam wyciagu, zeby dokladnie rozpisac

Posted

Bjuta napisał(a):
To super! Na jakie konto mam wpłacić?

na konto Otoz, podane na pierwszej stronie....jutro ide sama wydruk odebrac - przepraszam, ze nie ma na bierząco czyli dziennie wplat spisywanych, ale niestety nie da sie
wpłynelo na paypal pieniazki od Kamili_s OGROMNE DZIEKI:):):)

Posted

karma specjalistyczna na stawy mogłaby być super , Gosia -Amiś ją dostawał , po kilku tyg. aportował piłkę i chodził po schodach !!!
wiem to na pewno
zapytaj , albo ja zapytam Stefa jaka to jest karma

Posted

czerda napisał(a):
karma specjalistyczna na stawy mogłaby być super , Gosia -Amiś ją dostawał , po kilku tyg. aportował piłkę i chodził po schodach !!!
wiem to na pewno
zapytaj , albo ja zapytam Stefa jaka to jest karma

ja wiem....ale nie udźwigniemy tego finansowo:(...ale zapytaj zobaczymy jaki to koszt..pewnie ponad 200zł

Posted

ahh napisalam dlugiego posta i mi zezarlo:shake::shake:
dzwonilam dzis do hoteliku mowilam o propozycji kupna materacyku czy tam legowiska ale p.Agnieszka mowi, ze raczej nie ma tosensu, i szkoda pieniedzy bo po pierwsze Charli raz lezy tu raz tam...po drugie jak psy przez to przebiegna iles razy to sie to szybko zniszczy, a poza tym on chodzi sobie spac tam do pomieszczenia i tam ma swoje poslanie i kocyk, wiec ustalilysmy, ze jednak nie kupujemy

Posted

mam wydruk ...uzupelnione rozliczenie na pierwszej stronie...WSZYSTKIM ogromnie dziekuje:):):) Bjutko Twoja wplata miala byc na legowisko ale skoro go nie kupujemy, czy mam odeslac pieniazki??

Posted

to wklepuj wydruk tu dalej, i podaj, jakie mamy środki teraz ;)
i ile poszło na hotel? ;)

a najlepiej przejmij wątek, przecież ja taka księgowa, że pożal się boże :P

Posted

no poki co zrobilam dokladne rozliczenie w moim poscie, wiec watek moze byc Twoj a rozliczenia beda w poscie nr 3 i wystarczy:)
teraz troche organizacyjnie: Charli pojechal 20 maja, wiec niektorzy wplacali za maj jeszcze, a niektorzynie i juz za czerwiec - prosze zobaczcie post rozliczeniowy, czy dobrze jest wszystko napisane, bo zaplacone ma do 20 czerwca a powinno byc do konca miesiaca, wiec te brakujace 10 dni trzeba doplacic i mysle placic po prostu za pelny miesiac od 1 do 30

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
mam wydruk ...uzupelnione rozliczenie na pierwszej stronie...WSZYSTKIM ogromnie dziekuje:):):) Bjutko Twoja wplata miala byc na legowisko ale skoro go nie kupujemy, czy mam odeslac pieniazki??

No co Ty! Dopisz mu do żarełka albo gdzieś...